Прагляд Поўнай Версіі : джульета 170cv iq, што ідзе на факты яго
добры дзень , я спрабую модом файл мая джульета , я зрабіў некалькі часопісаў , што месца ніжэй
сок сітуацыі ў тым, што я хачу 80-85mm3 фіксаваныя больш за 4000 абаротаў у хвіліну... з часопісаў, што ёсць месца , як вы можаце бачыць на 85mm3 яны з'яўляюцца кожны раз у гэтых умовах
3 перадачы да 4000 АБАРОТАЎ у хвіліну ў мяне ёсць добры 85mm3 з часопіса
4-й перадачы 4000 аб / МІН я прыкладна 78mm3 з часопіса
5-я перадача 3750 аб / МІН (я паспеў затармазіць) 76mm3 , затым падняцца абаротаў будзе ці нават кастрычніка...
цяпер я не разумею, чаму , я падлічыў, што з лямбдой, што ў мяне ў карце ў , 1.05 выпраўленая з 1050 паветра (з часопісаў я прачытаў больш за 1100) павінен даць мне ЎСЁ ў 4000 АБАРОТАЎ у хвіліну 80-85mm3 (з невялікімі варыяцыямі паветра ложак з maf), і замест гэтага я лаўлю сябе на значна меншую каштоўнасць, чым iq (65-70mm3)
Прывітанне,у мяне таксама такая ж праблема, на маёй джульеты, пасля 3500 аб / мін iq падае, павінен выйсці нейкі абмежавальнік або некаторыя віды кантролю, якія неабходна адключыць.
Рашэнне павінна быць у абмежавальнік, які мае на восі тэмпературы і ўмоў ў працэнтах (напрыклад, карты, педалі). Г. зн. на значэнне, адпаведнае 8192 (100%) у вас iq, больш нізкага, чым тое, што вы хочаце. Для працы прычынах не адкрываю на пк карту ў працягу тыдняў, але калі вы не можаце знайсці, я бачу, даць адрасы.
Дзякуй, R5, на ўсялякі выпадак я праверыў усю карту, акрамя таго, я шукаў значэнне 8192 па ўсёй карце, і я прагледзеў усе адрасы. Не я вырашыў чорт вазьмі, я нічога не знайшоў. Самае дзіўнае, што ў першы, другі і трэці усё ок. Тое, што цікава мне. Але ад чацвёртай, пятай і шосты, пасля 3500Rpm, IQ падае. Я сумняваюся, што есць нейкі абмежавальнік, каб гэтыя 3 перадачы, што я не знайшоў, хоць шмат абмежавальнікамі для руху, я іх падняў да 50, каб апрацоўваць ўсе, з абмежавальнікам унікальны.
Абмеркаванне-не маё, можа быць, bmw320cd ўжо вырашаецца, і таму, што я толькі цяпер убачыў, што ён больш не пісаў з чэрвеня. Для мяне гэта абыякава размяшчаць сваю карту або працаваць на яе, ці я магу стварыць новую тэму.
Пошты ваш файл на врі, што паміж суботу і нядзелю, я спадзяюся, што ненадоўга ****** для таго, каб даць у вока
CiaoR5, я прымацаваў файл больш 2 мод з рознай устаноўкай абмежавальнікі IQ. Ёсць таксама часопісы, укладанні, як вы можаце заўважыць, iq падае ў абедзве карты з 4000 абаротаў у хвіліну. Аднак я заўважыў, што на карце з IQ ад 90mm3 да 3500rpm, а затым, каб падняцца, нягледзячы на тое, у дыяпазоне 4000 абаротаў у хвіліну абедзве карты маюць мяжа 85mm3, адзін з часопіса ў 80mm3, а іншы ад 75mm3. Усё гэта, аднак, толькі ў 4, 5 і 6 перадач. Ад першага да трэцяга тое, што я прашу ад. Я спрабаваў з модом таксама дзве карты, пасля гэтага педаль (1B3374), якія, здавалася, абмежавальнікі, дзе ў якасці індэкса я колькасць руху, а затым працэнт, я скіну 3 панеттоне, але нічога.
Акрамя таго, у цесцю я паспрабаваў зрабіць абмежавальнікі iq у камандзе. усталяваўшы ўсе 85 фіксаванай без уліку аптымальнага значэння.... нічога, нават іх роўнасці. Iq падае.
