КПК

Перегляд Повної Версії : ecm titanium

s.tuning89
привіт, хлопці, мені потрібно декілька порад про те, як використовувати ecm titanium. і кілька місяців се читаю різні форуми, але там я на кпп дуже якщо хтось мені тільки рада, щоб почати я буду радий

Andrea1
здравствуйте, я припускаю, що ти вже у володіння програми в питання...
Для того, щоб працювати, ви повинні спочатку завантажити файл оригінального автомобіля, потім автоматично почнеться пошук у базі даних ecu ж, як ваша, в якій, однак, карти, які вас цікавлять, вже були ідентифіковані фахівцями. Потім ви можете відкрити інший файл змінений в тій же ecu для того, щоб порівняти два файли.
Коли база даних буде визначений ебу такий же, як ваша, в якій карти були визначені, то ви побачите список всіх доступних карт, але будьте обережні, не завжди вірні, так що будьте обережні.
Одного разу ви прийшли до карт, ви можете вибрати, чи слід відображати в 2d, 3d або в табличному вигляді, і ви зробили.

the shiston
привіт, не так вже й важко використовувати, всі частини вихідного файлу ecu, який вас цікавить відкрити, як він сказав, andrea1 і я знайти драйвер завантажується і у вас є карта далі, рекомендую перегляд у табличній формі до початку, щоб потім перейти в 2d, що це набагато більш докладний. завжди перевіряти перед збереження зміненого файлу, контрольна сума правильна програма.

s.tuning89
як андреа програму ми вже.. xo x боячись зробити тільки нісенітниця, як змінити дані, то я не знаю, се розрахунок я повинен зробити x збільшити коней.. насправді я використовую ваш рада використовувати таблицю...хо я занадто налякані, я думаю, що гра буде трохи нормальний...
а, хлопці, велике спасибі х поради

the shiston
повинно бути, на початку це нормально, страх помилитися є завжди, але поступово ти побачиш, що ти навчишся робити різні тести. навіть якщо тебе я не зможу дати файл мод автомобіля, що вас цікавить, починаєш розуміти, порівнюючи їх, різні зміни, щоб зробити.

s.tuning89
Сьогодні я зробила 2 тести і вони жахливо... машина після Ке потягнув andavani на захист понад 120 nn ходив

carlo abarth
мій ocnsiglio покладені на тренера і після по мірі відкрити файл і вкрасти корабель!!

Errecinque
Сьогодні я зробила 2 тести і вони жахливо... машина після Ке потягнув andavani на захист понад 120 nn ходив

Ви не можете пояснити, як зіставити в 2 рядки. Ви повинні читати і перечитувати всі теми вже існуючі на форумі, шукайте, насамперед, тим, присвячених вашої машини. Ви обов'язково знайдете необхідну інформацію про те, які карти міняти, щоб перші і як incrementarle. Але тобі доведеться зробити кілька спроб, щоб зрозуміти, як краще використовувати ваш двигун. Ви завжди можете розмістити крок за кроком свої мод, що хто-то, безумовно, дасть їм рішення.

s.tuning89
Ви праві. Xo тепер я зробив інший запису, і зробив деякі поліпшення

mafani
привіт s.тюнінг я думаю, що в сторони навчитися використовувати sw для зміни як ecm повинен мати принаймні один принцип роботи ecu,як працюють карти і т. д.,по-моєму, це добре на початку наслідувати раді carlo abarth, і принаймні, дивлячись на мод, зроблені, зрозуміти їх експлуатації і, що означає, що зміна

gianlucacll
Може бути, саме просте, щоб вчитися було б знайти друга, який має свій власний автомобіль зіставляється і прочитати його, то в ecm їх і дивитися, куди вони пішли втрутитися... В 2D дуже зрозуміло, якщо є візьми її за руку...
А потім, обережно, тому що робити ушкодження, це мить..., що краще було б тобі хороший резервного копіювання в BDM, але я думаю, що для вас, що ви новачок, це складно...
Якщо ж ви хочете зробити експерименти на твоєму місці я б не поміняв гео і вчинив би з обережністю на кордонах і тиску турбо і rail. Ви побачите вже поліпшення...
Хороша робота!

