Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Я спрабую прачытаць bdm mercedes b180 edc16c31 1037392610

andrew64
Як вынікае з назвы, зварот да ўсіх, хто можа мне дапамагчы, я шукаю тэрмінова для чытання ў bdm мэрсэдэс b-клас 180 акпп з эбу bosch edc16c31 1037392610 драйвер ecm mo21_610
я чытаў гэты ecu у бд, але калі я пайшла перапісваць я затрымаўся на 60%, даючы мне памылку, і не было больш на здымкі я выкарыстаў fgtech v53
вы дапаможаце мне вырашыць гэтую вялікую праблему я хацеў бы прачытаць яго і перапісаць яго ў bdm у мяне fgtec v53 і bdm 1255 магу занесці
загадзя дзякуй усім, хто можа і хоча дапамагчы мне

cinqueturbo
Я шкадую аб тым, што здарылася..
але я зроблены заўседы з паслядоўнага порта, таму што гэтыя ECU трэба нарэзаць, каб прачытаць яе ў BDM не адкрываюцца або вы рызыкуеце зламаць яго ў спробе..
цалкам можа быць, што, калі чытаць ці можаце вы аднавіць файл у межах з-чытае з паслядоўнага порта, або што яны ідэнтычныя..
Але калі пайшоў пашкоджаны E2Prom цябе непрыемнасці..

ugoboss
я зрабіў некалькі, з певень v53 без праблем, я паспрабаваў бы прымусіць пісаць у файл, ori, загрузіўшы файл без id, адключае вентылятары і пакладзеце нейкі блок харчавання, таму што гэта зойме некаторы час.

andrew64
дзякуй за парады, заўтра яшчэ раз паспрабуем перапісаць яго, але калі б я мог знайсці поўнае чытанне ў bdm або, калі я дома, маці іх, могуць што-небудзь зрабіць?
гэта першы раз, што са мной здарылася, і я не маю вопыту па гэтым пытанні, улічваючы, што чытанне прайшло як па масле і я раней зрабіў аналагічнае прачытаны і перапісаны без сучка і задзірынкі, і, калі я лічу ecu ад sfasciacarrozza з hw роўна можа быць scodificata ?

leo_sg
дзякуй за парады, заўтра яшчэ раз паспрабуем перапісаць яго, але калі б я мог знайсці поўнае чытанне ў bdm або, калі я дома, маці іх, могуць што-небудзь зрабіць?
гэта першы раз, што са мной здарылася, і я не маю вопыту па гэтым пытанні, улічваючы, што чытанне прайшло як па масле і я раней зрабіў аналагічнае прачытаны і перапісаны без сучка і задзірынкі, і, калі я лічу ecu ад sfasciacarrozza з hw роўна можа быць scodificata ?

дома маці мета бу новая вядома

andrew64
але з kess v2 можа яе вярнуць