Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 150 рэзюмэ
Прывітанне, хлопцы, і мала, што выкарыстанне тытана і неспрактыкаваны я купіў альфа 19multijet 150 л. с.
І я выявіў, што было ўжо выканана, і да таго ж балюча
Практычна яны паднялі значэння без турба
Націсніце абмежавальнікі маюць рост 150 ачкоў
І машына мне ідзе ў адмову, калі затануў l праводцы акселератара
Тады я падняў 150 ачкоў таксама абмежавальнік, але ідзе ў адмову ж менш, але тое ж самае
Што мне рабіць??
Дзякуй усім
Алекс
атрымаеце карту залатых напішы ты адчуваеш машыну і паглядзець, калі я ў парадку . вы павінны пайсці, каб логіка не для спробаў прывітанне
З врі, добра мае сумневы, і калі ўстаю, параметры турба 150 ачкоў, колькі ачкоў я павінен падняць абмежавальнікі??
Але перш, чым убачыць карту або карту, таму што вы не зрабілі дыягностыку, каб убачыць, калі няспраўнасць, што вы гэта на ціск турбо? можа быць што-то яшчэ? з картай на врі не ідзе ў recovery, таму што ен іншы запыт ад карты зменены, гэта нармальна, але ўсе павінна быць у парадку нават з папраўкай калі пляма прымацаваная.
Вы на самой справе, я зрабіў дыягностыку і мне здаецца ціску turbo low
Месца, якое, як справядліва кажа egs, ен бы зрабіў дыягностыку, каб зразумець, ці есць праблема ў тым, што ад адмовы з'яўляецца ціск турбо, было б таксама карысна, каб зразумець, якая версія 1,9 jtd ты. Гэта 147 еўра 3 з эбу EDC16c8 або 4 еўра з EDC16C39?
Улічваючы, акрамя таго, што я карыстальнік principiantissimo раю ўзяць усе з абцугамі, тое, што я скажу, і, можа быць, чакае пацверджання або адмова ад якой-небудзь вопытны карыстальнік.
У выпадку edc16c8, арыгінальная карта на 150 Л. с. мне здаецца 4000 абаротаў, а для 70mm3 дызельнага паліва ціск турбо 2330, што гэта таксама максімальнае значэнне чакаецца на карце турба, так што ў версіі мода, калі павялічана ў 150 ачкоў ціск павінна быць 2480.
Карты turbo павінны быць 3 адрасы 0F82DA,0F851E,0F8762 і яны ўсе 3 аднолькавыя, то пасля есць карце па адрасе 0F89E8, што гэта поўны 2400, што для мяне гэта абмежавальнік ціску турба, у залежнасці ад атмасфернага ціску звонку і я думаю, што калі гэта не была правільнай, відавочна толькі што перавышаныя 2400 дасць збой, і я думаю, есць яшчэ адзін біт, які знаходзіцца як раз пасля карты turbo, які абмяжоўвае ціск, а гэта таксама будзе зменена на значэнне, вядома, вышэй, чым 2480.
Тады машына і еўра-4
І памылкі, і p0237 ціск low
Я неспрактыкаваны я выкарыстоўваю titanium я павялічыў ціск турбо 150 пунктаў, а таксама да запісу абмежавальнік turbo, я павялічыў 150 мае сумневы, і не ў тым, што калі машына таму пікі ціску ідзе яшчэ больш на ціск і, магчыма, я павінен падняць больш абмежавальнік? ?
Таму што, калі не раблю рэзкіх паскорана не пераходзіць у recovery
... мой пытанне і не ў тым, што калі машына таму пікі ціску ідзе яшчэ больш на ціск і, магчыма, я павінен падняць больш абмежавальнік? ?
....
Па мне можна, што есць пік ціску, які ідзе за мяжу, і, верагодна, падняўшы больш абмежавальнік праблема знікае, хоць я б пайшоў па іншым шляху, г. зн. не працуе інтэрнэт, крыху кіраванне зменнай геаметрыі, яе адкрыць патрэбны спатрэбіцца больш, каб не зрабіць дасягнення піка настолькі высокія, ціск.
Я паўтараю, аднак, атрымаць усе з абцугамі, таму што я не вельмі дасведчаны, чакае саветаў ад тых, хто ведае больш.
Я б на тваім posterei вашай карце зменены і гэта крычы, тут есць шмат карыстальнікаў, якія з'яўляюцца экспертамі і могуць даць нам вочы, і раю вам па лепш
Тады машына і еўра-4
І памылкі, і p0237 ціск low
ціск low= нізкі ціск...
Прывітанне overboost так, вы маеце рацыю, і таму праблема, што гэта можа быць??
пракоціцеся на вуліцы і скажы, ціск турбо, паміж мэтай і вымяраецца, як яны
Гэта значыць??мэта і вымяраецца?
Я не ўстаноўлены манометры!!
Табе патрэбен інструмент для дыягностыкі
Будзе добра, maxi scan 509???
Я то!!!
Мы можам пачуць па тэлефоне, так што я даю вам параметры, не толькі прыбыцце ў краіну???
Па правілах забароненыя асабістыя кантакты. Зрабіце фотаздымак і загрузіць яго на форуме
Прывітанне рага, дайце мне савет я замяніў карту на машыну, і зараз усе добра акрамя таго, як правіла, памылка p0237 я заўважыў, што стары гаспадар яму выдалілі віхравыя, але не заткнуў адтуліны цзы ен толькі паклаў tappini першае, што я заўважыў, што sfiatano можа быць з гэтым праблема??
