Прагляд Поўнай Версіі : ebc16 c8 альфа 156 jtd16v заблакаваная пасля ўводу kess v2 клон
прывітанне ўсім я пачатковец на форуме я з студзеня kess v2 клон з маркер, каб скінуць з j-link пасля 38/40 чытання/запісу.з студзеня я ўжо скінутыя ў 5 разоў больш ці менш 200 пісанняў і ніякіх праблем, але ўчора я паспрабаваў іншую карту, запіс скончылася, як звычайна, але машына не заводзіцца! павярнуўшы ключы, я заўважыў, што дызель помпа ў баку не ўключаецца і не загараецца кантрольная лямпа рухавіка, але гарыць лямпачка CODE.я паспрабаваў вярнуць арыгінальны файл, але нічога не робіць, нават не ведаеце, ці спрабавалі з recovery, але нічога не рабіць я таксама паспрабаваў multiecuscan, каб убачыць, калі ён даваў якой-то памылкі ў КОДЗЕ, але не распазнае ЭБУ, дайце мне руку, дзякуй
трэба вярнуць у школы, верагодна,
Паспрабуйце шмат разоў у recovery 30/50 раз, калі не атрымоўваецца перайсці bdm
у рашэнне з'яўляецца bdm,паспрабуйце адключыць акумулятар на некаторы час, а потым перапісаць
Прывітанне, можаце пісаць у bdm, але вы павінны мець файл-ложак у bdm, а не ў бд....
Чытаць у Bdm, а затым паспрабуйце аднавіць яго з арыгіналам.
Дашліце Дадзеныя ecu SW і HW, Што Вы крок я файл у bdm ок
прывітанне, хлопцы, дзякуй усім за адказы!я паспрабаваў яшчэ раз сёння ўвечары батарэя была аддзеленая ад учора, але нічога.заўтра паспрабую з recovery настойваў, і калі не працуе, паспрабуйце ў BDM,той факт, што машына была ўжо супастаўляецца, так што арыгінал не магу, я нават у бд, у любым выпадку SW986 HW332 дзякуй
ты павінен быць больш дакладным hw sw мадэль ecu
файл я перадам
адключыць батарэю, не трэба нічога
і ******* пры запісы eeprom, што вы адключыце батарэю ты не скідае я не ведаю, хто вам сказаў, каб зрабіць, але гэта не так
я на гэтым форуме я пачатковец карыстальнік, таму што разлічваецца на аснове паведамленняў,
але перайсці спакойна на тое, што вам ці сказаў ок
не так, што вы даяце парады пачаткоўцам
што азначае выпрабаванне шмат разоў
у цяперашні час у ecu блок, каб няправільна праграмнага забеспячэння
павінен прачытаць у школе ў bdm, сапраўды, цяпер трэба проста напісаць яе ў bdm
і бескарысна што паспрабуйце адключыць батарэю, проста пошту мадэль, год і аб'ём ecu
і я ці іншыя выкладуць зыходны файл у bdm
b
прывітанне ніно ebc16c8 HW0281010986 SW367332
Прывітанне, гэты блок кіравання альфа і edc16c8 140HP павінны паставіць нумар sw, таму што ёсць рознае з тым жа нумарам Hw...
вось табе Альфа 156 1.9 JTD HW0281010986 SW367332
калі такія рэчы здараюцца, часам атрымоўваецца аднавіць з дапамогай recovery, але амаль заўсёды, трэба рабіць, як сказаў NinoEcu, поўнае рэзервовае капіяванне з scodifica часткова, і вы зноў у сядле, затым зрабіце прыстасаванні на выпадку і вы павінны вырашыць.
дзякуй, ніна, нават калі я не магу спампаваць, як толькі я вярнуся дадому з выязную разбіраю і чытаю ў bdm
усім прывітанне, нарэшце, сёння раніцай у мяне быў час, каб прачытаць маю edc16 c8 альфа 156 jtd 16v 103kw ў BDM з galletto v54 прыкладаю файл дайце мне руку, каб разблакаваць
Але ці можаце вы зрабіць дыягностыку на эбу рухавіка? Я не хачу, ecu, калі яго выключыць з-за недахопу харчавання або яшчэ горш згарэла.
Але ці можаце вы зрабіць дыягностыку на эбу рухавіка? Я не хачу, ecu, калі яго выключыць з-за недахопу харчавання або яшчэ горш згарэла.
Калі ён чытаў, у bdm не згарэў!
