Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Defap з EcuSafe 2.0.0.0 і Раз - адрозненні

Pasticciona0
Добрай раніцы ўсім, я спрабаваў вучыцца ледзь-ледзь пра выдаленне FAP. Выкарыстанне як праграм, Раз ці Ecusafe, не знайшоўшы, ніколі не рабіў, перш чым я зрабіў тэст з абедзвюх праграм, і параўнаў іх на тытан. Праграмы для калі легка выкарыстоўваць (EcuSafe нават выдаліць DTC уласцівыя). Але параўноўваць іх я заўважыў, што розныя файлы 2, якія фармуюцца з двух праграм. Чаму?
Прыкладаю файл крычы + файл defap і чакаю вашага адказу.

egs
Праграма працуе такім чынам, і адзін у іншы. Самы надзейны з двух на гэтых ECU-гэта раз. Не ўсе так добра добра, але не аднаўляе і націсніце біт справядліва, але і іншыя рэчы.

cinqueturbo
Добрай раніцы ўсім, я спрабаваў вучыцца ледзь-ледзь пра выдаленне FAP. Выкарыстанне як праграм, Раз ці Ecusafe, не знайшоўшы, ніколі не рабіў, перш чым я зрабіў тэст з абедзвюх праграм, і параўнаў іх на тытан. Праграмы для калі легка выкарыстоўваць (EcuSafe нават выдаліць DTC уласцівыя). Але параўноўваць іх я заўважыў, што розныя файлы 2, якія фармуюцца з двух праграм. Чаму?
Прыкладаю файл крычы + файл defap і чакаю вашага адказу.

Праграма працуе такім чынам, і адзін у іншы. Самы надзейны з двух на гэтых ECU-гэта раз. Не ўсе так добра добра, але не аднаўляе і націсніце біт справядліва, але і іншыя рэчы.

Арыгінальныя праграмнага забеспячэння з абнаўленнямі і г. д. таксама будуць выдатныя.. але спадзявацца на тыя, што ў сеткі, акрамя таго, датаваныя.. вы нават гатовыя страціць час, калі не яшчэ горш рэпутацыі..

cawadany
Гэта проста камутатар, усе астатняе бессэнсоўна і не правільна. Камутатар знойдзеш па адрасе 1EDAA5 ў 8 біт.