Прагляд Поўнай Версіі : Розныя паказанні аднаго экю,розныя файлы...
Усім прывітанне некаторы час таму мне прадставіўся пытанне, да якога не можаш даць тлумачэнняў...у двух словах я прачытаў edc16c39 Fiat bravo 1.6 mjt і улічваючы, што ecm не пазнала мяне файл я зрабіў другое чытанне, і я выявіў, што файлы не супадаюць,яны розныя.Я так і думаў зрабіць трэцяга чытання, і праверыць яшчэ і сюрпрыз яшчэ іншы файл....Я так яшчэ і вядома, што 2 файла аднолькавыя і што так і павінна быць, каб "правільна" выдаліць dpf і egr, і ўсе ў парадку. Але мае сумненні, таму што я атрымаў гэтыя файлы розныя? Гэта праблема, певень? Ен наткнуўся на каго-то? З самага пачатку, што мне давялося ўжо адзін раз месяц таму, але да трэцяга чытання было ўсе ок, і на практыцы ен зрабіў асечку толькі адзін раз. Я павінен палепшыць кампаненты інструмента? Можа залежаць ад гэтага? Я забыўся, выкарыстання galletto v54 праверана ўжо на працягу года і толькі цяпер у мяне гэтыя праблемы.
Добры дзень, я на гэтыя блокі кіравання, большасць з іх я ў bdm, каб просты факт, што для чытання obd ставіць нас каля 40 хвілін, затым у бд, вы заўседы павінны праверыць файл, каб убачыць, вы і падыходзіць ці не, можа мець зніжэнне напружання і файл, які вы можаце пашкоджана.. заўседы рэкамендую капіявання у bdm...
Даруй Todos я забыўся сказаць, што паказанні, я зрабіў усе ў bdm з каня, і дзіма, і менавіта таму я не магу даць тлумачэнні
ты ведаеш, іосіф, я не я ніколі не рабіў так,але цяпер, што ты, намякаючы, як я ўжо стары, я таксама паспрабую
Усім прывітанне некаторы час таму мне прадставіўся пытанне, да якога не можаш даць тлумачэнняў...у двух словах я прачытаў edc16c39 Fiat bravo 1.6 mjt і улічваючы, што ecm не пазнала мяне файл я зрабіў другое чытанне, і я выявіў, што файлы не супадаюць,яны розныя.Я так і думаў зрабіць трэцяга чытання, і праверыць яшчэ і сюрпрыз яшчэ іншы файл....Я так яшчэ і вядома, што 2 файла аднолькавыя і што так і павінна быць, каб "правільна" выдаліць dpf і egr, і ўсе ў парадку. Але мае сумненні, таму што я атрымаў гэтыя файлы розныя? Гэта праблема, певень? Ен наткнуўся на каго-то? З самага пачатку, што мне давялося ўжо адзін раз месяц таму, але да трэцяга чытання было ўсе ок, і на практыцы ен зрабіў асечку толькі адзін раз. Я павінен палепшыць кампаненты інструмента? Можа залежаць ад гэтага? Я забыўся, выкарыстання galletto v54 праверана ўжо на працягу года і толькі цяпер у мяне гэтыя праблемы.
Ніколі не здаралася, ні ў паслядоўным, ні ў BDM розніца ў чым заключаецца? пуй размяшчаць файлы, можа быць, мы лепш разумеем..
Добры дзень, я на гэтыя блокі кіравання, большасць з іх я ў bdm, каб просты факт, што для чытання obd ставіць нас каля 40 хвілін, затым у бд, вы заўседы павінны праверыць файл, каб убачыць, вы і падыходзіць ці не, можа мець зніжэнне напружання і файл, які вы можаце пашкоджана.. заўседы рэкамендую капіявання у bdm...
40 Хвілін???? які інструмент ? мой певень ставіць нас 5 максімум..
Cinqueturbo цяпер не дома, але як толькі там іх месца,я думаю, што файлы розныя Былі пашкоджаныя, таму што яны крывыя, якія пастаянна паўтараюцца з шыпамі на максімальнае значэнне для дыяпазону даволі падоўжаны на карце
Я бачыў.. не, ніколі не бачыў, каб на інструмент ідзе за выключэннем, можа быць, знайсці прычыну..
можа, правярае іголкі зашпілька schedino..
калі я па-за офіса я выкарыстоўваю акумулятары аўтамабіляў, каб даць харчаванне і ў выкл блок харчавання стабілізаваных, то першапачаткова я даваў збоі...
тады, магчыма, ўсплыве іншы карыстальнік, які вам і іншыя прамыя..
Я лічу, што вырашыць ці, па крайняй меры, да гэтага часу выглядае добра...я праверыў, каб добра schedino вясна, і я заўважыў, што некаторыя наканечнікі не зрабілі, каб добры кантакт,але не на смол Dell ecu, але мац паміж штоком ўнутры і звонку, калі можна так сказаць. У некалькіх словах я павінен быў чысціць спрэем для кантактаў, усе "гуляе" з кожным наском, праводзячы ў яе рамках, павярнуўшы яго на сябе...я зрабіў у двух чытаннях выпрабаванні, і ен пайшоў, усе правільна...вядома, яны нізкай якасці,якія вы выкарыстоўваеце? Гэтыя тыя, якія прадаюцца разам з дзімам аргшкла
на самай справе яны нізкай якасці,то калі чытанне крычы, калі не чытаў, ну вы разумееце, кіроўца не прызнае яго,аднак я заўседы раблю два чытання і параўнання