Усё роўна не разумею, як у двух прыкладаемых картах, дзе да 4000rpm я для абодвух 85mm3, у карце будзе абмежаваны да 75 і in'яшчэ прыйду абмежавана да 80.
Я паспрабаваў пераправерыць усё, але што-то выслізгвае ад мяне.
Пошты ваш файл на врі, што паміж суботу і нядзелю, я спадзяюся, што ненадоўга ****** для таго, каб даць у вока
Парады? :-)
Ты спрабаваў паставіць карты, паліць?
Прывітанне R5, у якой-небудзь папярэдняй пробе я спрабаваў, але калі я правільна памятаю, без поспеху. Цяпер я хачу паспрабаваць яшчэ раз на ўсялякі выпадак, каб пакласці яго, таму што нават ужо таму ён павінен дазволіць сабе прыехаць у гэтыя межы. Я хачу, каб усталяваць max 85 да 4000 і 80 да 4500. Змена фазы, так як у мяне паўсталі некалькі кропак x iq altesopra на 3500 аб / мін, што ін'екцыі заканчваецца каля 6 градусаў загадзя. Акрамя таго, я хацеў даць у вока, на карту 159 2000 170cv, проста каб убачыць, калі ёсць якая-небудзь розніца або абмежавальнік, што на джульета ўстаноўлены. Ужо з самага пачатку пасля карты па запыце, ёсць некалькі карт, якія на 159 у 0 і джульета ўстаноўлены. Па-першае, хоць паспрабаваць авансы, я хацела меркаванні ад вас, што, вядома, ты больш дасведчаны.
Я студэнт, як і вы..
адзін водгук на што? файл ў цэлым?
здаецца, што ты хочаш зрабіць карту, але я бачу, дурніца...
ты не лаецца ні ВР, ні выправіць Дызельнага паліва-Турба-Rail
гэты аўтамабіль серыі ін'екцый 100 дызель, але іх не ўводзяць, таму што не дасягае гэтай стратэгіі ў карту..
мне цяжка растлумачыць паняцце незразумела нават для мяне, будзем чакаць ад каго-то, хто ведае больш...
я прапаную пакласці ў карты, паліць, таму што нават мне і здарылася нешта, падобнае на зніжэнне паліва ў верхняй..
Я студэнт, як і вы..
адзін водгук на што? файл ў цэлым?
здаецца, што ты хочаш зрабіць карту, але я бачу, дурніца...
ты не лаецца ні ВР, ні выправіць Дызельнага паліва-Турба-Rail
гэты аўтамабіль серыі ін'екцый 100 дызель, але іх не ўводзяць, таму што не дасягае гэтай стратэгіі ў карту..
мне цяжка растлумачыць паняцце незразумела нават для мяне, будзем чакаць ад каго-то, хто ведае больш...
я прапаную пакласці ў карты, паліць, таму што нават мне і здарылася нешта, падобнае на зніжэнне паліва ў верхняй..
Rail, ужо saclato на 80, улічваючы, што застаецца вакол 85mm3, як высокі iq, не думаю, што дапаможа ўзнавіць вр за 100 з некалькі бараў, у самой. Так пасля 80 заўсёды выкарыстоўваць гэты бп нават для iq вышэй. Ідэальна падыходзіць для turbo, які ўжо падняўся да 80, але прымушаючы яго працаваць прыкладна 0.1 бар больш мы гаворым, што можа быць адэкватным нават для iq больш. На карце папраўка дызельнага паліва, што гэта значыць? карту пераўтварэнні НМ на IQ?
Прашу прабачэння..
ты ведаеш, што ў залежнасці ад ціску turbo,Масы Паветра,Тэмпературы паветра-дызельнага паліва, не тое, што рухавік,ціск ў рампы, і я спынюся тут, каб прымусіць вас зразумець канцэпцыю.. ін'екцыі, Той дызель?
калі ты хочаш надаць больш і не тычыцца ВР і павялічце "масы паветра" не павялічвае ціск ў рампы, і не перайсці ў раёне, час ўпырску, што павінна дазволіць распыляць то колькасць дызельнага паліва..
экю не пойдзе ніколі впрыски больш 81,92, што ўжо і абмежавальнік, як ты хочаш надаць 85?
