КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту Alfa 147 1.9 JTDm 16v 150 hp (Altomare)

Cristian147
Пасля дакументы ложкамі і онлайн-курсы асноўных для таго, каб пачаць разумець што-то,вось, што з радасцю адкрываю карту, арыгінальны з дапамогай titanium і я лічу, што карту ніколі не бачыў да гэтага часу.

КРУТОЎНЫ МОМАНТ РУХАВІКА:
Запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах
Абмежавальнік крутоўнага моманту
Максімальны крутоўны момант першай перадачы
Максімальны крутоўны другой перадачы
Максімальны крутоўны момант на трэцяй перадачы
Максімальны крутоўны момант, колькі перадач
Максімальны крутоўны момант на пятай перадачы
Максімальны крутоўны момант шосты перадачы
Максімальны крутоўны момант задняга ходу
крутоўны момант падчас пуску f(RPM,ECT)
Патрабаванага крутоўнага моманту падчас паскарэння
Пара, патрабуецца, каб функцыя спорту Ў
Пара, патрабуецца, каб функцыя B спорт

КАНТРОЛЬ ПАВЕТРА:
Колькасць газу зноў
Працэнт адкрыцця клапана

СІСТЭМА ЎПЫРСКУ:
Абмежавальнік дымнасць - парог лямбда верхняя
Абмежавальнік дымнасць - парог лямбда ніжняй
Колькасць ўпырсквае паліва f(RPM,Trq)
Час ўпырску
Фаза ўпырску - ўпырск галоўная базавая карта 1
Фаза ўпырску - ўпырск галоўная базавая карта 2
Фаза ўпырску - ўпырск галоўная базавая карта 3
Фаза ўпырску - ўпырск галоўная базавая карта 4
Фаза ўпырску - ўпырск галоўная базавая карта 5

TURBO:
Праверка зменнай геаметрыі (VGT)
Ціск турбо
Абмежавальнік ціску turbo f(APS)
Абмежавальнік ціску турба

RAIL:
Ціск Ў Рампы
Абмежавальнік ціску ў Рампы f(RPM, T_FUEL)
Абмежавальнік ціску ў Рампы f(RPM, Q_FUEL)

АБМЕЖАВАЛЬНІКІ:
Абмежавальнік хуткасці

Усё, што я прашу, калі гэта магчыма...гэта савет аб тым, што чапаць і больш або менш, чым колькі? Скажу адразу, што я не трэнер, і я раблю зусім іншую працу, і гэта супастаўленне я хацеў бы зрабіць, на мой 147 і ўбачыў, што мяне пытаюцца, 400/500 еўра аддаюць перавагу рабіць самастойна супастаўлення.
Так што калі хто-то можа даць мне некалькі саветаў, я быў бы вельмі рады...у адваротным выпадку, усё роўна, дзякуй!
PS:Калі не хочаце, скажыце мне, у які працэнт або спосаб умяшацца....па крайняй меры, што тычыцца вас

claudiooreste
Прывітанне Крысціян , ёсць шмат, каб дакрануцца, але вы гэта зрабілі і з палітыкай, і не толькі прамовы працэнт. Калі ты ўжо вывучаў што-то я рэкамендую вам пачаць, каб змяніць карту і размясціць на врі і мод, так што магу рэкамендаваць.

Errecinque
Гэта экю з'яўляецца адной з нешматлікіх, якой драйвер ecm, дастаткова поўнай і зразумелай, акрамя таго, bosch edc16c8 і c39 з'яўляюцца ідэальна падыходзіць, каб пачаць гульню...і вы на форуме матэрыял у багацці. часткі без збояў з-за драйвера, цяпер і пачынаецца з якой-то карты, soft, каб навучыцца адчуваць сябе з ног адрозненні змяненняў. Вам прыйдзецца зрабіць некалькі крок, але машына, здаецца, нарадзілася для таго, каб атрымаць адлюстраванняў. (У мяне таксама)

ugoboss
пачынае змяняць педаль, лім. крутоўнага моманту ўпырску і турба, калі ты, вядома, безумоўна, я б патлумачыў цябе, што-то.

Cristian147
Ок, хлопцы, вы вельмі добрыя і пераканаўчыя. Пачынаючы з якой-то рэдагаванне soft і потым на месцы па меры змены арыгінала і модов, так што паглядзім, калі мае хітрыкі ідуць добра ці няма!

Cristian147
Добра, прыкладаю зыходны файл, і мод, так што давайце паглядзім, калі я зрабіў добра ці няма!

Cristian147
Я ж хацеў паглядзець нейкі іншы карце, тут на форуме, але не спампаваць. Мне кажа, што я не уключаны :-(

ugoboss
таму што педаль то вы змянілі ў мінус?, карта egr, паставілі арыгінал, як oberboost, абмежавальнік turbo, не так добра, як вярнуць чыгуначных карт, таму што ідуць не вельмі добра.

Errecinque
Я згодны з Уга ўсе перагледзець.....адзіны праходны-гэта абмежавальнік крутоўнага моманту, як крокам, час ўпырску, дакрануцца да іх, калі зробіш карту, вылічаны за больш чым 80 мм3/дюц. Да тых часоў не чапаць і вярнуць тое, што вы сказалі вышэй.

Cristian147
Я толькі змяніў карту паглядзець, калі вы лепш!

Cristian147

Cristian147
Апошняя карта зробленая пасля розных разлікаў на мае веды, што, вядома, гэта мала!