Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне edc15c2

project
Прывітанне, хлопцы, як назва я прачытаць гэты эбу lancia phedra 2.2 jtd, аднак, не ад аўтамабіля, але ў школе з kess v2 мне патрэбна дапамога, таму што я спрабаваў звязаць яе з штырьков з k-line, але не чытаецца ў мяне ніжэй схема Pin-out для падлучэння, што ў мяне зараз няма пад рукой, калі трэба, дапамагу загрузіць Pin-out

todos
прывітанне, здымі flash 29f400 і праграмаваць з дапамогай программатор..

guidotacco
dissalda serial eprom, 8-кантактны, дзе пражывае л иммо і праверыць

todos
ці ж, як сказаў matteosr отпаяйте eprom, і табе варта прачытаць яе ў паслядоўны ў школе...

project
ідэальны дзякуй, хлопцы, цяпер я бачу, ці спрабую отпаяйте ці я іду прама на машыне зрабіць гэта, што я павінен рабіць у гадзіну па дарозе, каб дабрацца туды!

guidotacco
па-мойму, табе лепш пайсці і прачытаць на аўтамабіль,калі dissaldi eeprom ты адразу...замест flash 29f400 цябе забярэ трохі больш часу,то гэта залежыць ад таго, як вы моцна трымаю на зварныя швы, smd на pcb

project
Так на самай справе я думаў, тое, што я раблю, перш чым ісці на машыну ў мяне няма часу, каб отпаяйте і машына яму патрэбна на выходныя, так што я пайду ва ўсякім выпадку, я даведалася сее-тое новае, дзякуй усім!

Errecinque
Так на самай справе я думаў, тое, што я раблю, перш чым ісці на машыну ў мяне няма часу, каб отпаяйте і машына яму патрэбна на выходныя, так што я пайду ва ўсякім выпадку, я даведалася сее-тое новае, дзякуй усім!

З kess v2 і перайсці спакойна, чым паслядоўны. Не отпаяйте што-небудзь, што гэта заўседы рызыка

project
Дзякуй errecinque, я, як ты паклаў рукі паяльнік толькі ў выпадку крайняй неабходнасці.

dragusdrake

tranky
Дзякуй errecinque, я, як ты паклаў рукі паяльнік толькі ў выпадку крайняй неабходнасці.

калі есць паяльной станцыя паветра, яго легка зняць, то ў пунта-рызык занадта шмат.
Прымаюцца парады r5, хто ведае..

teamfox
Прывітанне ўсім, я вмешаюсь ў дыскусію, я таксама edc15 citroen c2/Peugeot, што я не магу чытаць з kessv2 у школы , практычна хацелася б прачытаць гэтую ecu да школы з kessv2 я злучаны з схема pin out знойдзеныя на вэб-сайце не магу размясціць, таму што я не магу загружаць файлы, аднак, калі я спрабую чытаць мне памылку "званок-будзільнік", потым праграма кажа мне, каб выключыць запальванне, але як мне гэта зрабіць? Я падлучаны масы два станоўчых і k-line напружанне, вы бачыце ў праграмным забеспячэнні хоць мне гэтую памылку хто-то мне можа сказаць што-то, загадзя дзякуй ўсім

Errecinque
Прывітанне ўсім, я вмешаюсь ў дыскусію, я таксама edc15 citroen c2/Peugeot, што я не магу чытаць з kessv2 у школы , практычна хацелася б прачытаць гэтую ecu да школы з kessv2 я злучаны з схема pin out знойдзеныя на вэб-сайце не магу размясціць, таму што я не магу загружаць файлы, аднак, калі я спрабую чытаць мне памылку "званок-будзільнік", потым праграма кажа мне, каб выключыць запальванне, але як мне гэта зрабіць? Я падлучаны масы два станоўчых і k-line напружанне, вы бачыце ў праграмным забеспячэнні хоць мне гэтую памылку хто-то мне можа сказаць што-то, загадзя дзякуй ўсім

Я чытаў, што ў школе праз распиновка гаворыцца, толькі калі ўжо scodificata, калі няма харчавання праз ключ заблакаваны чытання

teamfox
Дзякуй errecinque адказ , я думаю, я разумею, што гэта ecu, што вы робіце, толькі ў бд, усталяваная на аўтамабілі?на самай справе на інструмент не лічу, гэта я лічу, толькі ў kess, але я не разумею, што значыць, што вы чытаеце без харчавання?а потым, калі кесс кажа мне, каб выключыць запальванне, што мне рабіць у школе? Станавая цяга нейкі провад?

ugoboss
на стойцы, каб прачытаць, трэба спачатку выдаліць e2prom, таму што ў адваротным выпадку ез завісанне чарзе, каб праблема выключыць запальванне калі вы хочаце працаваць у школе трэба, што ты з правадоў масы і харчавання вашых, і ставіць выключальнік на провад харчавання.

teamfox
Дзякуй ugoboss адказу у схема падлучэння я паставіў масу ў t2 m4 k line t1 b1 і два харчавання ў d4 t1 і t2 m1, калі кесс кажа мне, каб выключыць запальванне, дзе здымаю харчаванне

Errecinque
Дзякуй ugoboss адказу у схема падлучэння я паставіў масу ў t2 m4 k line t1 b1 і два харчавання ў d4 t1 і t2 m1, калі кесс кажа мне, каб выключыць запальванне, дзе здымаю харчаванне

Усе яшчэ настойваеце.... ugoboss табе патлумачыў нармальна, як гэта зрабіць, і, аднак, я таксама пацвердзіў, што праз распиновка на школе ты не можаш яго прачытаць, калі не dissaldi e2p

teamfox
Дзякуй errecinque так на самай справе ugoboss я даў дакладнае тлумачэнне, цяпер я паспрабую отпаяйте памяць і яшчэ раз прачытаць яго, у любым выпадку вашыя pin out здаюцца вам справядлівымі? І калі, што кажа мне, каб выключыць запальванне які провад цязе? Яшчэ раз дзякуй усім

Errecinque
Пакладзеце перамыкач 0-1 на провад +12 у, і вы на месцы

teamfox
Ок харчавання +12 два ў які з двух?

ugoboss
можаце зняць з яе ўсе, і два, я зрабіў перамыкач на провад асноўнай станоўчай, і, калі я адключаю, адключаю ўсе, ніколі не было праблем.

teamfox
Okk я абавязкова паспрабую так, але здымі з мяне цікаўнасць, але як гэты блок кіравання да дыялогу практычна без току бачыў, што застаецца прымацаванай толькі маса і клайн

blackwolf76
Калі ён кажа вам, выключыце запальванне, а затым кажа вам, каб уключыць яго назад... без харчавання не чытаць, а напісаць трэба.

Наколькі я ведаю, бачыў, што мне давялося ў апошні час, калі з раздымам чытанне і запіс у школе без праблем і без зняцця eeprom.

Я запраграмавана, выкарыстоўваючы певень v48 ў школе.