як я ўжо казаў, гэты файл можа надаць больш ужо з дому маці, але не прыходзіць гэта зрабіць, таму што і як ты спусціць 3/4 дросельнай засланкі..
я паспрабаваў выказаць як я мог...
Прашу прабачэння..
ты ведаеш, што ў залежнасці ад ціску turbo,Масы Паветра,Тэмпературы паветра-дызельнага паліва, не тое, што рухавік,ціск ў рампы, і я спынюся тут, каб прымусіць вас зразумець канцэпцыю.. ін'екцыі, Той дызель?
калі ты хочаш надаць больш і не тычыцца ВР і павялічце "масы паветра" не павялічвае ціск ў рампы, і не перайсці ў раёне, час ўпырску, што павінна дазволіць распыляць то колькасць дызельнага паліва..
экю не пойдзе ніколі впрыски больш 81,92, што ўжо і абмежавальнік, як ты хочаш надаць 85?
як я ўжо казаў, гэты файл можа надаць больш ужо з дому маці, але не прыходзіць гэта зрабіць, таму што і як ты спусціць 3/4 дросельнай засланкі..
я паспрабаваў выказаць як я мог...
Выбачайце, але абмежавальнікі IQ я іх павялічваецца, усё, на самай справе 85mm3 ад часопіса, іх ўвяду, і ў некаторых выпрабаваннях я зрабіў прыбыць нават у 90, як вы, магчыма, бачылі ў часопісе я прыклаў раней. Не разумею, чаму вы кажаце, што не пойдзе больш 81,92, дзе ты ўзяў гэта значэнне?
Аднак, вяртаючыся да прамовы ВР, па-мойму, гэта не праўда, што я павінен змяніць карту rail і турбонаддувом, у адваротным выпадку не выходзіць за рамкі пэўнага IQ (асабістае меркаванне і, безумоўна, больш дасведчаныя могуць адукаваць), і таму, што я іх ужо ўводзілі, як я казаў раней, з карты, што я выклаў раней, праблема ад 3750 падняцца, што iq падае, нягледзячы на абмежавальнікі IQ ў 85, але перш, чым гэты раўнд я ўсё.
Усё пачынаецца з педалі, дзе вы вырашыце патрабаванага крутоўнага моманту, то пара ператвараецца ў мм3 ў адпаведнасці з табліцай пераўтварэння (маштабаванне да 100mm3 х 50) адсюль, калі абмежавальнікі IQ і абмежавальнікі крутоўнага моманту дазваляюць эбу ўпырсквае тое, што ты просіш. На BP і іншыя карты ад згаданых табой крапежных 80mm3 не будуць працаваць на самых высокіх IQ. Так што калі для 80mm3 у 3000 абаротаў у хвіліну, ведае, што турба павінен даць 1,5 бар для IQ верхнія заўсёды дасць 1,5 бар. Затым маштабаваць BP на карце турба, каб стварыць у 100mm3, безумоўна, змяняецца ў ****llo тонкасці карты, але выхад, я думаю, мала, я раблю, перш чым даць 0,1 бар больш на карту, каб мець турба, які штурхае валасы ў больш таксама ў іншых абарачэннях. Ідэальна падыходзіць для rail, што, па-мойму для IQ 85\90 можа спакойна працаваць да 1600Bar, так быць пашырана да 80mm3, а таксама выкарыстоўвае значэння гэтага ВР (я мог бы зразумець, стварыць ВР больш, калі я вырашу з дапамогай шмат дызельнага паліва ад таго, каб скараціць працягласць ўпырску). Гаворка накшталт як, карты, лямбда, маштабуецца па 1000 мг паветра, але калі машына чытае больш за 1000 выкарыстоўвае значэнне пераўтварэнні, у апошні ВР для таго, каб зрабіць свае разлікі.
Я адказаў на гэта паведамленне:
CiaoR5, я прымацаваў файл больш 2 мод з рознай устаноўкай абмежавальнікі IQ. Ёсць таксама часопісы, укладанні, як вы можаце заўважыць, iq падае ў абедзве карты з 4000 абаротаў у хвіліну. Аднак я заўважыў, што на карце з IQ ад 90mm3 да 3500rpm, а затым, каб падняцца, нягледзячы на тое, у дыяпазоне 4000 абаротаў у хвіліну абедзве карты маюць мяжа 85mm3, адзін з часопіса ў 80mm3, а іншы ад 75mm3. Усё гэта, аднак, толькі ў 4, 5 і 6 перадач. Ад першага да трэцяга тое, што я прашу ад. Я спрабаваў з модом таксама дзве карты, пасля гэтага педаль (1B3374), якія, здавалася, абмежавальнікі, дзе ў якасці індэкса я колькасць руху, а затым працэнт, я скіну 3 панеттоне, але нічога.
