КПК

Перегляд Повної Версії : перевірка тиску турбо-і залізничних

zioweb
Привіт, хлопці,
я читав всі обговорення mjet, і я намагаюся з модом обмежувачі turbo і тиску в рампі на 1.3 mjet.
Я, починаючи з цих, тому що ті, більш складні, наскільки я знаю.
І це було збільшене тиск турбо 1,5 і, звичайно, йде у відмову, але я перейшов (я думаю правильно) обмежувачі: що я зробила не так по-вашому?
На рампі, я помітив, збільшення, але не так, як я хотіла, я очікував, що 1500, але замість цього йде не більше 1420... навіть тут, що, чорт, я помилився?

Я дякую вам за допомогу, яку мені можуть дати.

zioweb
...я підтвердив посаду до закінчення і повна назва, прошу вибачення у МОД, і якщо можна змінити, ввівши, що це для 1.3 Mjet Marelli 6JF

Спасибі!

leo_sg
Але обмежувач можна підняти, не рухатися, чи я помиляюся?

zioweb
для переміщений я маю на увазі збільшений...

todos
Доброго дня, для того, щоб тиск в рампі, якщо і 70Л на додаток до цей межа ти не можеш піти. замість того, щоб і в 75 і 90, що ви можете зробити, в турбіні варто підняти значення обмежувачі..

zioweb
Доброго дня, для того, щоб тиск в рампі, якщо і 70Л на додаток до цей межа ти не можеш піти. замість того, щоб і в 75 і 90, що ви можете зробити, в турбіні варто підняти значення обмежувачі..

Привіт, а ти випадково не бачив файл, який я доклав?
Те, що я знаю, як обмежувач turbo, я збільшив, і те ж саме для обмежувач тиску в рампі, що може йти ось більш 1420 і в другій половині дня я також вирішується з то.

Я не розумію, recovery тиск турбо, що мені здається правильним.

сиско
Привіт Zioweb, я теж читала це обговорення на marelli mjet і мені теж здається, що ви змінили біт справедливі для л обмежувач max press turbo, тому я не розумію, чому не йде, я хотів запитати, чи не хочеш ти сказати, для чого потрібен біт змінений за адресою 0660F3, і, як ви розібралися з тиску в рампі

zioweb
Привіт, 0660F3 є інший обмежувач rail, який встановлений у 1600 у даний момент.
Для тиску в рампі, я вирішив, змінивши карту управління та збільшення в 100, так як мене трахкав в 1420 і на цій карті у мене 1520 максимуму. Я зробив висновок, що або додати 100mbar атмосферного тиску, і це спрацювало.

А мені не подобається, турбо, тому що тепер ми почали 1.4 і не переходить у recovery, але я хотів підняти обмежувач, щоб не отримати помилку і не можу. Турбо не треба, щоб насильно штовхати в 1.5, справді, можливо, навіть просто так, але це було для того, щоб ЗРОЗУМІТИ питання, ЧОМУ не працює зміну.

kid турбо
Не можу скачати файл...але ви перейшли всі 2 limit turbo?

zioweb
так ви обидва, я замінив їх, встановивши їх на 1600.

kid турбо
6jf або 6f3?

zioweb
Я вже писав : 6JF

kid турбо
Є карта встановлена в 1,5 бар, байт-в 1,4, а інший 1,8.
Ці обмежувачі turbo на 6jf, а якщо змінені, ви можете піднятися до тих пір, поки двигун і турбо тримають без recovery.

zioweb
я торкнувся двома обмежниками ідентичні.
Може вам не допомогти вказані адреси байт в питання на цій карті?
Або якщо в тебе інший карті, де ти знаєш байт, мені сказали, що код sw і, може бути, я шукаю їх?

Спасибі!

сиско
Привіт Дядько веб, в обговоренні marelli, я згадав, що fede78 говорив, що він опустив біт, і що він приніс турбо тиску до 1,5 бар (або 1,55 не пам'ятаю), (не були биті, які сказав Фоновому режимі) я намагався у свій файл я знайшов за адресою 06AF9A, послідовність біт ugualissima в fede78, ви можете спробувати це, потім я знайшов ще один біт встановлений в 1500, які ви можете навіть спробувати за адресою 062F46, (це я не знаю, але в тому, щоб віра 78 він давав для роботи)

zioweb
привіт сіско і спасибі за пораду, але я повинен встановити цей біт?