Што я ведаю, swirl, калі не дэмантуюць калектар цяжка ўбачыць, ці есць або няма, таму што я ўнутры. Звонку можна ўбачыць толькі калі яны скінулі аўкцыен самакат і яны заблакаваныя адкрытымі. Адкрытыя адтуліны ў калектары не павінна быць, гэта дакладна
Прывітанне, хлопцы, я самаробных даун пайп, каб мая альфа не маглі б вы дапамагчы
Мне трэба ведаць, крок гайкі прывараны да down pipe дзе zi падключыць лямбда
Дзякуй
Алекс
Для таго, каб праблему turbo: вы так жа паліва?
Так як калі павялічваецца колькасць павялічваецца, валасы нават ціск
таму цалкам магчыма, што калі нават гэта
мая ідзе ў recovery x ціск, што прыходзіць на 1.8 каля мяжы і ўстаноўлены на 2650..
мая ідзе ў recovery x ціск, што прыходзіць на 1.8 каля мяжы і ўстаноўлены на 2650..
Я думаю, ты памыляешся што-то.... 1 дзе можна прачытаць значэнне 1.8?
2 у значэння ў карту ўключаюць некаторыя 1000mbar атмасфернага ціску
так што ў 2650 вы больш нізкай і перайсці ў recovery выпраўленая. 3 калі ў вас турбіны серыі 1.8 бар занадта шмат. 4 ваш пост з'яўляецца няпоўным і занадта агульны. Падайце больш дадзеных, або прымацаваць карту, каб лепш зразумець
Я чытаю ад дыягназу, толькі я поўнай нагрузкі ціск падымаецца да 1.8
Я чытаю ад дыягназу, толькі я поўнай нагрузкі ціск падымаецца да 1.8
І ў карты, turbo, як вы, як значэнне max? Калі вы ва ўзросце да 2650 можа быць, што не выконвайце.ціск мэты, магчыма, у вас ёсць.геаметрыя.зменнай.заблакаваны
Усім прывітанне, кожны раз, чытаючы і пісьменныя на форуме, лічу, гэта цікава і цікава.
Ледзь вышэй я чытаў, што ціск 2600 мбар, ўключаюць у сябе 1000 мбар атмасфернага ціску, так што ў тэорыі турбіна працуе на 1600 мбар, праўда?
Так што калі я з маей alfa 147 150cv 16, што раз я запісаў "шыпы" 2600/2700 мбар вядома, толькі з 2* і 3* maecia вы cerificate калі я націсну ў ніз, гэта нармальна? Я магу быць спакойны? Я ведаю, што на арыгінальнай карце ліміт складае 2330 мб, калі не памыляюся. І я регенерировал турбіна нядаўна, не хацелася б знішчаць адразу!
Дзякуй, і вам ў бліжэйшы час.
Усім прывітанне, кожны раз, чытаючы і пісьменныя на форуме, лічу, гэта цікава і цікава.
Ледзь вышэй я чытаў, што ціск 2600 мбар, ўключаюць у сябе 1000 мбар атмасфернага ціску, так што ў тэорыі турбіна працуе на 1600 мбар, праўда?
Так што калі я з маей alfa 147 150cv 16, што раз я запісаў "шыпы" 2600/2700 мбар вядома, толькі з 2* і 3* maecia вы cerificate калі я націсну ў ніз, гэта нармальна? Я магу быць спакойны? Я ведаю, што на арыгінальнай карце ліміт складае 2330 мб, калі не памыляюся. І я регенерировал турбіна нядаўна, не хацелася б знішчаць адразу!
Дзякуй, і вам ў бліжэйшы час.
Я спыніўся на 1,5 бар
Галоўнае, што я не мяняў нічога з карты, і з механікам мы зрабілі спробу павялічыць на адзін абарот шрубы рэгулявання геаметрыі, і ўсё роўна ён гэтыя пікі, відавочна, не збіраецца ціск заўсёды.
Там што-то не так, па-твойму?
Галоўнае, што я не мяняў нічога з карты, і з механікам мы зрабілі спробу павялічыць на адзін абарот шрубы рэгулявання геаметрыі, і ўсё роўна ён гэтыя пікі, відавочна, не збіраецца ціск заўсёды.
Там што-то не так, па-твойму?
Вярнуцца назад, па меншай меры падлогу-абароту, то, хоць лепш было б ведаць, (я не памятаю), што турбіна збірае і кіравання ў тэхнічных пашпартах, што пікі носячы.
Я растлумачу больш падрабязна гаворка каромысел, на практыцы мне регенерировали турбіна, але машына не была рэактыўнай, так і з механічнай паспрабуйце зрабіць паварот шрубы, і нават, здавалася, ідэальна падыходзіць, так што паспрабуйце зрабіць яшчэ адзін, і ён адчуваў сябе занадта дыханне турбіны, гвінеі вярнуцца назад на падлогу-абароту (агульнае fit ў паўтара больш), я так на пару дзён, я зрабіў некалькі вымярэнняў з multiecuscan і, відавочна, вымяраў пікі 2,6 рэдка 2,7 проста, калі націскаю на педаль, гэта на нізкіх перадачах, ад 4* я не пырскі, а ўверх, то для мяне, баюся пашкодзіць мы перапосціць ў зыходнае становішча, і так да гадзіны таму, і ўсё роўна ў пробах з гэтых дзён я запісаў гэтыя пікі, з тымі ж значэннямі, толькі, што аўтамабіль меко рэактыўнай ніжэй 1800 абаротаў, такім чынам, сёння мы далі новы толькі падлогу-абароту шрубы, каб не перабраць і выклікаць.
