Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : памылка пачатку чытання ў bdm edc16c39 Opel

Errecinque
Усім прывітанне, сення я правеў раніцу, спрабуючы прачытаць ecu Opel антара 150 л. с. да буклет рухавік Z20S.Пазнака блок кіравання паказвае наступную маркіроўку
96950947. G9
08110. G9. 5081100337. SERVNO: 96892367
Made in Korea
0281015569. 1039S25968

Праблема, што я не разумею, што, нягледзячы на я адкрыў ecu вельмі ўважліва, не напружваючы нічога, звязанага з іншымі раз певень і schedino з праверкі напружання на іголкі праведных, як ад інструкцыі, калі я даю "connect" на sw мне найлепшыя памылка "мікра not supported". Я спрабаваў некалькі разоў аднаўляць яго schedino іголкі на участках, але нічога я не частка зносін.

На што я падлучаны таксама ktag зноў праверыць усе, кантралюючы да прыходу 12v да смол правільныя, але гэты інструмент мне найлепшыя памылка сувязі з кропкай bk

Гэта ўжо поспех, то як яна вырашаецца? Што можна паспрабаваць зрабіць? Між тым, заўтра перанос эбу да машыны, і я спадзяюся, што дзеліце без праблем.
Дзякуй за парады

cinqueturbo
Прабачце, але вы ўпэўненыя, што гэта edc16?

Errecinque
Прабачце, але вы ўпэўненыя, што гэта edc16?

Вы ўпэўненыя, мае вечка з экранам, з аднаго боку, і звычайных смол bdm bosch

ugoboss
колькасць hw-гэта edc16c39, таму дзіўна, што вы чытаеце, першае, што трэба зрабіць, гэта проста пакласці назад на аўтамабілі ecu, і паспрабаваць, калі ўсе ок,

Errecinque
колькасць hw-гэта edc16c39, таму дзіўна, што вы чытаеце, першае, што трэба зрабіць, гэта проста пакласці назад на аўтамабілі ecu, і паспрабаваць, калі ўсе ок,

Я спадзяюся, што гэта так....шчыра кажучы, я не зрабіў нічога дрэннага, я вельмі педантычна ў праверыць спасылкі перад скармливанием ecu....заўтра я скажу вам, калі, калі няма, мне спатрэбіцца ваша дапамога.
Я думаю, калі вы можаце, што гэта жаданне харчавання з больш высокай 12V, таму што на sw я ў 12 і тое, і люкі зялены, але з тестеров усе, што звязана з былі 11.80/11.90 аб іголках. Можна?

ugoboss
гэтыя не маюць вялікіх праблем, напружання, калі вы падключылі ўсе, як механічная праблема зусім у іншым.

Errecinque
гэтыя не маюць вялікіх праблем, напружання, калі вы падключылі ўсе, як механічная праблема зусім у іншым.

Абнаўленне....машына рэгулярна матчу. Цяпер адзінае, што мне прыходзіць на розум, каб здолець прачытаць, каб ачысціць ўчасткі bdm, якія могуць мець воску вышэй. Калі няма ў вас есць іншыя ідэі аб тым, што праверыць ці зрабіць, мяркуючы, што певень, што выкарыстанне ўжо зрабіў сваю функцыю, які працуе ў іншы раз, таму хацеў бы выключыць праблемы hw

ugoboss
ніколі не чысцілі смол гэтыя ecu, толькі з японіі, таму што яны resinate.

Errecinque
ніколі не чысцілі смол гэтыя ecu, толькі з японіі, таму што яны resinate.

На самай справе вы маеце рацыю, гэта не дапамагло, ачысціце іх, таму што я праверыў з тестеров крок за крокам, вынікаючы сляды і месцы, дзе ішлі і бесперапыннасць выдатна, нават паміж кропкамі, дзе яны і іголак абапіраюцца ўсе ок....але нічога, певень заўседы дае памылку, мікра не падтрымліваецца. я знаходжу дзіўным, што напружанне на іголкі яшчэ не абапіраюцца на пляцоўкі-гэта 12,10 у той час, калі яны пракладзеныя ў месцах чытаю толькі 11,60 вольт прыкладна, як калі б паглынанне ў ecu. гэта нармальна? І яшчэ адна рэч, у той час як я, вядома, абследаваў бесперапыннасць пляцоўкі я заўважыў, што pin-gnd (трэці ўніз ад dx з расчоскай да мяне) гэта ў працяг яшчэ 2 pin смол. І гэта справядліва ?

blackwolf76
можа быць, можа быць проста блок кіравання, які мае некаторыя праблемы на участках у ****llo сувязі.

ugoboss
не для таго, каб паставіць пад сумнеў вашу працу, але пакладзеце яго schedino адаптар на правільнае і прадукты, словам, усе падключэнне зроблена правільна? пошты, фатаграфіі або два, якія мы кантралюем, вы ніколі не ведаеце.

кома
Паспрабуйце выбраць 5в на экране пеўня.
Мяне ў гэты раз атрымалася так

Errecinque
Перакаштаваў усе, што магчыма, сувязь усе тая ж, што я выкарыстаў у іншых edc16, які з'яўляецца унікальным. Я зрабіў праз некалькі дзен адно edc16c34 заўседы аднолькава, і прачытала яго ў першы раз. Той, ecu там былі, вядома, праблемы, ў порт bdm, я не ведаю, што прырода. Мне, што я пакінуў, каб не страціць вырабіць дадатковыя праблемы. Ведаючы, што не ідзе ў bdm, я не давяраў нават зрабіць яе ў паслядоўны. Тое, што было made in карэя, можа можаце што-небудзь сказаць? Можа быць, якая-то абарона?

mafani
прывітанне errecinque вы зрабілі добра, каб адпусціць,той або bdm ці інакш я не я буду, верны ў паслядоўны,я зрабіў 5-6 месяцаў таму і скажу вам, што, перш чым ісці bdm я адчуў у паслядоўны,пеўнік даваў памылку і kess пасля шматлікіх тэстаў, прачытаў яго,і так, я вырашыў, што ен лепш у bdm

sportknight
зроблены разнастайныя і ніколі не было праблем,але я магу сказаць, што адзін мой сябар ўдалося спаліць порт bdm, падлучыўшы дрэнна яго schedino але ecu ішоў спакойна і добра.пераназначаны, а таксама ў паслядоўны і няма праблем...

Errecinque
зроблены разнастайныя і ніколі не было праблем,але я магу сказаць, што адзін мой сябар ўдалося спаліць порт bdm, падлучыўшы дрэнна яго schedino але ecu ішоў спакойна і добра.пераназначаны, а таксама ў паслядоўны і няма праблем...
Яго schedino я паклаў яго правільна, таму што ўсе праверкі, перш чым размясціць яго на пляцоўках, што 12v знаходзяцца ў правільным месцы. тое, што я заўважыў, што з тестеров даваў бесперапыннасці сухі паміж gnd і два іншых смол, што ў ecu, што я зрабіў, пасля таго як яны замест значэння супраціву.

рынга
Прывітанне я новы на форуме, кажаце пра Пеўнік клон вядома !!!!!!!!!!!!! Пеўнік афіцыйны Opel робіць без найменшай праблемы, і тыя, што я атрымаў, каб праверыць усе дзверы......