Акрамя таго, у цесцю я паспрабаваў зрабіць абмежавальнікі iq у камандзе. усталяваўшы ўсе 85 фіксаванай без уліку аптымальнага значэння.... нічога, нават іх роўнасці. Iq падае.
Усё роўна не разумею, як у двух прыкладаемых картах, дзе да 4000rpm я для абодвух 85mm3, у карце будзе абмежаваны да 75 і in'яшчэ прыйду абмежавана да 80.
Я паспрабаваў пераправерыць усё, але што-то выслізгвае ад мяне.
Не падобна на тое, што ты ўводзіш 85-90??? часопіс не бачыў, то я даю яму вочы, каб яго капрыз, мой персанал, добры працяг..
калі я магу сказаць, мая...
як вы сцвярджаеце, надаць 85-90mm3 калі вы іх не патрабуюць, у першую чаргу ў DW?
ты ведаеш, у Нм 85mm3, калі пара адпавядае тэарэтычна на гэтай ecu?
звязана з электронікай, уважліва lim пара, вы потым зразумееце, чаму я не магу ўводзіць тое, што вы хочаце,але перш падумайце, на мой пытанне аб тым, колькі пара адпавядае tot iq..
акрамя таго, многія лім ёсць у вас прапушчаныя вы пара, калі iq карты, лямбда ў гэтым кантэксце ёсць таксама, таму што менавіта абмяжоўваюць дызельнага паліва ў залежнасці паветра...чытала, што ад часопіса гл 1100 і абаротаў з лямбда 1,05, што адпавядае afr 15,2
калі прыкінуць бачыш, што iq скача ад лямбда...хоць, я табе скажу, 1100/15,2=72,4 мг, г. зн. каля 86,2mm3
як вы сцвярджаеце, надаць 85-90mm3 калі вы іх не патрабуюць, у першую чаргу ў DW?
звязана з электронікай, уважліва lim пара, вы потым зразумееце, чаму я не магу ўводзіць тое, што вы хочаце,але перш падумайце, на мой пытанне аб тым, колькі пара адпавядае tot iq..
акрамя таго, многія лім ёсць у вас прапушчаныя вы пара, калі iq карты, лямбда ў гэтым кантэксце ёсць таксама, таму што менавіта абмяжоўваюць дызельнага паліва ў залежнасці паветра...чытала, што ад часопіса гл 1100 і абаротаў з лямбда 1,05, што адпавядае afr 15,2
калі прыкінуць бачыш, што iq скача ад лямбда...хоць, я табе скажу, 1100/15,2=72,4 мг, г. зн. каля 86,2mm3
85mm3 адпавядаюць 400-420nm каля 4000 абаротаў у хвіліну , і гэта значэнне так, як на педаль, што на lim пара....
лямбда ўжо выключана , у адваротным выпадку не ўводзіць 85mm3 у першыя 3 перадачы, а потым рэзка падаць
Не мае ніякага дачынення да запыце педалі....
рашэнне, іншы, але гэта не звязана ні з 81.92...
есць абмежавальнікі, якія былі раскіданыя ў ecu, не €4.. еўра 5 і мае шмат больш абмежаванняў, чым пара ў карты..
на пытанне аб munro яшчэ год назад, прыкладна, пераўтварэнні нм на iq, устаноўленых у карце пераўтварэнні, нішто не разлічана...
ўдачы
есць абмежавальнікі, якія былі раскіданыя ў ecu, не €4.. еўра 5 і мае шмат больш абмежаванняў, чым пара ў карты..
на пытанне аб munro яшчэ год назад, прыкладна, пераўтварэнні нм на iq, устаноўленых у карце пераўтварэнні, нішто не разлічана...
ўдачы
Можа быць што-то накшталт фіксацыі МАНІТОРА на EDC17C49\69?