Нават калі мы паспрабавалі падняць гэтыя абароты не больш значэнняў, сомо больш ці менш усе тыя, для мадэль, дакладная турбіна я паведамлю вам, можа быць, у наступны раз, калі вы крок у рамонце я глядзець, або, калі знайсці дакладную інфармацыю ў сеткі.
Мой пытанне, улічваючы, што нават спрабаваць павялічыць да паўтара абароту ў больш рэгуляванне прывада геаметрыі, пікавыя значэння не павялічаны або зменшаны, гэта проста змена рэакцыі аўтамабіля, па-вашаму, гэта нармальна? Цяпер толькі з крысоў-абароту шрубы больш, чым у налады, якія я зрабіў у аглядзе, я магу не перажываць? Цяпер нічога карта, толькі egr off.
Вітаю ўсіх.
Прабачце, і пасля абеду пост, але я не мог адрэдагаваць папярэдні, у сеціве я знайшоў гэта тычыцца турбіны, яна павінна быць яна.
Турбіна кручэння FB Parts 777250-5001s
Прыкладання:
Turbo ref 777250-5001s 777250-5001s 777250-5001s 777250-5001s 777250-5001s
777250-5001s 777250-5001s
OEM ref. 55214063 55214063 55214063 55214063 55214063
55214063
55214063
Вытворца Fiat
Fiat
Alfa Romeo Alfa Romeo Alfa Romeo
Alfa Romeo Альфа Рамэа
Мадэль Фарміравання Stilo JTD
Добры Multijet
147 JTD
GT JTDm 147 JTDm Q2
Ducati Corse GT JTDm
156 JTD
Прывітанне MCDJ90, геаметрыю не трэба адрэгуляваць з цаўя, але на карце, калі няма-гэта casotto, што ты не выберашся.
горадзе осака ў раене цэнтр
Прывітанне PasqualeGt існуе табліцы/дыяграмы для геаметрыі накшталт як, што турбіны для таго, каб ўставіць значэння, абгрунтаваныя ў карце?
На самой справе будзе цікава нават мне!
Але магчыма, што геаметрыя залежыць ад swirl? Мне яны фізічна выдаленыя, але я ўсё яшчэ каромысел і карта кіравання (які, я спадзяюся, што ў бліжэйшы час адключыць), і вядома, што паказчыкі ціску солі да пікаў 1,6/1,8 для таго, каб затым памяншацца пасля 2800/3000giri, калі вы адчуеце, што цяга ад рухавіка, але спачатку ледзь не памерла!
Калі будуць змены, адмяніўшы кіравання swirl будзе выдатная рэч!
горадзе осака ў раене цэнтр
Я, шчыра кажучы, у мяне 140 л. с. у маім выпадку я не swirl
Мяне цікавіць ведаць асаблівасці геаметрыі што гэта такое, што прымушае прапускаць паветра да турбіне рашэнне тон кручэння, так што вялікі ціск паветра ў калектары .сказаў, што гэта я хацеў бы ведаць, асаблівасці геаметрыі, так як мае сваю карту .
Але, акрамя замены, не бывае так, каб праверыць працу клапана pierburg? Я спытаў у свайго механіка, але кажа, што solotamente не ламаюцца, у наступны раз, калі мы на палубе ліфта я таксама праверыць трубы, можа быць.
На жаль, гэтыя seirl, як я зразумеў, гэта вельмі небяспечна, і я гэта праходзіў.
Толькі трэба перарабіць разгортвання замяніць мой калектар з алюмініевым рухавіком, як ваш! Без віхурай.
Для гэтага мне хацелася ведаць, як адключыць усе, а затым убачыць, калі вы можаце ўмяшацца на vestione ціску і геаметрыі для здабывання, калі на нізкіх абарачэннях.
Прывітанне PasqualeGt існуе табліцы/дыяграмы для геаметрыі накшталт як, што турбіны для таго, каб ўставіць значэння, абгрунтаваныя ў карце?
Я рэкамендую вам прытрымлівацца, каб чытаць розныя паведамленні на форуме, а затым выраблены першы мод, і аб'явы, каб мець сваё меркаванне...так паступова даведацца, як мы зрабілі ўсё(па крайняй меры, я).
Але, акрамя замены, не бывае так, каб праверыць працу клапана pierburg?
упэўнены, што ёсць. робіць гэта, а таксама мнс.
У мяне ў распараджэнні мнс і elm327, калі ты скажаш мне, як я магу паспрабаваць, каб убачыць, калі ён працуе ў доўг, калі мне трэба зрабіць дыяграму з некаторымі значэннямі, я зрабіў некаторыя, але я не ведаю, калі я паклаў правыя датчыкі, я ўзяў ціск вымяраецца, ціск, мэта, дросельнай засланкі і клапана overboost, але я не думаю, што зрабіў добра.
Маглі б вы парэкамендаваць?
