Перегляд Повної Версії : Nissan Cabstar 3.0 Immo Off
Привіт всім. Я scodificare Nissan Cabstar 3.0 2001 року. В ECU Bosch 0281010452, монтує eeprom 24C04. Я знаю, що там йде емулятор, для цього ecu (який мене вже дістав) але проблема в тому, що в посібнику є рішення eeprom для Cabstar 3.0, але тільки для двигунів 2.2 і 2.7. Я вже пробував з рішення, запропоноване в керівництві емулятора (для двигунів 2.2 - 2.7), але автомобіль їде на велосипеді протягом декількох секунд, потім гасне. Світлодіод на емуляторі блимає швидко.
Хтось може мені допомогти?
Спасибі.
я буду випробувані, принаймні, 6 файлів, але без результатів
Оновлення: я знайшов файл в мережі для eeprom 24C04. З цим файлом ваш автомобіль йде в рух, і все працює, але залишається індикатор двигуна горить. У мене ще не було часу зробити діагностику, щоб побачити помилки. Я буду тримати вас в курсі.
безумовно, це всього на e2p, щоб залишити горить,дивіться, якщо ви можете простежити в dtc, до межі, ти scludere то
Мені здається, не існує загальної eeprom для цього ecu, наскільки я знаю. Єдине, він з емулятором. За допомогою тільки eeprom робиш частково, мені здається.
я не знаю, говорити тобі про це,але на деяких з e2p ви також загальне
Оновлення: файл виклав вище працює відмінно. Індикатор двигун залишався включеним, для іншої несправності даного транспортного засобу, не пов'язаної з scodifica.
Оновлення: файл виклав вище працює відмінно. Індикатор двигун залишався включеним, для іншої несправності даного транспортного засобу, не пов'язаної з scodifica.
цей файл з допомогою емулятора ?
Ви там, щоб змусити емулятор!!