сиско
я завжди думаю в 1600

сиско
пробач, я зрозумів тепер, що написав в попередньому пості "опустив" я хотів сказати, "редагувати"

Errecinque
Привіт, 0660F3 є інший обмежувач rail, який встановлений у 1600 у даний момент.
Для тиску в рампі, я вирішив, змінивши карту управління та збільшення в 100, так як мене трахкав в 1420 і на цій карті у мене 1520 максимуму. Я зробив висновок, що або додати 100mbar атмосферного тиску, і це спрацювало.

А мені не подобається, турбо, тому що тепер ми почали 1.4 і не переходить у recovery, але я хотів підняти обмежувач, щоб не отримати помилку і не можу. Турбо не треба, щоб насильно штовхати в 1.5, справді, можливо, навіть просто так, але це було для того, щоб ЗРОЗУМІТИ питання, ЧОМУ не працює зміну.

Але атмосферний тиск не 100mbar але 1000, і якщо він враховує тільки для турбо. Для rail або підніміть обмежувачі або теоретично не перевищує позначку в 1450 на 70 л. с.

kid турбо
Як тільки я на мить місце, приклад..***** unque, якщо мені не зраджує пам'ять, в кінці калібрування двигуна.

zioweb
Привіт Дядько веб, в обговоренні marelli, я згадав, що fede78 говорив, що він опустив біт, і що він приніс турбо тиску до 1,5 бар (або 1,55 не пам'ятаю), (не були биті, які сказав Фоновому режимі) я намагався у свій файл я знайшов за адресою 06AF9A, послідовність біт ugualissima в fede78, ви можете спробувати це, потім я знайшов ще один біт встановлений в 1500, які ви можете навіть спробувати за адресою 062F46, (це я не знаю, але в тому, щоб віра 78 він давав для роботи)

Спробуйте це прямо зараз, і ви побачите, що станеться!
Я змінив ці: 0624DC і 062532, але все одно виходить помилка.

Додам, це 06AF9A !

zioweb
Але атмосферний тиск не 100mbar але 1000, і якщо він враховує тільки для турбо. Для rail або підніміть обмежувачі або теоретично не перевищує позначку в 1450 на 70 л. с.
Так, ви праві, я написав нісенітницю... я поставив +100, бо часто бачу, що додається в якості зсуву.

zioweb
Але я не зрозумів одну річ: чи ніхто не знає, як встановити тиск в магістралі rail, або мені не хочете відповідати :D

сиско
Але я не зрозумів одну річ: чи ніхто не знає, як встановити тиск в магістралі rail, або мені не хочете відповідати :D

на жаль, я не знаю, інакше б вже написав тут, те, що я написав на обмежувачі прес-turbo я не пробувала (хтось каже, що працюють, а хто каже, що ні), якщо ви пробували, і ви хочете знати щось

zioweb
але впевнений, що я кажу, навіть з радістю, я підтверджую, що той біт для turbo, здається, він був рішуче, так як час не входить до відмову!

сиско
але впевнений, що я кажу, навіть з радістю, я підтверджую, що той біт для turbo, здається, він був рішуче, так як час не входить до відмову!

міфічний, спасибі, що відповіли, тепер це підтвердив навіть сам більше, що від Fede78 (який був йому, щоб знайти той біт), яка працює, нічого не бере, що може, інші 2 працюють на інше програмне забезпечення, тому що навіть backgoup кажуть, що намагалися на різних транспортних засобах, тепер залишилося вирішити питання rail, ми сподіваємося, що хто-то, хто знає, я хочу допомогти.
найкращі привітання Сиско

Errecinque
Але з тиску в рампі, він сказав, що вирішив правильно?

zioweb
ні, я не солі, як я побачив, що ми виявили, що значення в таблиці не набрати 100 очок... я в будь-якому разі проблема стабільності тиску...

для турбо, я повинен переглянути діагноз завтра, тому що ви горить, сьогодні відмови, і я повинен побачити, якщо завжди тиск турбо.