Прагляд Поўнай Версіі : праверка ціску турба-і чыгуначных
Прывітанне, хлопцы,
я чытаў усе абмеркаванне mjet, і я спрабую з модом абмежавальнікі turbo і ціску ў рампы на 1.3 mjet.
Я, пачынаючы з гэтых, таму што тыя, больш складаныя, наколькі я ведаю.
І гэта было ціск турбо павялічаны ў 1,5 і, вядома, ідзе ў адмову, але я перайшоў (я думаю правільна) абмежавальнікі: што я зрабіла не так па-вашаму?
На рампы, я заўважыў, павелічэнне, але не так, як я хацела, я чакаў, што 1500, але замест гэтага сыходзіць не больш за 1420... нават тут, што, чорт, я памыліўся?
Я дзякую вас за дапамогу, якую мне могуць даць.
...я пацвердзіў пост да заканчэння і поўнае назву, прашу прабачэння ў МОД, і калі можна змяніць, увёўшы, што гэта для 1.3 Mjet Marelli 6JF
Дзякуй!
Але абмежавальнік можна падняць, не рухацца, ці я памыляюся?
для перамешчаны на ўвазе менавіта гэта...
Добры дзень, для таго, каб ціск у рампы, калі і 70Л у дадатак да гэты мяжа ты не можаш пайсці. замест таго, каб і ў 75 і 90, што вы можаце зрабіць, у турбіне варта падняць значэння абмежавальнікі..
Добры дзень, для таго, каб ціск у рампы, калі і 70Л у дадатак да гэты мяжа ты не можаш пайсці. замест таго, каб і ў 75 і 90, што вы можаце зрабіць, у турбіне варта падняць значэння абмежавальнікі..
Прывітанне, а ты выпадкова не бачыў файл, які я прыклаў?
Тое, што я ведаю, як абмежавальнік turbo, я павялічыў, і тое ж самае для абмежавальнік ціску ў рампы, што можа ісці вось больш за 1420 і ў другой палове дня я таксама вырашаецца з тое.
Я не разумею, recovery ціск турбо, што мне здаецца правільным.
Прывітанне Zioweb, я таксама чытала гэта абмеркаванне на marelli mjet і мне таксама здаецца, што вы змянілі біт справядлівыя для л абмежавальнік max press turbo, таму я не разумею, чаму не ідзе, я хацеў спытаць, ці не хочаш ты сказаць, для чаго патрэбен біт зменены па адрасе 0660F3, і, як вы разабраліся з ціску ў рампы
Прывітанне, у 0660F3 есць іншы абмежавальнік rail, які ўсталяваны ў 1600 у дадзены момант.
Для ціску ў рампы, я вырашыў, змяніўшы карту кіравання і павялічу 100, так як мяне трахал ў 1420 годзе і на гэтай карце ў мяне 1520 максімуму. Я зрабіў выснову, што было дададзена на 100mbar атмасфернага ціску і працаваў.
А мне не падабаецца, турба, таму што цяпер мы фокус 1.4 і не ідзе ў recovery, але я хацеў падняць абмежавальнік, каб не атрымаць памылку і я не магу. Турба мне не трэба, каб гвалтоўна штурхаць у 1.5, магчыма, нават проста так, але гэта быў пытанне для вас, каб ЗРАЗУМЕЦЬ, ЧАМУ не працуе змяненне.
Не магу спампаваць файл...але вы перайшлі ўсе limit 2 turbo?
гэй, вы, абодва, я іх змяніць параметры ў 1600.
Есць карта ўстаноўлена ў 1, 5 бар, байт у 1,4, а іншы 1,8.
Гэтыя абмежавальнікі turbo на 6jf, і калі змененыя можаш падняцца, пакуль рухавік і турба трымаюць без recovery.
я закрануў двума абмежавальнікамі ідэнтычныя.
Можа вам не дапамагчы мне, паказваючы адрасы байтаў ў пытанне на гэтай карце?
Або калі ў цябе іншая карта, дзе вам вядомыя любыя байты, ты б сказаў, што код sw і, можа быць, я шукаю іх?
Дзякуй!
Прывітанне Дзядзька-сайт, у абмеркаванні на марелли я ўспомніў, што fede78 казала, што знізіла біт і прывез турба ціску да 1,5 бар (або 1,55 не памятаю), (не былі біты, што ен казаў, Backgroup) я спрабаваў у файле-гэта я знайшоў па адрасе 06AF9A, паслядоўнасць бітаў з'яўляецца ugualissima ў тым, каб fede78, ты можаш паспрабаваць тое, што потым я знайшоў яшчэ адзін біт усталяваны ў 1500, якія вы можаце паспрабаваць па адрасе 062F46, (гэта я не ведаю, але тое, што вера 78 ен даваў, для працуе)
прывітанне сіска і дзякуй за савет, але як мне ўсталяваць яго ў гэтым адзін біт?
