КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рэканструкцыя Alfa 159 1.9 Jtdm 120 л. з

gianlucacll
Усім прывітанне, раблю запісы з MPPS я пасадзіў эбу і паслядоўны, ен не казаў больш...
Я спешыўся і адкрыў яе, і я зрабіў чытанне з пеўня ў bdm.
Потым я аднавіў файл bdm з арыгіналам, які я чытаў з MPPS.
Я запампаваў у bdm падлучаны блок кіравання, і машына з'ехала, і, здаецца, не маюць праблем.
Пытанне ў гэтым, вы можаце зірнуць на файл, каб зразумець калі я зрабіў усе правільна?
Магчыма, калі б гэта правільна, вы можаце пакласці яго ў банк дадзеных.
Дзякуй!

Errecinque
Усім прывітанне, раблю запісы з MPPS я пасадзіў эбу і паслядоўны, ен не казаў больш...
Я спешыўся і адкрыў яе, і я зрабіў чытанне з пеўня ў bdm.
Потым я аднавіў файл bdm з арыгіналам, які я чытаў з MPPS.
Я запампаваў у bdm падлучаны блок кіравання, і машына з'ехала, і, здаецца, не маюць праблем.
Пытанне ў гэтым, вы можаце зірнуць на файл, каб зразумець калі я зрабіў усе правільна?
Магчыма, калі б гэта правільна, вы можаце пакласці яго ў банк дадзеных.
Дзякуй!

Калі гэта гульні вы ўсе зрабілі правільна. Калі адкрыць файл з ecm, і вы даведаецеся яго ў аўтаматычны драйвер гэта значыць, што гэта врі

gianlucacll
Калі гэта гульні вы ўсе зрабілі правільна. Калі адкрыць файл з ecm, і вы даведаецеся яго ў аўтаматычны драйвер гэта значыць, што гэта врі

Дзякуй за інфармацыю!
Я бачыў паведамленне, якое кажа, што не загружаюцца некалькі файлаў...
Калі ты хочаш дапамагчы з маім чытаннем, як я магу зрабіць?

blackwolf76
Калі машына-то і не ад праблем, то гэта азначае, што гэта нармальна.

Што я ведаю, гэта дазволена загружаць файлы... загрузка не дапускаецца, калі вы не дасягаюць 80 msg.

gianlucacll
Дзякуй, праглядаючы сайт, я знайшоў раздзел, прысвечаны і я прыступіў да загрузіць файлы, я спадзяюся, што яны могуць служыць каму-то, нават калі ў цяперашні час аўтамабіль ў пытанне з'яўляецца амаль вінтаж!!!