Прагляд Поўнай Версіі : Nissan Cabstar 3.0 Immo Off
Прывітанне ўсім. Я scodificare Nissan Cabstar 3.0 2001 года. ЭКЮ-гэта Bosch 0281010452, мантуе eeprom 24C04. Я ведаю, што там ідзе эмулятар для гэтай ecu (што я ўжо закуплена), але праблема ў тым, што ў кіраўніцтве не існуе рашэнні eeprom для Cabstar 3.0, але толькі для рухавікоў 2.2 і 2.7. Я ўжо паспрабаваў рашэнне, прапанаванае ў кіраўніцтве эмулятара (для рухавікоў 2.2 - 2.7), але аўтамабіль пойдзе ў ход на некалькі секунд, затым згасае. Святлодыед на эмулятар міргае хутка.
Хто-то можа мне дапамагчы?
Дзякуй.
я выпрабаваныя, па меншай меры, 6 файлаў, але без вынікаў
Абнаўленне: я знайшоў файл у сеткі для eeprom 24C04. З дапамогай гэтага файла аўтамабіль пойдзе ў ход і ўсе працуе, але застаецца індыкатар рухавіка гарыць. Я яшчэ ня меў часу, каб зрабіць дыягностыку, каб убачыць памылкі. Я буду трымаць вас у курсе.
вядома, гэта ўсяго на e2p хай гарыць,глядзіце, калі вы можаце прасачыць, dtc, мяжа, за scludere то
Мне здаецца, не існуе агульнай eeprom для гэтага ecu, наколькі я ведаю. Адзінае, ен з эмулятарам. З дапамогай толькі eeprom зрабіце частковага, мне здаецца.
не ведаю, як сказаць табе пра гэта,але на некаторых з e2p, а таксама агульнай
Абнаўленне: файл выклаў вышэй працуе выдатна. Кантрольная лямпа рухавіка засталася гарэць, іншы пашкоджанні на аўтамабілі не ставяцца да scodifica.
Абнаўленне: файл выклаў вышэй працуе выдатна. Кантрольная лямпа рухавіка засталася гарэць, іншы пашкоджанні на аўтамабілі не ставяцца да scodifica.
гэты файл з дапамогай эмулятара ?
Вы ідзяце, каб прымусіць эмулятар!!