3.5 месяцаў яго так называе: Bost control/solenoid.......а....*****і бачу я, калі вы змянілі геаметрыя турбіны з'яўляецца чыстай(не заблякаваны) так што табе не адрэгулявалі добра цаўё геаметрыі. Верагодна, яны не ўзялі спасылкі, калі яны зрабілі замену.
Калі ты робіш часопіс ціск у мэта, і гэтую меру і гэтая мэта з'яўляецца самай высокай дасць памылка p0237. Так што ці ў цябе нейкія трубы, што выходзіць, або ў цябе цаўё рэгулюецца дрэнна.
Прывітанне, я магу спакойна пісаць, а на самай справе іншая дыскусія адносна клапаны swirl, я ўжо адказваў, але на дадзены момант мая карта не з'яўляецца арыгінальнай, толькі з egr off, а затым зона, у рэшце рэшт, што адрозніваецца ад врі, але я не зразумеў, што гэта было (кантрольных сум, акрамя, вядома, тых некалькіх біт).
Мне на дадзены момант не памылка, проста што аўтамабіль менш спагадным на нізкіх абарачэннях, а потым даць моцны штуршок паміж 2800/3000 абаротаў, адчуваецца вельмі ў 2* і 3* марш.
Улічваючы гэты рывок я думаю, усё, турбіна была абноўлена мала, і мы павінны былі зрабіць падлогу-абароту шруба на цаўё, у адваротным выпадку сапраўды здымкі я марыла!
Ідзі разбярыся, калі ўся гэтая розніца на самай справе для віна swirl, зніклых без вестак.
Я зразумеў. Магчыма, да змены турбіны быў занадта спагадным, таму што геаметрыя не адкрые ўсю. Цяпер, замест таго, здаецца, што геаметрыя не можа закрыць.
Няма, да рамонту турбіны машына да 3000giri памерла, а потым раптам у 3000giri запуск ракеты!
У мінулым, перш чым уся гісторыя swirl была ракета з нізкім патрымай.
Зараз з турбіны рэгенерацыя ідзе значна лепш, чым нізкія, у параўнанні з перыядамі да рэгенерацыі, аднак гэтыя прыступкі, калі разганяцца паступова, робіць рывок у 2800/3000 абарачэннях, калі тапіць педаль у 3* напрыклад, вазьміце з 1800 абаротаў, да гэтага рэжыму, солі трохі больш павольна.
Прывітанне, хлопцы, я зноў тут, я хацеў спытаць яшчэ сее-што (я матала зараз пачне цяплець і паездкі з адкрытымі вокнамі), свішча турбіна зусім трохі, прыгожы гук і я згодны, але я не ведаю, калі я павінен турбавацца, улічваючы, што ён быў паўторна створаны толькі 10000km таму, што вы думаеце? Калі вы чуеце свісток вашай турбіны
Прывітанне, хлопцы, я зноў тут, я хацеў спытаць яшчэ сее-што (я матала зараз пачне цяплець і паездкі з адкрытымі вокнамі), свішча турбіна зусім трохі, прыгожы гук і я згодны, але я не ведаю, калі я павінен турбавацца, улічваючы, што ён быў паўторна створаны толькі 10000km таму, што вы думаеце? Калі вы чуеце свісток вашай турбіны
прывітанне, але па-ранейшаму абаротаў з vts, рэгулюецца ваш механік? я не хачу, што ў вас ёсць налады няправільна ў доўгатэрміновай перспектыве вітае цябе турба (маё меркаванне), а таксама мая адчувае сябе трохі, але і гук prex і трохі, таму што ў мяне кат і фап. Свісток падкрэслена і прыкметай баланс няправільны.
але замест таго, каб 1000 зрабіць здагадкі часопісаў з мэтай ціску/вымярэнне % закрыцце геаметрыі гэта занадта складана?
На самай справе гэта было б першае, што трэба зрабіць
Як рэгуляваць, на жаль, я толькі падлогу-абароту шрубы больш, калі пакінуць усё як ёсць, вярнулася з агляду, аўтамабіль быў вельмі павольна расці абароты.
Контураў з МНС, я зрабіў некалькі, але, на жаль, не ведаю, як інтэрпрэтаваць іх па максімуме, тое, што вядома, гэта тэндэнцыя дзіўная (у тым сэнсе, што з акселератара да паловы прыкладна, ціск выскочившим да пікаў 1,6/1,8 "будзе 2,6/2,8 у мнс", каб затым памяншацца пасля 2800 абаротаў, і менавіта ў гэты момант, што ён папярэджвае далейшае цягі ад рухавіка), цяпер я магу нават рабіць новыя, або я бачу, якія каштоўнасці я ўвайшоў у гэты факт.
Як вас цікавяць? Робячы якія-небудзь доказы утапіўшы педаль? Або паскаральнік
Пастаянна?
Хоць не ведаю, якое значэнне у геаметрыі, зараз не памятаю, у тых, што я зрабіў, я ўключыў бяспечны паскаральнік, прэс. Вымяраецца, прэс. Мэта, і колькасць абаротаў.
Клапанаў я памятаю, значэнне клапана parzializzateice патоку, (калі я не памыляюся, я swirl), якое значэнне ў геаметрыі, што выслізгвае ад мяне? Можа быць, я бачыў і не памятаю.
Як рэгуляваць, на жаль, я толькі падлогу-абароту шрубы больш, калі пакінуць усё як ёсць, вярнулася з агляду, аўтамабіль быў вельмі павольна расці абароты.
