КПК

Перегляд Повної Версії : ebc16 c8 альфа 156 jtd16v заблокована після введення kess v2 клон

привіт всім я новачок на форумі я з січня kess v2 клон з маркер, щоб скинути з j-link після 38/40 читання/запису.з січня я вже скинуті в 5 разів більше або менше 200 писань і ніяких проблем, але вчора я спробував іншу карту, запис закінчилася, як зазвичай, але машина не заводиться! повернувши ключі, я помітив, що дизель насос в баку не включається і не загоряється контрольна лампа двигуна, але горить лампочка CODE.я спробував повернути оригінальний файл, але нічого не робить, навіть не знаєте, або пробували з recovery, але нічого не робити я також спробував multiecuscan, щоб побачити, якщо він давав якийсь помилки в КОДІ, але не розпізнає ЕБУ, дайте мені руку, спасибі

leo_sg
треба повернути в школи, ймовірно,

andrew64
Спробуйте багато разів recovery 30/50 раз, якщо не вдається перейти bdm

sportknight
юнка рішення bdm,спробуйте від'єднати акумулятор на деякий час і потім переписати

todos
Привіт, можете писати в bdm, але ви повинні мати файл-ліжко в bdm, а не бд....

blackwolf76
Читати в Bdm, а потім спробуйте відновити його з оригіналом.

NinoEcu
Надішліть Дані ecu SW і HW, Що Ви крок я файл в bdm ок

привіт, хлопці, спасибі всім за відповіді!я спробував ще раз сьогодні ввечері батарея була відокремлена від вчора, але нічого.завтра спробую з recovery наполягав, і якщо не працює, спробуйте BDM,той факт, що машина була вже зіставляється, так що оригінал не можу, я навіть в бд, в будь-якому випадку SW986 HW332 спасибі

NinoEcu
ти повинен бути більш точним hw sw модель ecu
файл я передам

NinoEcu
відключити батарею, не потрібно нічого
і ******* при запису eeprom, що ви вимкніть батарею ти не скидає я не знаю, хто вам сказав, щоб зробити, але це не так

NinoEcu
я на цьому форумі я користувач-початківець, тому що розраховується на основі повідомлень,
але перейти спокійно на те, що вам або сказав ок

NinoEcu
не так, що ви даєте поради новачкам
що означає випробування багато разів
в даний час в ecu блок, щоб неправильно програмного забезпечення
повинен прочитати в школі в bdm, дійсно, тепер потрібно просто написати її в bdm
і марно спробуйте відключити батарею, просто пошту модель, рік і обсяг ecu
і я або інші викладуть вихідний файл у bdm

b

привіт ніно ebc16c8 HW0281010986 SW367332

todos
Привіт, цей блок управління альфа і edc16c8 140HP повинні поставити номер sw, тому що є різний з тим же номером Hw...

NinoEcu
ось тобі Альфа 156 1.9 JTD HW0281010986 SW367332

ugoboss
коли такі речі трапляються, іноді вдається відновити за допомогою recovery, але майже завжди, треба робити, як сказав NinoEcu, повне резервне копіювання з scodifica частково, і ви знову в сідлі, потім зробіть пристосування на разі і ви повинні вирішити.

дякую, ніно, навіть якщо я не можу завантажити як тільки я повернуся додому з виїзну розбираю і читаю в bdm

всім привіт нарешті сьогодні вранці у мене був час, щоб прочитати мою edc16 с8 альфа 156 jtd 16v 103kw в BDM з galletto v54 додаю файл дайте мені руку, щоб розблокувати

Машиніст
Але чи можете ви зробити діагностику на ебу двигуна? Я не хочу, ecu, якщо його вимкнути з-за нестачі харчування або ще гірше згоріла.

Errecinque
Але чи можете ви зробити діагностику на ебу двигуна? Я не хочу, ecu, якщо його вимкнути з-за нестачі харчування або ще гірше згоріла.

Якщо він читав у bdm не згорів!

