КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема 2.4 jtd

Прывітанне ўсім, я уладальнік 166 2.4 jtd 103kw, аўтамабіль пераназначаны, але мае праблемы з падтрыманнем ціску ўсмоктвання. Усё гэта практычна прыкметна толькі ў чацвёртай, пятай і шосты перадачы, дзе, маючы больш часу на ўздым абаротаў дэфект гэта робіць вядома. У пачатку я думаў на счапленне крыху пайшла...потым спасылку на дыягностыцы я ўбачыў, што ціск ўсмоктвання шчупак на 2450mbar, каб затым спусціцца ў 1950mbar і аднавіць да 2350 мбар, затым яшчэ ніжэй у 2000mbar і аднавіць 2400mbar і гэтак далей уздоўж ўсёй дугі павароту аднаго руху.
Я потым спрабаваў загрузіць карту, каб убачыць, калі праблема не ўхіленая, вынікам з'яўляецца тое, што пік 2450mbar, а затым праз сталая у 2100mbar прыкладна, так што праблема электроннага кіравання...праверыць таксама, што пры змене ціску змяняецца адкрыцця саленоіда.
Ад чаго можа залежаць?

ugoboss
прабачце, але калі з гадзін таму, і піка, і затым стабілізуецца (што нармальна) праблема ў карце, калі вы хочаце адправіць у врі і mod, і вы бачыце, калі мы што-небудзь змяніць.

ugoboss
я толькі цяпер убачыў, што гэта тваё першае паведамленне гэта, я раю вам пайсці ў раздзел слайд-шоў і зрабіць, перш чым працягнуць.

Я толькі што прадставіў да супольнасці, я прачытаў усе правілы, але, магчыма, гэтую частку я прапусціў проста, дзякуй за паведамленне.
Разам з вамі я хацеў бы пракрасціся ў гэты свет, што з'яўляецца кіруючай электронікі, запас аўто ( у гэтыя гонкі яны досыць моцныя, але толькі бензін ).
На жаль, не магу прымацаваць файл, я хацеў бы пакласці па крайняй меры адзін часопіс multiecuscan для таго, каб, магчыма, пачаць адрас.

рашэнні? падазрэнні?

P. s. няма кнопкі рэдагавання, каб адрэдагаваць пост, не напісаць новы?!

ugoboss
мне не падабаецца абсалютна, як зроблена гэтая карта, не мае логікі, не ведаю, калі вы зрабілі гэта, вы або іншым, але я зноўку пачаў.