Перегляд Повної Версії : Читання edc15c2
Привіт, хлопці, як назва я повинен читати цей ебу lancia phedra 2.2 jtd, однак, не від автомобіля, але в школі з kess v2, мені потрібна допомога, тому що я намагався підключити від Pin-коду з k-line, але не читається у мене наступна схема, Pin-out для підключення, що у мене зараз немає під рукою, якщо треба, допоможу завантажити Pin-out
привіт, потрібно вийняти флеш 29f400 і програмувати за допомогою програматора..
отпаять serial eprom, 8-контактний, де проживає л іммо і перевірити
або ж, як сказав у євангелії від матвія отпаять eprom, і ти повинна прочитати її в послідовний у школі...
ідеально, спасибі, хлопці, тепер я бачу, або намагаюся отпаять або я йду прямо на машині зробити це, що мені доведеться зробити зараз дороги, щоб туди потрапити!
по-моєму, тобі краще піти і прочитати на автомобіль,якщо отпаять eeprom зроби відразу...замість flash 29f400 тебе забере трохи більше часу,то це залежить від того, як ти руки на зварні шви, smd на pcb
Та насправді я думав, те, що я роблю, перш ніж їхати на машині, у мене немає часу, щоб отпаять і машина потрібна на вихідні, так що я їх, у всякому разі я дізнався щось нове, спасибі всім!
Та насправді я думав, те, що я роблю, перш ніж їхати на машині, у мене немає часу, щоб отпаять і машина потрібна на вихідні, так що я їх, у всякому разі я дізнався щось нове, спасибі всім!
З kess v2 і перейти спокійно, ніж послідовний. Не отпаять що-небудь, що це завжди ризик
Спасибі errecinque, я, як ти кладу руки на баланс тільки в разі крайньої необхідності.
Спасибі errecinque, я, як ти кладу руки на баланс тільки в разі крайньої необхідності.
якщо у вас є паяльна станція повітря, його легко зняти, з тим, у пунта-ризиків занадто багато.
Приймаються поради r5, хто знає..
Привіт всім я втручаюся в обговорення, у мене теж є edc15 c2 citroen/Peugeot, що я не можу читати з kessv2 до школи , практично я хотів би прочитати цю ecu до школи з kessv2 я з'єднаний із схема pin out знайдені на веб-сайті не можу розмістити, тому що не можу завантажити файл, однак, коли я намагаюся читати мені помилку "дзвінок-будильник", потім програма говорить мені, щоб вимкнути запалювання, але як мені це зробити? Я підключений маси два позитивних і k-line напруга, ви бачите в програмі, проте, я отримую цю помилку, хто-небудь може сказати що-то, спасибі всім
Привіт всім я втручаюся в обговорення, у мене теж є edc15 c2 citroen/Peugeot, що я не можу читати з kessv2 до школи , практично я хотів би прочитати цю ecu до школи з kessv2 я з'єднаний із схема pin out знайдені на веб-сайті не можу розмістити, тому що не можу завантажити файл, однак, коли я намагаюся читати мені помилку "дзвінок-будильник", потім програма говорить мені, щоб вимкнути запалювання, але як мені це зробити? Я підключений маси два позитивних і k-line напруга, ви бачите в програмі, проте, я отримую цю помилку, хто-небудь може сказати що-то, спасибі всім
Я читав, що в школі через терморегулятори кажуть, тільки якщо вже scodificata, якщо немає живлення через ключ заблокований читання
Спасибі errecinque відповідь , я думаю, я розумію, що це екю, які ви, можливо, тільки в бд, встановлена на автомобілі?насправді на кв не вважаю, це я вважаю тільки в kess, але я не розумію, що означає, що ви читаєте без харчування?і потім, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, що я повинен робити в школі? Відірвався якийсь дріт?
на стійці, щоб прочитати, треба спочатку видалити e2prom, тому що в іншому випадку ce блок коду, щоб проблема вимкнути запалювання якщо ви хочете працювати в школі треба, що ти з проводів маси і харчування ваших, і поставити вимикач на провід живлення.
Спасибі ugoboss відповіді схема підключення я поставив масу до t2 m4 k line t1 b1 і два живлення в d4 t1 і t2 m1, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, де знімаю харчування
Спасибі ugoboss відповіді схема підключення я поставив масу до t2 m4 k line t1 b1 і два живлення в d4 t1 і t2 m1, коли кесс каже мені, щоб вимкнути запалювання, де знімаю харчування
Раніше наполягаєш.... ugoboss ти пояснив дуже добре, як це зробити, і, проте, я також підтвердив, що через терморегулятори на школі ти не можеш його прочитати, якщо не отпаять e2p
Спасибі errecinque та насправді ugoboss дав мені чітке пояснення, зараз спробую отпаять пам'ять і знову прочитати в будь-якому випадку pin-out здаються вам справедливими? І коли, що говорить мені, щоб вимкнути запалювання, який від'єднати провід? Ще раз спасибі всім
Поставити перемикач 0-1 на провід +12в, і ви на місці
"Ок" живлення +12 в який з двох?
ви можете зняти всі і два, я зробив перемикач на провід основний позитивний і коли відірву, відірву все, ніколи не було проблем.
Okk я обов'язково спробую так, але приберіть цікавість, але як цей блок у вікно, практично без течії, бачили, що залишається прикріпленою тільки масу і клейна
Коли вона говорить, вимкнути запалювання потім говорить також включенням... без живлення не читати і писати треба.
Наскільки я знаю, бачив, що зі мною останнім часом, якщо це з одного роз'єму читати і писати у школі без проблем і без зняття eeprom.
Я запрограмована, використовуючи півень v48 в школі.