Контураў з МНС, я зрабіў некалькі, але, на жаль, не ведаю, як інтэрпрэтаваць іх па максімуме, тое, што вядома, гэта тэндэнцыя дзіўная (у тым сэнсе, што з акселератара да паловы прыкладна, ціск выскочившим да пікаў 1,6/1,8 "будзе 2,6/2,8 у мнс", каб затым памяншацца пасля 2800 абаротаў, і менавіта ў гэты момант, што ён папярэджвае далейшае цягі ад рухавіка), цяпер я магу нават рабіць новыя, або я бачу, якія каштоўнасці я ўвайшоў у гэты факт.
Як вас цікавяць? Робячы якія-небудзь доказы утапіўшы педаль? Або паскаральнік
Пастаянна?
Хоць не ведаю, якое значэнне у геаметрыі, зараз не памятаю, у тых, што я зрабіў, я ўключыў бяспечны паскаральнік, прэс. Вымяраецца, прэс. Мэта, і колькасць абаротаў.
Клапанаў я памятаю, значэнне клапана parzializzateice патоку, (калі я не памыляюся, я swirl), якое значэнне ў геаметрыі, што выслізгвае ад мяне? Можа быць, я бачыў і не памятаю.
прабач мяне, але свісток турбо машына не едзе?
можа быць, ён называе % закрыцця клапана наддува.
укласці ўсе часопісы, што ты пакуль XD
Ааа вы на самай справе! Не памятаю, здаецца, я яго паклаў у нейкі часопіс, ок, толькі ў мяне нетбук пад рукой, іх прыкладаю.
За злачынства, машына едзе, але такое паводзіны дзіўна, у тым сэнсе, што не рэагаваць на націск педалі, адказвае крыху пазней, а потым наогул вакол 2800/3000 абаротаў адчуваецца прыступка, як калі б на імгненне вакууму, а затым аднаўляецца.
Часопісы, графікі-таксама добра? Або дзе знайсці часопіс у выглядзе табліцы?
Усе csv, які ратуе мнс...
Выдатна, тады іх кантролю, і я стараюся ўкласці тое, што вы разумееце лепш, некаторыя з пастаянным паскарэннем, і іншыя з акселератара да ўпора.
вось некалькі часопісаў, якія я зрабіў некаторы час таму, толькі ў аднаго ёсць адтуліну goemetria, ёсць і таксама адкрыццё клапана swirl, але мне былі выдаленыя.
гэтай дзіўнай цягі вядома каля 2800\3000giri, калі на графіцы клапаны цалкам адкрыты.
калі абнуліць доўг на карту вы кажаце, што паляпшае што-то? ці гэта проста супадзенне?
Для таго, каб, як я бачу, вы заўсёды тоны overboost, на любых абаротах і любы IQ.
таму геаметрыя рэгулюецца дрэнна.
па-другое, ты павінен знайсці інтэрфейс, які будзе працаваць лепш, таму што ў вас ёсць refresh дрэнна, нават толькі з 4 дадзеныя, там кладзе другі, і паміж радкамі. вы павінны мець 2 ці 3 У СЕКУНДУ, па меншай меры!
прабачце за невуцтва, свой ECU С8 або C39?
Даруй qnt ты маё невуцтва, але што значыць IQ? І нагрузкі ад блока кіравання?
Для veometria, на жаль, толькі невялікая рэгуляванне, каб з'ехаць, але калі я правільна памятаю, у мяне было шмат пікаў, яшчэ да, не, калі, калі я нейкі контур турбіны перад рэгулёўкай.
Як інтэрфейс у мяне прыцэл elm327 wi-fi, я бачыў камплект з cantiecar (мой механік), але для хобі, можа быць, гэта марна! Ты можаш параіць што-то?
Эбу EDC16C39
перайсці на сайт МНС, каб убачыць рэкамендаваны інтэрфейсы ў залежнасці ад аўто і модуляў, у якую вы хочаце ўвайсці ў сістэму.
у апошні час я бачыў некалькі праблем з elm327 "новыя", 1.4,1.5 і г. д., і г. д... з сайта здаецца, што вы можаце таксама выкарыстоўваць ККЛ, але я асабіста ніколі не спрабаваў.
усё строга ТОЛЬКІ USB!
Папраўка. Ккл працуе толькі ў клайн.
Тое elm327 або obdlink sx.
Другі, кажуць, гэта хутчэй, але я не знайшоў пацверджання.
Я нават kkl і для майго эбу павінна быць добра, тады я павінен паспрабаваць, каб убачыць, як затрымка, калі яна ідзе лепш за ўсё з таго, што гэта usb.
Для астатніх, як overboost можа быць праблема ў клапане, які кіруе геаметрыяй? Або, калі не працуе належным чынам, як правіла, вядзе сябе з пустымі ціску і не шыпы?
могуць быць розныя рэчы.. зрабі часопіс, просты і кароткі. трэцяя перадача, ад 1 да 4 абаротаў, педаль усё ўніз. пакладзеце ў яе неабходнае ціск, і мэта, адкрыццё клапана overboost, і колькасць дызельнага паліва. калі, як я думаю, вы заўсёды будзеце мець занадта шмат ціску, вы павінны паспрабаваць, каб рэгулярна, а затым перарабіць часопісаў і г. д. і да т. п..
гэта часопіс заўсёды рабіў з elm, на жаль.
