Прагляд Поўнай Версіі : Grande Punto 1.3 90cv 66kw
Прывітанне,
З'яўляюся уладальнікам Grande Punto 1.3 пераназначаны дрэнна ад prededente ўладальніка.
Як апісана ў маей прэзентацыі, я аматар у chiptuning і хацеў бы даведацца, перапрызначыць (акрамя стаўце апостальскай маей машыны)
Я galletto V54 клон і ECM TITANIUM і дзіма
і яны чакаюць пастаўкі ELM327
Хто-то можа даць мне некаторыя прапановы, каб зрабіць крокам, і, каб зняць egr ?
Incomincerei рабіць рэчы з палітыкі...
1 ты памыліўся раздзелам
2 Пачніце чытаць свой ECU
3 Атрымаеце знаемыя з праграмамі рэдагавання
4 чытайце мноства дыскусій тут, на форуме, каб зразумець, як мінімум для таго, каб пачаць рабіць есць файл, які затым праверым разам
5 Месцаў, файл врі ў раздзеле прызначыла з палітыкай, HW, што SW і гэтак далей.
6 Ўставіць спасылку на файл, ori ў пост, які ты адкрыеш, загрузіўшы файл мод які ты распрацаваў для саветаў, меркаванняў і рашэнняў..
Incomincerei рабіць рэчы з палітыкі...
1 ты памыліўся раздзелам
2 Пачніце чытаць свой ECU
3 Атрымаеце знаемыя з праграмамі рэдагавання
4 чытайце мноства дыскусій тут, на форуме, каб зразумець, як мінімум для таго, каб пачаць рабіць есць файл, які затым праверым разам
5 Месцаў, файл врі ў раздзеле прызначыла з палітыкай, HW, што SW і гэтак далей.
6 Ўставіць спасылку на файл, ori ў пост, які ты адкрыеш, загрузіўшы файл мод які ты распрацаваў для саветаў, меркаванняў і рашэнняў..
Дзякуй cinqueturbo
2) Зрабіў
3) і не пашкадаваў, што працую над....(ECM TITANIUM) спадзяюся, вы зразумелі што-то.... яшчэ зусім трохі заблытаным на visuliazzazione ў 2D...( Work in progress) , у той час як на visulaizzazione 3D, мне здаецца, больш зразумела.
Аднак, што тычыцца EGR / FAP не ведаю, як знайсці адрасы
5 ) ОК
6 ) ОК ... як толькі вярнуўся да жыцця ваш КАМПУТАР, месца, файл ВРІ і MOD ( я з задавальненнем Прымаю крытыку.... я павінен вучыцца )