Прагляд Поўнай Версіі : ecm titanium
прывітанне, хлопцы, мне трэба некалькі саветаў аб тым, як выкарыстоўваць ecm titanium. і некалькі месяцаў кэ чытаю розныя форумы, але там я кпп вельмі, калі хто-то мяне знайшла савет, каб пачаць я буду рады
добры дзень, я мяркую, што ты ўжо ў валоданне праграмы ў пытанне...
Для таго, каб працаваць, вы павінны спачатку загрузіць файл арыгінальнага аўтамабіля, затым аўтаматычна пачнецца пошук у базе дадзеных ecu ж, як ваша, у якой, аднак, карты, якія вас цікавяць, ужо былі ідэнтыфікаваныя спецыялістамі. Затым вы можаце адкрыць іншы файл зменены жа ecu для таго, каб параўнаць два файла.
Калі база дадзеных будзе вызначаны эбу такі ж, як ваша, у якой карты былі вызначаны, то вы ўбачыце спіс усіх даступных карт, але будзьце асцярожныя, не заўсёды дакладныя, так што будзьце асцярожныя.
Як толькі ты дабраўся да карты вы можаце выбраць, ці варта адлюстроўваць у 2d, 3d або таблічным выглядзе, і вы зрабілі.
прывітанне, не так ужо і цяжка выкарыстоўваць, усе часткі ад зыходнага файла ecu, які вас цікавіць яго адкрыць, як ён сказаў, andrea1 вам знайсці драйвер, яго нагрузкі, і ў вас ёсць карта далей, рэкамендую прагляд у таблічнай форме ў пачатку, каб затым перайсці ў 2d, што гэта значна больш падрабязнае. заўсёды правярайце, перш чым захаваць зменены файл, што кантрольная сума правільная праграма.
як андрэа праграму мы ўжо.. xo x баючыся зрабіць толькі лухту не, як змяніць дадзеныя, то я не ведаю, кэ разлік я павінен зрабіць х, павелічэнне і коней.. на самай справе я выкарыстоўваю ваш савет выкарыстоўваць табліцу...хо я занадта напалоханыя, я думаю, што гульня будзе трохі нармальны...
а, хлопцы, дзякуй x парады
павінна быць, у пачатку гэта нармальна, страх памыліцца ёсць заўсёды, але паступова вы ўбачыце, што ты навучышся рабіць розныя тэсты. на самай справе, калі вам ўдасца дастаць файл мод аўтамабіля, што вас цікавіць, вы маглі б пачаць, каб зразумець, параўноўваючы іх, розныя змены, каб зрабіць.
Сёння я зрабіла 2 тэсту і яны жудасна... машына пасля Ке наносіў удары, ён пайшоў у абарону больш за 120 nn хадзіў
мой ocnsiglio ўскладзеных на складальнікаў, а пасля па меры адкрыць файл і скрасці карабель!!
Сёння я зрабіла 2 тэсту і яны жудасна... машына пасля Ке наносіў удары, ён пайшоў у абарону больш за 120 nn хадзіў
Вы не можаце растлумачыць, як супаставіць у 2 радкі. Вы павінны чытаць і перачытваць усе тэмы ўжо існуючыя на форуме, шукайце, перш за ўсё, тым, прысвечаных вашай машыны. Вы абавязкова знойдзеце неабходную інфармацыю аб тым, якія карты змены для першых і як будзе запісваць іх. Але табе прыйдзецца зрабіць некалькі спроб, каб зразумець, як лепш выкарыстоўваць ваш рухавік. Вы заўсёды можаце размясціць крок за крокам свае мод, што хто-то, безумоўна, дасць ім рашэнне.
Вы маеце рацыю. Хо, цяпер я зрабіў іншы запісу, і зрабіў некаторыя паляпшэння
прывітанне s.цюнінг я думаю, што ў бакі навучыцца выкарыстоўваць sw для змены як ecm павінен мець па крайняй меры адзін прынцып працы ecu,як працуюць карты і г. д., па мне гэта добра ў пачатку рушыць услед радзе carlo abarth, і па меры глядзець на цябе і мод зроблены змагу зразумець, як працуе і што азначае, што змяненне
Можа быць, самае простае, каб вучыцца было б знайсці твайго сябра, што я свой жа аўтамабіль супастаўляецца і прачытаць яго, то ў ecm іх і глядзець, куды яны пайшлі, каб умяшацца... У 2D вельмі зразумела, калі ёсць вазьмі яе руку...