доказ паскарэння 3* ад 1 да 4 абаротаў з педаллю ўсё ўніз.
што вы думаеце?
Учора я пайшоў з мой механік за пару службы, і я скарыстаўся магчымасцю, каб зрабіць праверку, улічваючы, што ў мяне заўсёды дзіўнае паводзіны, як вакуум пад 3000giri, так што я настойваў на сад трубы, паветра, турбіны nom яны ў нас правераны на адсутнасць часу, але мы бачылі, што ляжыць непасрэдна пад клапанам egr, у практыцы ад таго, што я зразумеў, існуе якой-то скрыню, які, магчыма, нават з паветранага фільтра, надыходзіць трубку, што калі я не памыляюся, дзверы, дэпрэсіі, а потым з гэтай скрынкі выходзіць яшчэ дзве трубкі, адна з гэтых двух ўваходзе ў клапан, а затым працягваецца, уся гэтая сістэма таксама кіруе клапанам soft off (яшчэ адзін з маіх праблем было выключэнне з штуршкоў), у глядзець адзначым, што адзін з гэтых трубак (кавалачак у некалькі сантыметраў, які ішоў ад гэтага скрынка пачатку над клапанам) быў дэфармаваны і задушыў!
Быў у казіно дэмантаваць
Скрынка і зручна замяніць кавалак tubocino з адной новай, але адразу пасля выключэння
Рухавік вярнуўся lerfetto, як, магчыма, ніколі не было з таго часу, калі я купіў яе.
Падумайце трохі, блін, ты блізка задушыў, што аб'ядноўвае!
Я спадзяюся, што змагу праверыць, больш таго, нават тыя, якія рэалізуюць геаметрыі спадзеючыся, што, можа быць, фігня накшталт нават іх!
Вас з трубамі геаметрыі ў вас ніколі не было праблем?
вось, ціск нізкі ціск нізкае і не высокая, а гэта звязана з абмежавальнікам, але брынклівая труба або клапан egr, якая не застойваецца, добра, калі закрывае.....
У мяне няма памылкі, якія тычацца нізкага ціску, або высокая, толькі, што машына не коціць добра, да 2800 абаротаў прыкладна..
Для egr фланец ад часу і выключна ад карта, так што я не думаю, што afiati ад іх.
Мне давядзецца праверыць астатнія ланцугу ў дэпрэсіі, калі я іду, каб выключыць помпа fi націск працуе, скрынка і клапан, які рэалізуе матылёк softoff як свае трубкі працаздольныя, я serta, які трэба праверыць для бяспекі шланг, які ідзе ад помпы да скрынцы, і тое, што працягваецца з скрынкі і ідзе на клапан рэгулявання геаметрыі.
У мяне няма памылкі, якія тычацца нізкага ціску, або высокая, толькі, што машына не коціць добра, да 2800 абаротаў прыкладна..
Для egr фланец ад часу і выключна ад карта, так што я не думаю, што afiati ад іх.
Мне давядзецца праверыць астатнія ланцугу ў дэпрэсіі, калі я іду, каб выключыць помпа fi націск працуе, скрынка і клапан, які рэалізуе матылёк softoff як свае трубкі працаздольныя, я serta, які трэба праверыць для бяспекі шланг, які ідзе ад помпы да скрынцы, і тое, што працягваецца з скрынкі і ідзе на клапан рэгулявання геаметрыі.
Калі трубку, якая ідзе да геаметрыі усмоктвае паветра, гэта нармальна, што машына не робіць яе геаметрыя не зусім цяга . Для таго, каб адсутнасць dtc можа быць, нават вялікую памяркоўнасць з боку Fiat або якой-небудзь падрыхтоўкі, калі ён супастаўляецца
Так што кантроль у гэтай трубкі трэба зрабіць, каб quantoriguarda dtc, каб цяпер адзінае, што гульню адмянілі гэта egr, усё астатняе арыгінал (я файл-ложак у эбу ад мяне, і па параўнанні з гэтым), я зменены, а таксама за выключэннем клапанаў віхурай, і толькі, можна я яго пішу.
Для астатніх я пагляджу, як ён сябе вядзе.
Добры вечар, пасля так сёння я напісаў файл у эбу з біркай клапанаў swirl off больш, egr off, і тады я адключыў ў датчык выдатку паветра, для таго каб зрабіць выпрабаванне, улічваючы, што машына мне ці дзіўна на нізкіх абарачэннях, і каля 3000 абаротаў рабіў рывок магутнасці, так што ён адчуваў сябе вельмі ў 2' і 3' марш!
Зараз будзе тое, карты swirl off, будзе тое, што ў мяне адключаны датчык выдатку паветра, але мне здаецца, што я крыху лепш, і калі рэзкі рывок на гэтых абарачэннях.
Аднак, дыягностыка не паказвае няспраўнасць на датчык тэмпературы паветра і датчык выдатку паветра, (натуральна адключаны), і я чытала на форуме, што трэба вымераць масу паветра, але, як кажа дыягназ, здаецца, што вымерайце тэмпературу! Ці можаце вы дапамагчы мне зразумець, калі маса яго атрымліваюць шляхам вылічэнні ў залежнасці ад тэмпературы? Або што-то падобнае? Або датчык масавага расходу паветра-гэта іншае? Датчык выдатку паветра можа прывесці да таго, што паводзіны на 3000 абаротаў.
Выбачайце за шмат пытанняў.
