Прагляд Поўнай Версіі : galletto 1260 і info
Наколькі я чытаў тут на форуме, Раз не працуе добра для ўсіх аўтамабіляў.
І якой-небудзь дапамогі, каго я магу спытаць? Першы аўтамабіль, які я зраблю, будзе маім або гольф 1.9 105л. з
Пачніце спачатку знайсці ўсе матэрыялы, напрыклад, файл, які вы ў машыну, якая будзе мець нумар HW і SW, якія важныя для вызначэння драйвера, што вам неабходна; затым вам спатрэбіцца праграмнае забеспячэнне для прагляду і апрацоўкі карты. Адразу, што вы, па меншай меры, гэты асноўны матэрыял вы можаце спытаць тут, і хто-то, безумоўна, дапаможа вам.
ок, тады як толькі ен прыходзіць, я пішу тут..ах, што мая машына была ўжо пераназначаны, выпадкова, у мяне праблемы з чытаннем ecu? і дарэчы, як праграма, каб апрацаваць карту, я ecm titanium, павінна быць добра, праўда?
ECM Titanium добра. Чытаць я не думаю, што ў цябе праблемы, але вам спатрэбіцца файл, ori, каб параўнаць яго з тым, супастаўляецца, што ты цяпер на блок кіравання.
калі хочаш савет, вазьмі інструмент, трохі больш новы і надзейны, 1260 (што наогул-то было 1250 потым кітайцы эвалюцыянавалі.....) быў добры інструмент, але цяпер вы ўсяго ў некалькі еўра, і гэта сапраўды стала дрэннае, як і якасць.
Дзякуй за савет, але я ўжо купіў потым у яго куплю яшчэ абавязкова
У любым выпадку, калі ECM Titanium прымушае цябе бачыць з яго драйвер карту EGR, ты павінен прывесці ўсе значэння ў табліцы максімальнае значэнне, якое прысутнічае.
Цяпер я думаю, што гэта так ад таго, што я чытаў вакол, я не ўпэўнены, што гэта проста карта, якая прымушае цябе бачыць, хоць.
У любым выпадку, калі ECM Titanium прымушае цябе бачыць з яго драйвер карту EGR, ты павінен прывесці ўсе значэння ў табліцы максімальнае значэнне, якое прысутнічае.
Цяпер я думаю, што гэта так ад таго, што я чытаў вакол, я не ўпэўнены, што гэта проста карта, якая прымушае цябе бачыць, хоць.
дадзеная сістэма выкарыстоўваецца на некаторых edc15, на ec16 есць біт для выключэння.
файл, што ты выклаў мае памер дзіўны 1477kb, павінна быць ад 1024kb.
Я запампаваў у інтэрнэце гэты файл ўсе роўна ну я не кіроўца, таму не ведаю, як гэта зрабіць
Я запампаваў у інтэрнэце гэты файл ўсе роўна ну я не кіроўца, таму не ведаю, як гэта зрабіць
Ты бачыш тое, што напісаў ugoboss пацверджанне, што тое, што я пісаў раней, гэта не зусім дакладна! так што пашанцавала, што цябе не працуе, таму што гэта было б амаль бескарысна.
Гэта праблема, што ў мяне таксама
Так што я павінен знайсці зыходны файл з 1024kb??
файл, што ты выклаў мае памер дзіўны 1477kb, павінна быць ад 1024kb.
Так што я павінен знайсці, файл крычы ад 1024kb?
прывітанне, хлопцы, сення я прыбыў galletto 1260, я паспрабаваў зрабіць маю машыну, то есць golf 5 1.9 105л. толькі што мне ад гэтай памылкі, што гэта?
Які-то жывой душы, што адказвае мне няма?
Хлопцы, але каб прасіць дапамогі ў тых, хто павінен спытаць? Калі вы не ведаеце, што вы можаце нават адказаць мне не ведаю, па меншай меры, я быў задаволены
я не ўпэўнены, але думаю, што свой аўтамабіль я лінія can і свой інструмент, а не закон, я табе ўжо параіў што-то больш новае.
з ладу я не бачу, што пратакол вы абралі, можа быць, таксама няправільна, паспрабуйце выбраць іншыя.
ТЛУМАЧЫЦЬ, што напісана ў памылку, таму што тут, каб дабрацца да 80 паведамленняў мы хочам, і таму не можа нічога спампаваць
вы не чыталі нічога на фота, памер занадта малы, і не чытаю, нават драйвер, які вы выкарыстоўвалі...