А затым, асцярожна, таму што рабіць пашкоджанні, гэта імгненне..., што лепш было б табе добры рэзервовага капіявання ў BDM, але я думаю, што для вас, што вы пачатковец, гэта складана...
Калі ж вы хочаце зрабіць эксперыменты на тваім месцы не дакранаўся да гео і дзейнічаць з асцярогай на межах і ціску турба і rail. Вы ўбачыце ўжо паляпшэння...
Добрая праца!
Ды sn пачаткоўцаў заразіць
Ды sn пачаткоўцаў толькі Ке golf Iv зменена з майго боку нн гэта не больш 😊 то я, чытаючы некаторыя форумы, х зразумець... Хо, шчыра кажучы, не думала, што ўсё настолькі складана
гэта нашмат складаней, чым ты думаеш.
І бачу там я праводжу так шмат начэй, х, зразумець што-то
я зрабіў, як ты сказаў і палепшана дзякуй за савет
Выбачайце vuolevolta загрузіць карты xo ведаю, як загрузіць іх
Выбачайце vuolevolta загрузіць карты xo ведаю, як загрузіць іх
????? Гэта значыць?? Раз-гэта праграмнае забеспячэнне, каб выдаліць dpf і часам прыносіць больш шкоды, чым... Да мяжы, то вы змяняеце, потым захоўваеце з іншым імем і г. д...
Для запісу выкарыстоўвайце тое, што вы выкарыстоўвалі, каб чытаць.
Тады, магчыма, я не зразумеў, што папытаеце...
Савет ад тых, хто, як ты пачаў з нуля.. даведаецеся, крок за крокам ecu..
Даведайцеся, што яны ўсе карты схільныя змяніць, і што робяць на самай справе;
Затым пераходзіць да высветліць, што вы можаце атрымаць ад гэтага рухавіка
Потым высветліць, што яны абмежавальнікі
Прайшоўшы некаторы час ў пошуку гэтых дадзеных у 2D выучьте вельмі фатаграфічная памяць, і вы ўбачыце, што ў хуткім часе ты зразумееш, якую-то працу.
Я не рэкамендую загружаць без змены, што цябе ніхто не прагледзеў файл, рызыкі больш чым увайсці ў recovery, што-то зламаць, улічваючы абмежаванні на прылады, такія як турбіна, помпа, рэйку і многае іншае.
Ўдачы!
Дзякуй за савет, хлопцы, киэп, я як прымацаваць файл x вам прагляду змены карт так, каб зразумець, калі я ў дарозе, я ўсё як-то няправільна
file:///C:/Users/SALVAT~1/AppData/Local/Temp/Rar$DRa0.944/Volkswagen%20golf%204%201 вінаробаў%20-%20Copia
file:///C:/Users/Salvatore/Downloads/VOLKSWAGEN%20GOLF%204%20MODIFICATA%208.rar
першая і арыгінальная карта ў залежнасці і тое, цы я змяніў
Пашыраны рэжым, кіраванне ўкладаннямі... Я пачала вельмі дрэнна...
Прывітанне s.tuning89 я за табой сачу, таму што я таксама пачатковец, як і вы,але вы, што інструмент вы выкарыстоўваеце, каб прачытаць/напісаць на сваёй машыне?
піпі делат выкарыстоўваю mpps
Пашыраны рэжым, кіраванне ўкладаннямі... Я пачала вельмі дрэнна...
вай, пачатак дрэнна???
Вы нават не можаце загружаць файлы.... Затым, каб не памыліцца выкарыстоўвайце пашырэнне крычы для арыгінальнага і mid для змены....
Вы нават не можаце загружаць файлы.... Затым, каб не памыліцца выкарыстоўвайце пашырэнне крычы для арыгінальнага і mid для змены....
даруй ці можаце вы сказаць мне x, калі ласка cone загружаць карты на сайт, так што ў наступны раз я не памыляюся
Я ж сказаў. Чытайце паведамленне 24
піпі делат выкарыстоўваю mpps
Прывітанне.