Прывітанне
MCDJ90
Я вам скажу, я honscollegato учора ў другой палове дня, і я выкарыстаў машыну, мне паведамляе аб няспраўнасці, але не ідзе ў recovery, і ў мяне амаль склалася ўражанне, што лепш, у цяперашні час выкарыстанне amc сёння раніцай, то да або пасля абеду я стаўлю на месца і бачу, калі вядома, адрозненняў, каб высветліць, калі я павінен замяніць яго, і ў якой-дэко купіць больш, чым іншы!
Для геаметрыя, збольшага, можа быць, вы маеце рацыю ў частцы няма! Турбіна была рэгенераваць 12к Км назад і рэгулюецца на стэндзе, (мяркуючы па тым, хто зрабіў гэта), але усталяваны такім чынам, аўтамабіль з нізкім трымай мяне не было нічога, а з механікам мы загадзя ў рукі на падлогу-абароту шруба рэгулявання, і цяпер ідзе лепш!
Аднак ён заўсёды быў пік 2,7/2,8 у дыягностыцы, яшчэ да перабудовы.
Учора з датчык выдатку паветра адключаны, я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і ва ўсіх было каля 2,65, наколькі я разумею, я павінен стрыжань не вельмі на 2,5, як піка, і цяпер, можа быць, гэта oiccola розніца называюць тых налад, якія мы рушылі.
Але, па-твойму, датчык выдатку паветра, акрамя сказіць паказанні масы паветра, можа таксама выклікаць гэтыя скокі ціску? Не ведаю. Можа быць, таму, што не чытаеце масы паветра, можа быць, больш часу, геаметрыя зачынены? Я сыходжу, каб правіла, на жаль, у мяне шмат, каб вучыцца.
З павагай.
Я вам скажу, я honscollegato учора ў другой палове дня, і я выкарыстаў машыну, мне паведамляе аб няспраўнасці, але не ідзе ў recovery, і ў мяне амаль склалася ўражанне, што лепш, у цяперашні час выкарыстанне amc сёння раніцай, то да або пасля абеду я стаўлю на месца і бачу, калі вядома, адрозненняў, каб высветліць, калі я павінен замяніць яго, і ў якой-дэко купіць больш, чым іншы!
Для геаметрыя, збольшага, можа быць, вы маеце рацыю ў частцы няма! Турбіна была рэгенераваць 12к Км назад і рэгулюецца на стэндзе, (мяркуючы па тым, хто зрабіў гэта), але усталяваны такім чынам, аўтамабіль з нізкім трымай мяне не было нічога, а з механікам мы загадзя ў рукі на падлогу-абароту шруба рэгулявання, і цяпер ідзе лепш!
Учора з датчык выдатку паветра адключаны, я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і ва ўсіх было каля 2,65, наколькі я разумею, я павінен стрыжань не вельмі на 2,5, як піка, і цяпер, можа быць, гэта oiccola розніца называюць тых налад, якія мы рушылі.
Але, па-твойму, датчык выдатку паветра, акрамя сказіць паказанні масы паветра, можа таксама выклікаць гэтыя скокі ціску? Не ведаю. Можа быць, таму, што не чытаеце масы паветра, можа быць, больш часу, геаметрыя зачынены? Я сыходжу, каб правіла, на жаль, у мяне шмат, каб вучыцца.
З павагай.
але перш, чым мяняць турба у цябе гэтыя праблемы?
З павагай.
такім чынам, для пікаў можа мець праблемы з сэнсарамі, то што тычыцца датчык выдатку паветра, перш чым змяніць яго, зрабіў дыягностыку з multiecuscan, і вы чытайце наступныя параметры: маса паветра вымяраецца, масы паветра аб'ектыўнае, ціску турба вымяраецца і аб'ектыўнае, агульнае колькасць дызельнага паліва (мм3) і абаротаў рухавіка. Зрабіце часопіс з цягі на 3 перадачы ад 1500 да абмежавальніка і потым скажаш нам дадзеныя, таму я магу дапамагчы
*overbooster
Перад генерацыяй tjrbina аўтамабіль стала мёртвай пад 3000giri, ёсць вечнасць, каб прыняць biri, каб потым дабрацца да гэтых абаротаў і пачынаецца ўдар! Быў рэзкі рывок! І потым расход алею.
Цяпер турбіна не волочильных больш алею, і да нізкіх патрымай ён аднавіў сілы, заўсёды з трохі тузануў вакол 3000giri, але лепш, чым раней!
Для таго, каб пікі ціску не магу сказаць, таму што я пачаў толькі пасля абсталявання трохі!
*генрых
На клапан нейкі падазроны ў мяне, я павінен убачыць, калі я магу атрымаць дапамогу ад механічна разабраць і праверыць трубы, калі яны спраўныя, я думаю, што я не магу справіцца ў адзіночку!
Для часопіса, датчык выдатку паветра, я пачакаю, а купляць новы інтэрфейс трохі лепш, elm wifi, але для цягі ў абмежавальнік, ты збіраешся да 5000giri? Я магу быць спакойны, ці я шкоду?
*overbooster
Перад генерацыяй tjrbina аўтамабіль стала мёртвай пад 3000giri, ёсць вечнасць, каб прыняць biri, каб потым дабрацца да гэтых абаротаў і пачынаецца ўдар! Быў рэзкі рывок! І потым расход алею.
