Прагляд Поўнай Версіі : рамонт маса паветра
Прывітанне, хлопцы..
у вас есць інфармацыя для аднаўлення масы паветра mercedes a-класа 140/160 ??
я ведаю, што існуюць камплекты запасных частак, якія змяняюцца слайды на датчык..
У вас есць інфармацыя?
дзякуй
на адразу і ebay, проста занясіце датчык выдатку паветра клас A140 і вы ўбачыце, што пастаўляюць запчасткі, то гэта не што іншае, як дзве ланцуга, электрычныя або плоскія,кошт вакол 130 еўра,проста замяніць іх на старыя saldandole з appossita абсталяванне і вы мацуюцца эканомія 1200 еўра maf-ecu прадаваць-MB....
lumaracing
17-10-2012, 12:41
добры дзень, фабіа вось камплект для рамонту расходомера паветра,па-мойму, вы не павінны!!
http://www.ebay.it/itm/KIT-DI-RIPARAZIONE-DEBIMETRO-MISURATORE-MASSA-ARIA-MERCEDES-CLASSE-A-BENZINA-/230864700301?pt=Ricambi_automobili&hash=item35c09bc38d#ht_1146wt_1111
чаму? вы кажаце, што не згодныя lumaracing?негатыўны вопыт па гэтай нагоды?
..дарэчы, я ведаю, што не ? дазволена размяшчаць спасылкі....
тое, што я зразумеў.. для зваркі срэбра, той не сажалка нармальны..
затым тэмпература адпаведны, налада, прыборы і інструменты адпаведныя.. так што гэта павінна быць магчымым..
спроба не катаванне...
дзякуй Луіджы
lumaracing
17-10-2012, 18:04
чаму? вы кажаце, што не згодныя lumaracing?негатыўны вопыт па гэтай нагоды?
..дарэчы, я ведаю, што не ? дазволена размяшчаць спасылкі....
прывітанне манро,рэгламент кажа, што тут я магу размяшчаць спасылкі на іншыя форумы або абсталявання.
Гэта ? спасылка з ebay запчасткі,што nn c? нічога дрэннага ў гэтым.
msport (exil77grande)
17-10-2012, 21:52
прывітанне манро,рэгламент кажа, што тут я магу размяшчаць спасылкі на іншыя форумы або абсталявання.
Гэта ? спасылка з ebay запчасткі,што nn c? нічога дрэннага ў гэтым.
а lumaracing вы можаце размясціць гэтыя тыпы спасылак, без праблем.
выслізгвае ад мяне ў прыватнасці.. я мяркую, што паяльнік ? добра тое, што мы звычайна выкарыстоўваем для зваркі з волава ў срэбра.. ці не так?
а lumaracing вы можаце размясціць гэтыя тыпы спасылак, без праблем.
я зразумеў, што вы не маглі размяшчаць спасылкі любога віду, былі.....vabb?..... выбачайце ўсе
Пакіньце яго ў спакоі, ніколі не выходзіць добра, на практыцы вы ніколі не зможаце мець правільныя значэння, а аўтамабіль-то ідзе не так, і кліент вам scassa М*****нават калі ты яму загадзя сказаў, што не можа быць гладкай на 100%
тое, што я зразумеў.. для зваркі срэбра, той не сажалка нармальны..
затым тэмпература адпаведны, налада, прыборы і інструменты адпаведныя.. так што гэта павінна быць магчымым..
спроба не катаванне...
дзякуй Луіджы
дзе знаходзіцца сажалка ў срэбра??
таксама ў інтэрнэце вы знойдзеце..