Я кажу так таму, што са мной ужо здарылася! Pin-out або з бд не чытаў і не рабіў нават дадзеныя эбу і дыягностыкі, bdm або! 😉
прывітанне turbodiesel80 пеўнік для чытання ў BDM, я ўзяў яго пасля таго, што яна заблакаваная, я заўседы чытаў і пісаў з kess клон
Прывітанне, хлопцы, выбачайце, калі m ўмешваюся, але я хацеў сказаць вам, каб зрабіць вочы на гэты ecu cn kess... я адзін раз я згарэла ў бд.. на самай справе мала карысці больш kess
Прывітанне, хлопцы, выбачайце, калі m ўмешваюся, але я хацеў сказаць вам, каб зрабіць вочы на гэты ecu cn kess... я адзін раз я згарэла ў бд.. на самай справе мала карысці больш kess
Ад...будзе быў выпадак або ваш інструмент, які скокнуў у той момант, з'яўляецца адным з ecu больш надзейнае, што ёсць у бд
Згарэў у БД???????? Ніколі не чуў. У любым выпадку, калі яны блакуюць блокі кіравання, батарэі, recovery beckup толькі балбатня ад кафэ або майстэрні па нізкай цане ****llo, не ў крыўду нікому. Першае, што трэба зрабіць, знайсці арыгінальны файл-ложак у BDM і ўстаўце яго ў Eprom заўседы ў bdm. Зрабіў гэта, калі ён не працуе, вы можаце пачаць, каб праверыць абсталяванне, паверце мне, я думаю, у мяне дастаткова вопыту, каб сцвярджаць. Затым напісаць, не ўключаецца з'яўляецца абмежавальным, калі запальванне ўключаецца і рухавік працуе нічога не згарэла. Eprom, што эбу счытвае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны просты, так бы мовіць, проста пк і Max232 з парай кандэнсатараў і рэзістараў, тыпу старыя пірацкія карты tele+, зрабі тое, што я напісаў, і вы ўбачыце, загараецца маментальна. Для файлаў, таксама scodifica наш сябар ******. Прывітанне
мне проста asteriscato пошукавік самы папулярны ў свеце.
Тады адкажу, дзе я напісаў, чытаць карту карупцыі????? вопыт??????? 20 гадоў электронікі і пануры дыплом інжынера трэба на што-то?????
Мы працуем у асноўным на грузавікі і гоначныя машыны, але ўсё ж я стварыла эмулятары і дадатковыя, пачынаючы з нуля. Робім ўкладкі custom для кіравання аўтакрана. Я зарэгістраваўся на форуме, каб падзяліцца некаторыя аспекты працы, але я бачу, што гэта не так. дадам, каб скончыць, што адказаць на тое, што вы напісалі.
Чытанне паўтараю чытання OBD раўнасільна, з улікам усіх мер засцярогі на выпадак, каб сказаць, што вы напалі на раз'ём паслядоўнага порта да пк і ён згарэў. Я не хачу ўдавацца ў дэталі ўсе працоўныя, і ці муфты ў бу, ты хоць уяўляеш, колькі вольт патрэбныя, каб іх парушаць, клон або не клон. Ты ведаеш, колькі блокі кіравання, падушкі бяспекі, якія прыбываюць сюды з надпісам зламаны, і яны не маюць нічога апаратных сродкаў, але толькі праблемы праграмнага забеспячэння????? Аднак, нягледзячы на свой запал фанабэрыстасці, калі я правільна памятаю, то блок кіравання павінен мець eprom ST95640 сувязі spi Bus просты, так што з трыма правадамі і блок харчавання на стойкі ад 2.5 да 5.5 ў закон, і праверыць, калі ёсць праблемы. Па меры таго як ecu сілкуецца ад акумулятара з генератара магчымасць перапады і г. д. і г. д..... ёсць мноства 7805 ці аналагічны, якія блакуюць падачу напружання, што атрымаць, каб спаліць эбу, павер мне, гэта складана, улічваючы бягучыя ў гульні амаль недарэчных, каб спустошыць варта ўжываць напружанне вышэй вольт 50/60 . гэта мой просты вопыт.
Для файлаў, якія працуюць або няма, не ўнікаючы ў пытанні, я табе казаў знайсці арыгіналы ў пошукавых сістэмах і пачаць з іх, не чытаць у BDM, тыя, верагодна, пашкоджаны.
Затым у агульным савет для ўсіх, зрабіць чытанне з крок, BDM і мець beckup-гэта заўсёды добра, ты заўсёды ў першым чытанні, а, можа быць, цікава, некалькі еўра больш, а затым наступныя ідзі ў БД, але калі ў вас ёсць праблемы аднавіць усё лёгка. Ёсць невялікая база дадзеных эбу апрацаваны адцягне цябе ад многіх непрыемнасцяў. За 20 хвілін працы варта.
Дабрашчасныя вы, што ў вас кліентаў шмат пацыентаў... Вы дазваляеце сабе трымаць машыну ў майстэрні з блока ecu на тыдзень...