Цяпер турбіна не волочильных больш алею, і да нізкіх патрымай ён аднавіў сілы, заўсёды з трохі тузануў вакол 3000giri, але лепш, чым раней!
Для таго, каб пікі ціску не магу сказаць, таму што я пачаў толькі пасля абсталявання трохі!
*генрых
На клапан нейкі падазроны ў мяне, я павінен убачыць, калі я магу атрымаць дапамогу ад механічна разабраць і праверыць трубы, калі яны спраўныя, я думаю, што я не магу справіцца ў адзіночку!
Для часопіса, датчык выдатку паветра, я пачакаю, а купляць новы інтэрфейс трохі лепш, elm wifi, але для цягі ў абмежавальнік, ты збіраешся да 5000giri? Я магу быць спакойны, ці я шкоду?
вось лог патрабуецца. чорт пабяры, калі ў мяне шыпы з турба!
гэта вы мне скажыце, калі я пры смерці?! я спадзяюся, што няма, вядома.
вось лог патрабуецца. чорт пабяры, калі ў мяне шыпы з турба!
гэта вы мне скажыце, калі я пры смерці?! я спадзяюся, што няма, вядома.
Тое, што вядома цяпер турбіны rigetenata з'яўляецца тое, што аж да 1800/2000giri калі кінуць усё гэта ўніз, ёсць час, каб падняцца, то з 2000 цягне моцна, або, калі падымаюся акселератара паступова, паступова падымаецца да 2800/3000 абаротаў, а потым рэзкі рывок (я бачыў, што супадае з адкрыццём геаметрыі, гэта нармальна, гэта рывок?
Для рг, вярну палову абароту таму, як вярнулася з рэдакцыі, і паспрабую трохі!
Але самае дзіўнае, для прыкладу, я адключыў зноў devimetro, і я зрабіў два тэсту, пацягнуўшы, заўсёды 3* ад 1500 у 4000giri прыкладна (мне было шкада ісці ўніз да абмежавальніка) і, каб два разы пік быў у працягу 2, 5.
Як ніколі ў датчык выдатку паветра атакавалі мяне цягне гэты пік? Таму што на самой справе трапляе больш паветра? Ці таму, што яны менш, і пасля гэтага помпа больш чым турба?
Выбачайце за шмат здагадак.
Для рэгулявання, а ў мяне няма абсталявання, на жаль! Але гэта цікава! Я паспрабую паглыбіць і, магчыма, выпрабаваць на турбіну, што ён мой механік, я люблю вучыцца.
Неўзабаве я прыкладаю amc два іншых файла, так скажыце мне, што вы думаеце.
цяпер, аднак, я не памятаю, нават калі не датчык выдатку паветра, у мяне пік на 2,7 я павінен праверыць вашыя папярэднія часопісы.
нягледзячы на тое, што становішча цаўя геаметрыі, як ад рэдакцыі.
Скарачаючы аўкцыёну (павелічэння) ціску
выцягнуўшы аўкцыёну (паніжэнне) ціску
Хлопцы тлумачэнне! Улічваючы, што ўвагу, гэты від вакууму паступова паскараецца да 3000giri і па гэтай прычыне павелічэнне вакол слупа геаметрыі (затым, дадаўшы ціск, хоць на самай справе пікі былі заўсёды), у мяне есць сумневы! Гэта не геаметрыя, гэта занадта закрытая? Так што ў дадатак да вярнуцца ў становішча oartenza, трэба паспрабаваць паменшыць яшчэ? Выглядае амаль як твар назад затвор, а затым з адкрыццём геаметрыі да 3000 абаротаў, вентыляцыйныя і штуршок! Замест таго, каб быць лінейнай!
Вы верыце, што гэта магчыма?
Хлопцы тлумачэнне! Улічваючы, што ўвагу, гэты від вакууму паступова паскараецца да 3000giri і па гэтай прычыне павелічэнне вакол слупа геаметрыі (затым, дадаўшы ціск, хоць на самай справе пікі былі заўсёды), у мяне есць сумневы! Гэта не геаметрыя, гэта занадта закрытая? Так што ў дадатак да вярнуцца ў становішча oartenza, трэба паспрабаваць паменшыць яшчэ? Выглядае амаль як твар назад затвор, а затым з адкрыццём геаметрыі да 3000 абаротаў, вентыляцыйныя і штуршок! Замест таго, каб быць лінейнай!
Вы верыце, што гэта магчыма?
Учора я riposizioneto шруба геаметрыі, як, калі яна вярнулася з рэдакцыі, тое, што арэхі, на жаль, гэта падкрэсліць у вас тым, што плач, то паскараючы, паступова, набірае абароты да прыкладна 3000, а потым ёсць момант нявызначанасці і адразу ж пасля адключэння харчавання!
Для ціску, можа быць, што я няправільна выказаўся, але я зразумеў, і прамовы, абсалютная ціск і адноснае, часам для таго, каб дрэнная звычка, мая кажу прыклад 2.6 бар, калі турбіна сціскае ў 1.6, гэта мая памылка выказвання меркаванняў, але я зразумела сэнс.
У любым выпадку, на жаль, не разумею, як я калі-небудзь адбываецца ўсё тое, і я ўсё роўна пік высокі, і калі я заплюшчваю дадаткова геаметрыі, што, калі вярнуся ", як ад рэдакцыі", так што гаворка, што ён можа зрабіць з коркі-гэта бздура? Я думаю, усе.