Прывітанне ўсім, я уладальнік 166 2.4 jtd 103kw, аўтамабіль пераназначаны, але мае праблемы з падтрыманнем ціску ўсмоктвання. Усё гэта практычна прыкметна толькі ў чацвёртай, пятай і шосты перадачы, дзе, маючы больш часу на ўздым абаротаў дэфект гэта робіць вядома. У пачатку я думаў на счапленне крыху пайшла...потым спасылку на дыягностыцы я ўбачыў, што ціск ўсмоктвання шчупак на 2450mbar, каб затым спусціцца ў 1950mbar і аднавіць да 2350 мбар, затым яшчэ ніжэй у 2000mbar і аднавіць 2400mbar і гэтак далей уздоўж ўсёй дугі павароту аднаго руху.
Я потым спрабаваў загрузіць карту, каб убачыць, калі праблема не ўхіленая, вынікам з'яўляецца тое, што пік 2450mbar, а затым праз сталая у 2100mbar прыкладна, так што праблема электроннага кіравання...праверыць таксама, што пры змене ціску змяняецца адкрыцця саленоіда.
Ад чаго можа залежаць?
Я потым спрабаваў загрузіць карту, каб убачыць, калі праблема не ўхіленая, вынікам з'яўляецца тое, што пік 2450mbar, а затым праз сталая у 2100mbar прыкладна, так што праблема электроннага кіравання...праверыць таксама, што пры змене ціску змяняецца адкрыцця саленоіда.
Ад чаго можа залежаць?