s.tuning89
Так sn початківців infs

s.tuning89
Так sn початківців тільки Ке golf Iv змінена з мого боку nn є більш 😊 то я, читаючи деякі форуми х зрозуміти... Хо, чесно кажучи, не думала, що все настільки складно

ugoboss
є набагато більш складним, ніж ви думаєте.

s.tuning89
І я бачу його там я проводжу так багато ночей, х, зрозуміти що-то

s.tuning89
я зробив як ти сказав і покращено дякую за пораду

s.tuning89
Вибачте vuolevolta завантажити карти xo знаю, як завантажити їх

gianlucacll
Вибачте vuolevolta завантажити карти xo знаю, як завантажити їх

????? Тобто?? Раз-це програмне забезпечення, щоб видалити dpf і іноді робить більше шкоди, ніж... До межі, то ви змінюєте, потім зберігаєте з іншим ім'ям і т. д...
Для запису використовуйте те, що ви використовували, щоб читати.
Тоді, можливо, я не зрозумів, що попросите...

tranky
Рада від того, хто, як ти почав з нуля.. дізнаєтеся, крок за кроком ecu..
Дізнайтеся, що вони всі карти схильні змінити, і що роблять на самому справі;
Потім проходить і з'ясувати, що можна отримати від цього двигуна
Потім з'ясувати, що вони обмежувачі
Пройшовши трохи часу на пошук цих даних в 2D выучьте дуже фотографічна пам'ять, і ви побачите, що незабаром ти зрозумієш, якусь роботу.
Я настійно раджу не завантажувати зміни, без, що ніхто тобі подивитися файл, ризики більш ніж увійти в recovery, щось зламати, враховуючи обмеження на пристрої, такі як турбіна, насос, рейку та багато іншого.
Удачі!

s.tuning89
Дякую за пораду, хлопці kiedevo як прикріпити файл x перегляду зміни карт так, щоб зрозуміти, якщо я в дорозі, я все якось неправильно

s.tuning89
file:///C:/Users/SALVAT~1/AppData/Local/Temp/Rar$DRa0.944/Volkswagen%20golf%204%201ori%20-%20Copia

s.tuning89
file:///C:/Users/Salvatore/Downloads/VOLKSWAGEN%20GOLF%204%20MODIFICATA%208.rar

s.tuning89
перша і оригінальна карта в залежності і те, ке я змінив

gianlucacll
Розширений режим, управління вкладеннями... Я почала дуже погано...

pippo65
Привіт s.tuning89 я за тобою слідкую, тому що я теж новачок, як і ти,але ти, що інструмент ви використовуєте, щоб читати/писати на свій автомобіль?

s.tuning89
pippne використання mpps

s.tuning89
Розширений режим, управління вкладеннями... Я почала дуже погано...
вай, початок погано???

gianlucacll
Ви навіть не можете завантажувати файли.... Потім, щоб не помилитися використовуйте розширення орі для оригінального і mid для зміни....

s.tuning89
Ви навіть не можете завантажувати файли.... Потім, щоб не помилитися використовуйте розширення орі для оригінального і mid для зміни....
прости чи можете ви сказати мені x, будь ласка cone завантажувати карти на сайт, так що в наступний раз я не помиляюся

gianlucacll
Я ж тобі сказав. Читайте 24 повідомлення

pippo65
pippne використання mpps

Привіт.