У мяне няма вучоных ступеняў, праца ўсё жыццё ў майстэрні, і я ведаю, што для таго, каб вырашыць праблему, самы хуткі самы лепшы.
На edc 16 , як гэтай, вельмі просты меры, што і ў іншых, від на порт Bdm, і тая адносная лёгкасць злучэння.
Я ў гэтым выпадку я б паспрабаваў рэзервовай копіі, Bdm, і ў горшым выпадку я б пайшоў пад знос і я бы ўзяў іншы блок кіравання, сумяшчальны з riverginare і аднаўлення рэзервовых копій, каб выправіць іншы.
Вы....шкада, што вы былі ў выскубанне на нешта само сабой разумеецца, тое, што адзіны шлях выратавання ад bdm, і карыстальніка, які адкрыў пост, вы не зрабілі яго больш жывым, каб сказаць, калі і як ён вырашаецца
[I]прывітанне, хлопцы ёсць, хоць я на выездзе па працы, я вярнуся сёння ўвечары, і заўтра паспрабую зірнуць на fileinviati ад турбадызель 80, але ад памераў ложка, здаецца, у бд, у любым выпадку дзякуй усім
Прабачце за дурны пытанне...
На edc 16,у бд, як вядома, гаворыцца толькі flasch.калі пасля змены або пісаць у бд, адбываецца нейкі збой, гэта хард...
У bdm вы можаце пісаць толькі flash або ce трэба, каб сіла поўнага рэзервовага капіявання..
вы таксама можаце напісаць толькі flash, праблема ўзнікае, што так шмат, каб не сказаць больш, чытанне вырабляецца ў паслядоўнай флэш-памяці не з'яўляюцца поўнымі, так што нават пісаць у bdm нічога не вырашыць, таму рэкамендуецца заўсёды рабіць першае чытанне ў bdm.
Акрамя таго, трэба спадзявацца, што пры запісу з бд, блакавання, не сапсаваныя eprom.
Як eprom, што вы маеце на ўвазе...e2p або flash.
Ммм у любым выпадку мне здаецца дзіўным, што можа e2p,...
Калі вы будзеце пісаць у бд не ўмешваецца, толькі на флэш?
Гэта здарылася са мной яшчэ, не на edc16c8 але на med9.1.
Так, калі пішаш у бд, напісаць на flash. Але паўтараю, гэта здарылася са мной.
прывітанне, трохі не ў курс маёй сітуацыі, але нічога не змянілася! я спрабаваў звязацца з адміністратарамі сайта,але праблема ў тым, аднавіць ilbackup ў bdm майго ecu
прывітанне grazy прашу прабачэння, што не магу табе сказаць па досведзе, не трэба паўторна загрузіць ёсць bekup проста мець поўны файл ці нават мод такой жа даўжыні, ці праўда 2.048 mb (натуральна, з тымі ж кодамі, hw і sw )увайсці ў bdm і пісаць толькі m58xx так сказаў flasch пасля пісьмовага аўтамабіль або матацыкл без праблем , калі ваш bdm цябе не голас m58perche калі blokker вы можаце пабудаваць ёсць bekup вонкава, а затым загрузіць яго , дайце мне ведаць ,
прывітанне дзядзька гуфі,дзякуй за парады, але мой ecu, і edc16 c8 флэш-памяці і ад 1024kb*****unque ўжо спрабаваў з арыгінальны файл, і мод, і я таксама паспрабаваў 2ep scodificata але нічога, хлопец, які мне руку, сайт,думае, што гэта мой пеўнік клон, што не правільна піша.
прывітанне, дзіўна, што вы не аднаўляецца і тое, што піша дрэнна, певень . я б зрабіў тэст паміж высновамі out і чытаць у паслядоўны, але з разабраным на стале . так, каб высветліць, калі праблема не ў trove
Я згодны з клаўдыё! вы можаце зрабіць гэта на працоўны стол з інструментам, з задачай obd, працуе не ад рухавіка
прывітанне, хлопцы, праблема вырашана!я памяняў ЭБУ і транспондер!але ў гэты раз, я зрабіў рэзервовую копію ў bdm перад устаноўкай!
Sti c i...
я спадзяюся, што ты не быў спынены 23-05-2016??
просты EDC16c8 групы Fiat не змог яго аднавіць?
і калі я разумею на VW, BMW або MB? Мама мая...
у любым выпадку, зараз у вас ёсць ecu працуе зрабіў Рэзервовую копію і пакладзеце на месца, іншы заўсёды можа спатрэбіцца..
хлопцы, "карыстаюся" гэты пост, які сёе-тое спытаць. у мяне адбылося на 147 140cv з kess, я пайшоў на чытанне, я цікава, калі зрабіць поўны або частковы чаму? што адрозненні ёсць