Машиніст
Я кажу так тому що зі мною вже сталося! Pin-out або з бд не читав і не робив навіть дані ебу і діагностики, bdm або! 😉

привіт turbodiesel80 півник для читання в BDM, я взяв його після того, що вона заблокована, я завжди читав і писав з kess клон

walter_ie
Привіт хлопці, вибачте, якщо m втручаюсь, але я хотів сказати вам, щоб зробити очі на цей ecu cn kess... я один раз я згоріла в бд.. насправді мало користі більше kess

Errecinque
Привіт хлопці, вибачте, якщо m втручаюсь, але я хотів сказати вам, щоб зробити очі на цей ecu cn kess... я один раз я згоріла в бд.. насправді мало користі більше kess

Від...буде був випадок або ваш інструмент, який стрибнув у той момент, є одним з ecu більш надійне, що є в бд

рінго
Згорів в БД???????? Ніколи не чув. У будь-якому випадку, коли вони блокують блоки управління, батареї, backup recovery тільки балачки від кафе або майстерні за низькою ціною ****llo, не в образу нікому. Перше, що потрібно зробити, знайти оригінальний файл-ліжко в BDM і вставити його в Eprom завжди в bdm. Зробив це, якщо він не працює, ви можете почати, щоб перевірити обладнання, повірте мені, я думаю, у мене достатньо досвіду, щоб стверджувати. Потім написати, не включається є обмежувальним, якщо запалювання включається і двигун працює нічого не згоріло. Eprom, що ебу зчитує і записує дані в послідовний простий, так би мовити, просто пк і Max232 з парою конденсаторів і резисторів, типу старі піратські карти tele+, зроби те, що я написав, і ви побачите, спалахує миттєво. Для файлів, також scodifica наш друг ******. Вітання

рінго
мені просто asteriscato найпопулярніший пошуковик у світі.

рінго
Тоді відповім, де я написав, читати карту корупції????? досвід??????? 20 років електроніки та похмурий диплом інженера потрібно на щось?????
Ми працюємо в основному на вантажівки і гоночні машини, але все ж я створила емулятори і додаткові, починаючи з нуля. Робимо вкладки custom для управління автокрана. Я зареєструвався на форумі, щоб поділитися деякі аспекти роботи, але я бачу, що це не так. додам, щоб закінчити, що відповісти на те, що ви написали.
Читання повторюю читання OBD рівносильно, з урахуванням усіх заходів безпеки на випадок, щоб сказати, що ви напали на роз'єм послідовного порту пк і він згорів. Я не хочу вдаватися в деталі всі робітники, і чи муфти бу, ти хоч уявляєш, скільки вольт потрібні, щоб їх порушувати, клон або не клон. Ти знаєш, скільки блоки управління, подушки безпеки, які прибувають сюди з написом зламаний, і вони не мають нічого апаратних засобів, але тільки проблеми програмного забезпечення????? Однак, незважаючи на свій запал зарозумілості, якщо я правильно пам'ятаю, то блок управління повинен мати eprom ST95640 зв'язку spi Bus простий, так що з трьома проводами і блок живлення на стійки від 2.5 до 5.5 в закон і перевірити, якщо є проблеми. По мірі того як ecu живиться від акумулятора генератора можливість перепади і т. д. і т. д..... є безліч 7805 або аналогічний, які блокують подачу напруги, що одержати, щоб спалити ебу, повір мені, це складно, враховуючи поточні в грі майже безглуздих, щоб спустошити слід застосовувати напругу не вище вольт 50/60 . це мій простий досвід.

рінго
Для файлів, працюють чи ні, не вникаючи в питання, я тобі казав знайти оригінали в пошукових системах і почати з їх, не читати в BDM, ті, ймовірно, пошкоджений.

рінго
Потім в загальному порада для всіх, зробити читання крок, BDM і мати backup-це завжди добре, ти завжди в першому читанні, а, може бути, цікаво, кілька євро більше, а потім наступні йди в БД, але якщо у вас є проблеми відновити все легко. Є невелика база даних ебу оброблені відверне тебе від багатьох неприємностей. За 20 хвилин роботи варто.

blackwolf76
Блаженні ви, що у вас клієнтів багато пацієнтів... Ви дозволяєте собі тримати машину в майстерні з блоку ecu на тиждень...

У мене немає вчених ступенів, робота все життя в майстерні, і я знаю, що для того, щоб вирішити проблему, найшвидший, самий кращий.