s.tuning89

s.tuning89

s.tuning89

Errecinque

gianlucacll

Errecinque

gianlucacll

s.tuning89

s.tuning89

gianlucacll

gianlucacll

s.tuning89

s.tuning89

s.tuning89

kid турбо

s.tuning89

perrysound70

s.tuning89

perrysound70

gianlucacll

perrysound70

gianlucacll

s.tuning89

s.tuning89

gianlucacll

s.tuning89

gianlucacll

gianlucacll
Тоді ви побачите, робити тести... Якщо ви палите дуже багато дизельного палива, що, однак, може бути компенсовано аванси... Але якщо це занадто, це занадто... Не переборщити, як на початку і пам'ятайте, що naftone завжди працює на надлишку повітря. Ps я сподіваюся, що у тебе не було доказів про єдиний автомобіль, який у вас є. Якщо не хочеш залишатися в машині повинен бути запас... наприклад мені на моїй mpps це пішли у помилка запису, і мені довелося відкрити ecu і повернути її в bdm... я Не діма, і я чекав 3 дд, що прийде. Пощастило, що там була точка запасного...

s.tuning89
Тоді ви побачите, робити тести... Якщо ви палите дуже багато дизельного палива, що, однак, може бути компенсовано аванси... Але якщо це занадто, це занадто... Не переборщити, як на початку і пам'ятайте, що naftone завжди працює на надлишку повітря. Ps я сподіваюся, що у тебе не було доказів про єдиний автомобіль, який у вас є. Якщо не хочеш залишатися в машині повинен бути запас... наприклад мені на моїй mpps це пішли у помилка запису, і мені довелося відкрити ecu і повернути її в bdm... я Не діма, і я чекав 3 дд, що прийде. Пощастило, що там була точка запасного...
Так, дійсно дд я ризикнув, я зробив іншу розкладку, і насос, і пішла в помилку і не заводився більше. На щастя, від'єднавши підривник, я зміг переписати файл орі.
Х, на даний момент, прошу рад і вивчення, перш ніж робити лайно, бачив Ке зчеплення починає прослизати

frenk85
ecm-це дуже простий у використанні, навіть якщо кілька разів написи не такі вже й великі,але для цього є winols саме на цьому чудовому форумі є все, що вам потрібно, навіть damos так ви переконаєтеся в тому, що до редагувати,пошук у форумі.

s.tuning89
Але Winols всі говорять Ке дуже важко використовувати

s.tuning89
! Ви повинні знати, як використовувати 2d і, на жаль, ще не в змозі

dragusdrake
winols, то ви можете використовувати позначення, що ви можете взяти від damos або мнк для карт, що ecm називається погано або не знаходить, ти в 2d, як на winols, що на ecm і тусовках карти на ecm, щоб змінити їх

perrysound70
тоді треба знайти winols і вивчити його...

tranky
тоді треба знайти winols і вивчити його...

Дружня порада, перш de втрачає часу imparà інструмент для тих, хто знає, що, вивчай карти в 2d, їх вр і функції.. appriofondisci ecu, який використовує максимум, що ви можете.
winols ви можете використовувати для посилань, що ecm не має, але в кінці кінців в темі знаходитесь, скільки треба..
потім, звичайно, кожен керівник хоч..

s.tuning89
Дружня порада, перш de втрачає часу imparà інструмент для тих, хто знає, що, вивчай карти в 2d, їх вр і функції.. appriofondisci ecu, який використовує максимум, що ви можете.
winols ви можете використовувати для посилань, що ecm не має, але в кінці кінців в темі знаходитесь, скільки треба..
потім, звичайно, кожен керівник хоч..
ви повністю праві, треба зробити пошкодження має автомобіль, ви дійсно peco насправді зараз ке я завантажив файл, зчеплення немає сани більше, як раніше... ти хочеш visionarmi карту, а в мене завантажується і дати мені пораду????

tranky
ви повністю праві, треба зробити пошкодження має автомобіль, ви дійсно peco насправді зараз ке я завантажив файл, зчеплення немає сани більше, як раніше... ти хочеш visionarmi карту, а в мене завантажується і дати мені пораду????

так, але я думаю, ти повинна відкрити пост спеціального побачив, що тут ми говоримо про ecm і не відображення вашого автомобіля.
Ти робиш щось, відкрити новий пост в області, і я допоможу тобі, наскільки я можу.

perrysound70
мені теж сани зчеплення,але я не знаю, якщо я перегнув палицю з картки, або ви споживаєте...