даруй, я зразумеў цяпер, што вы напісалі ў папярэднім пасце "апусціў" хачу сказаць "рэдагавана"
Прывітанне, у 0660F3 есць іншы абмежавальнік rail, які ўсталяваны ў 1600 у дадзены момант.
Для ціску ў рампы, я вырашыў, змяніўшы карту кіравання і павялічу 100, так як мяне трахал ў 1420 годзе і на гэтай карце ў мяне 1520 максімуму. Я зрабіў выснову, што было дададзена на 100mbar атмасфернага ціску і працаваў.
А мне не падабаецца, турба, таму што цяпер мы фокус 1.4 і не ідзе ў recovery, але я хацеў падняць абмежавальнік, каб не атрымаць памылку і я не магу. Турба мне не трэба, каб гвалтоўна штурхаць у 1.5, магчыма, нават проста так, але гэта быў пытанне для вас, каб ЗРАЗУМЕЦЬ, ЧАМУ не працуе змяненне.
Але атмасферны ціск не 100mbar але 1000, і калі ен ўлічвае толькі для турба. Для rail або падніміце абмежавальнікі або тэарэтычна не перавышае адзнаку ў 1450 на 70 л. с.
Як толькі я на імгненне месца, прыклад..***** тым не менш, калі мне не змяняе памяць, у канцы каліброўкі рухавіка.
Прывітанне Дзядзька-сайт, у абмеркаванні на марелли я ўспомніў, што fede78 казала, што знізіла біт і прывез турба ціску да 1,5 бар (або 1,55 не памятаю), (не былі біты, што ен казаў, Backgroup) я спрабаваў у файле-гэта я знайшоў па адрасе 06AF9A, паслядоўнасць бітаў з'яўляецца ugualissima ў тым, каб fede78, ты можаш паспрабаваць тое, што потым я знайшоў яшчэ адзін біт усталяваны ў 1500, якія вы можаце паспрабаваць па адрасе 062F46, (гэта я не ведаю, але тое, што вера 78 ен даваў, для працуе)
Я адчуваю гэта прама цяпер, і мы бачым, што адбываецца!
Я змяніў гэтыя: 0624DC і 062532, але ўсе роўна выходзіць памылка.
Я дадаю гэты 06AF9A !
Але атмасферны ціск не 100mbar але 1000, і калі ен ўлічвае толькі для турба. Для rail або падніміце абмежавальнікі або тэарэтычна не перавышае адзнаку ў 1450 на 70 л. с.
Так, вы маеце рацыю, я напісаў лухту... я паставіў +100, таму што часта бачу, што дадаецца зрушэнне.
на жаль, я не ведаю, інакш бы ўжо напісаў тут, тое, што я напісаў на абмежавальнікі прэс-turbo я не спрабавала (хто-то кажа, што працуюць, а хто кажа няма) калі вы спрабавалі, і вы хочаце ведаць што-то
але ўпэўнены, што я табе скажу, сапраўды з радасцю, я пацвярджаю, што гэты біт для турба, здаецца, быў апошні, так як цяпер больш не ўваходзіць у адмова!
але ўпэўнены, што я табе скажу, сапраўды з радасцю, я пацвярджаю, што гэты біт для турба, здаецца, быў апошні, так як цяпер больш не ўваходзіць у адмова!
міфічны, дзякуй, што адказалі, цяпер яно таксама пацверджана цябе больш, што ад Fede78 (што ен павінен быў знайсці той біт), якая працуе, нічога не бярэ, што можа, іншыя 2 працуюць на іншае праграмнае забеспячэнне, таму што нават backgoup казаў, што яны выпрабаваныя на розных транспартных сродках, цяпер засталося вырашыць пытанне rail, мы спадзяемся, што хто-то, хто ведае, я хачу табе дапамагчы.
лепшыя віншаванні Сіска
Але з ціску ў рампы, ен сказаў, што вырашыў правільна?
не, я не солі, як я ўбачыў, што мы выявілі, што значэння ў табліцы не набраць 100 ачкоў... я ў любым выпадку праблема стабільнасці ціску...
для турбо, я павінен перагледзець дыягназ заўтра, таму што гарыць сення збой, і я павінен убачыць, калі заўседы ціск турбо.