Тады вы ўбачыце, рэпеціравалі... Калі вы паліце занадта шмат дызельнага паліва, што, аднак, можа быць кампенсавана авансы... Але калі гэта занадта, гэта занадта... Не перабраць, як у пачатку і памятайце, што нафталі заўсёды працуе на лішку паветра. Ps я спадзяюся, што вы не зрабіце выпрабаванняў на адзіны аўтамабіль, які ў вас ёсць. Калі не хочаш заставацца ў машыне павінен быць запас... напрыклад мне на маей mpps гэта пайшлі ў памылка запісу, і мне прыйшлося адкрыць ecu і вярнуць яе ў bdm... я Не дзіма і я чакаў 3 дня, які прыйдзе. Пашанцавала, што там была кропка запаснога...
Тады вы ўбачыце, рэпеціравалі... Калі вы паліце занадта шмат дызельнага паліва, што, аднак, можа быць кампенсавана авансы... Але калі гэта занадта, гэта занадта... Не перабраць, як у пачатку і памятайце, што нафталі заўсёды працуе на лішку паветра. Ps я спадзяюся, што вы не зрабіце выпрабаванняў на адзіны аўтамабіль, які ў вас ёсць. Калі не хочаш заставацца ў машыне павінен быць запас... напрыклад мне на маей mpps гэта пайшлі ў памылка запісу, і мне прыйшлося адкрыць ecu і вярнуць яе ў bdm... я Не дзіма і я чакаў 3 дня, які прыйдзе. Пашанцавала, што там была кропка запаснога...
Так, сапраўды дд я рызыкнуў, я зрабіў іншую раскладку, і помпа, і пайшла ў памылку і не заводзіўся больш. На шчасце, адлучыўшы узрывальнік, я змог перапісаць файл крычы.
Х, на дадзены момант, прашу саветаў і вывучэння, перш чым рабіць глупствы, бачыў Ke счапленне пачынае праслізгваць
ecm-гэта вельмі просты ў выкарыстанні, нават калі некалькі разоў надпісы не вельмі атрымліваецца,але для гэтага ёсць winols менавіта на гэтым цудоўным форуме ёсць усё, што вам трэба, нават damos так вы пераканайцеся, што тое, што ты змяніць,пошук у форуме.
Але Winols усе кажуць Ке вельмі цяжка выкарыстоўваць
! Вы павінны ведаць, як выкарыстоўваць 2d-і, на жаль, усё яшчэ не ў стане
winols, то вы можаце выкарыстоўваць з абазначэння, што вы можаце ўзяць ад damos або ols для карт, што ecm называецца дрэнна або не знаходзіць, ты ў 2d, як на winols, што ecm і тусоўках карты на ecm, каб змяніць іх
тады трэба знайсці winols і вывучыць яго...
тады трэба знайсці winols і вывучыць яго...
Сяброўскі савет, перш de губляе часу даведаецеся інструмент для тых, хто ведае, што, вывучай карты ў 2d, іх вр і функцыі.. appriofondisci ecu, які выкарыстоўвае максімум, што вы можаце.
winols вы можаце выкарыстоўваць для спасылак, што ecm не мае, але ў рэшце рэшт у тэме знаходзіцеся, колькі трэба..
потым, вядома, усе галовы ў калі..
Сяброўскі савет, перш de губляе часу даведаецеся інструмент для тых, хто ведае, што, вывучай карты ў 2d, іх вр і функцыі.. appriofondisci ecu, які выкарыстоўвае максімум, што вы можаце.
winols вы можаце выкарыстоўваць для спасылак, што ecm не мае, але ў рэшце рэшт у тэме знаходзіцеся, колькі трэба..
потым, вядома, усе галовы ў калі..
вы цалкам маеце рацыю! зрабіць пашкоджанні мае аўтамабіль, вы сапраўды peco на самай справе цяпер я загрузіў ке зыходны файл, счаплення няма сані больш, як раней... ты хочаш паглядзець маю карту ke я загрузіў і даць мне савет????
вы цалкам маеце рацыю! зрабіць пашкоджанні мае аўтамабіль, вы сапраўды peco на самай справе цяпер я загрузіў ке зыходны файл, счаплення няма сані больш, як раней... ты хочаш паглядзець маю карту ke я загрузіў і даць мне савет????
так, але я думаю, ты павінна адкрыць пост спецыяльнага ўбачыў, што тут мы кажам пра ecm і не адлюстраванне вашага аўтамабіля.
Ты робіш што-тое, адкрыць новы пост у вобласці, і я дапамагаю, як магу.
мне таксама сані счапленне,але я не ведаю, калі я перагнуў палку з карты, ці вы спажываеце...