Перегляд Повної Версії : Реконструкція Alfa 159 1.9 Jtdm 120 к. с
Всім привіт, роблю записи з MPPS я посадив ебу і послідовний, він не говорив більше...
Я спішився і відкрив її, і я зробив читання з півня в bdm.
Потім я відновив файл bdm з оригіналом, які я читав з MPPS.
Я скачав bdm підключений блок керування, і машина поїхала, і, здається, не мають проблем.
Питання у цьому, ви можете поглянути на файл, щоб зрозуміти, якщо я зробив все правильно?
Можливо, якщо б це правильно ви можете покласти його в банк даних.
Спасибі!
Всім привіт, роблю записи з MPPS я посадив ебу і послідовний, він не говорив більше...
Я спішився і відкрив її, і я зробив читання з півня в bdm.
Потім я відновив файл bdm з оригіналом, які я читав з MPPS.
Я скачав bdm підключений блок керування, і машина поїхала, і, здається, не мають проблем.
Питання у цьому, ви можете поглянути на файл, щоб зрозуміти, якщо я зробив все правильно?
Можливо, якщо б це правильно ви можете покласти його в банк даних.
Спасибі!
Якщо це ігри ви все зробили правильно. Якщо відкрити файл з ecm, і ви дізнаєтеся його в автоматичний драйвер це значить, що це орі
Якщо це ігри ви все зробили правильно. Якщо відкрити файл з ecm, і ви дізнаєтеся його в автоматичний драйвер це значить, що це орі
Спасибі за інформацію!
Я бачив повідомлення, яке говорить, що не завантажуються файли...
Якщо ви хочете допомогти моїм читанням, як я можу це зробити?
Якщо машина-то і не від проблем, то це означає, що це нормально.
Що я знаю, це дозволено завантажувати файли... завантаження не допускається, якщо ви не досягли 80-msg.
Спасибі, переглядаючи сайт, я знайшов розділ, присвячений і я приступив до завантажити файли, я сподіваюся, що ми можемо служити комусь, навіть якщо в даний час автомобіль майже вінтаж!!!