На edc 16 , як цієї, дуже простий заходи, що і в інших, вид на порт Bdm, і та відносна легкість з'єднання.

Я в цьому випадку я б спробував резервної копії, Bdm, і в гіршому випадку я б пішов під знесення і я б взяв інший блок управління, сумісний з riverginare та відновлення резервних копій, щоб виправити іншого.

Errecinque
Ви....шкода, що ви були в вищипування на щось само собою зрозуміле, те, що єдиний шлях порятунку від bdm та користувача, який відкрив пост, ви не зробили його більш живим, щоб сказати, коли і як він вирішується

[I]привіт, хлопці є, хоча я на виїзді по роботі, я повернуся сьогодні ввечері і завтра спробую поглянути на fileinviati від турбодизель 80, але від розмірів ліжка, здається, в бд, в будь-якому випадку спасибі всім

micheleyr6
Вибачте за дурне питання...
На edc 16,бд, як відомо, йдеться тільки flasch.якщо після зміни або писати в бд, відбувається якийсь збій, це хард...
У bdm ви можете писати тільки flash або ce потрібно, щоб сила повного резервного копіювання..

ugoboss
ви також можете написати лише flash, проблема виникає, що так багато, щоб не сказати більше, читання проводиться в послідовній флеш-пам'яті не є повними, так що навіть писати в bdm нічого не вирішить, тому рекомендується завжди робити перше читання в bdm.

cawadany
Крім того, потрібно сподіватися, що при запису з бд, блокування, не зіпсовані eprom.

micheleyr6
Як eprom, що ви маєте на увазі...e2p або flash.

cawadany
Так e2p на увазі

micheleyr6
Ммм у будь-якому разі мені здається дивним, що може e2p,...
Коли ви будете писати в бд не втручається, тільки на флеш?

cawadany
Це трапилося зі мною ще, не на edc16c8 але на med9.1.
Так, коли пишеш в бд, написати на flash. Але повторюю, це трапилося зі мною.

привіт, трохи не в курс моїй ситуації, але нічого не змінилося! я намагався зв'язатися з адміністраторами сайту,але проблема в тому, відновити ilbackup в bdm мого ecu

привіт grazy прошу вибачення, що не можу тобі сказати з досвіду, не потрібно повторно завантажити є bekup повний просто мати файл або навіть мод такої ж довжини, або правда 2.048 кб (природно, з тими ж кодами, hw і sw )увійти в bdm і писати тільки m58xx так сказав flasch після письмового автомобіль або мотоцикл без проблем , якщо ваш bdm тебе не голос m58perche якщо blokker ви можете побудувати є bekup зовні, а потім завантажити його , дайте мені знати ,

привіт дядько гуфі,дякую за поради, але мій ecu і edc16 с8 флеш-пам'яті і від 1024kb*****unque вже пробував з оригінальний файл, і мод, і я також спробував 2ep scodificata але нічого, хлопець, який мені руку, сайт,думає, що це мій клон півник, що не правильно пише.

КЛАВДІЯ.
привіт, дивно, що ви не поновлюється і те, що пише погано, півень . я б зробив тест між висновками out і читати в послідовний, але з розібраним на столі . так, щоб з'ясувати, якщо проблема не в скарб

lui93

Я згоден з клаудіо! ви можете зробити це на робочий стіл з інструментом, з завданням obd, працює не від двигуна

привіт, хлопці, проблема вирішена!я поміняв ЕБУ і транспондер!але в цей раз, я зробив резервну копію в bdm перед установкою!

cinqueturbo
Sti c i...
я сподіваюся, що ти не був зупинений 23-05-2016??
простий EDC16c8 групи Fiat не зміг його відновити?
і якщо я розумію на VW, BMW або MB? Мама моя...
у будь-якому разі тепер у вас є ecu працює зробив Резервну копію і покладіть на місце, інший завжди може стати в нагоді..

salvatoreragonese
хлопці, "користуюся" цей пост, який дещо запитати. у мене сталося на 147 140cv з kess, я пішов на читання, я цікаво, якщо зробити повний або частковий чому? що відмінності є