Прагляд Поўнай Версіі : Вы можаце напісаць іншы файл на ecu эстэтычна ідэнтычныя?
Прывітанне, хлопцы
я разумею, магчымасць пісаць у файл EDC15P, выходны ад VW або Audi, і запісаць на EDC15P audi...
па вас..., убачыў, што эстэтычна ідэнтычныя... вы можаце запісаць файл ecu, можа быць, у адзін cupra fr 160cv на аўдзі 130cv?
не хочацца эксперыментаваць на замку, блокі кіравання, маюць нумары hw і sw, і для замены трэба сачыць за гэтым, то ёсць эбу conpatibili, але ў любым выпадку павінны быць з адной сям'і, то кожны робіць тое, што хоча, але на гэтыя рэчы ёсць заўсёды рухаецца з логікай.
Прывітанне, хлопцы
я разумею, магчымасць пісаць у файл EDC15P, выходны ад VW або Audi, і запісаць на EDC15P audi...
па вас..., убачыў, што эстэтычна ідэнтычныя... вы можаце запісаць файл ecu, можа быць, у адзін cupra fr 160cv на аўдзі 130cv?
Эстэтычна ўсе яны аднолькавыя......проста тое!!! Самае разумнае, што вы можаце зрабіць, гэта ўзяць прыклад (калі механічна 2 машыны маюць тыя ж кампаненты) на карце cupra і перадаць усе значэння карт на файл audi.
я многія прыёмы ўзятыя ад cupra тып:
турбіна, ic, датчык map, і кулачкі...
я хацеў узяць праграмнае забеспячэнне 0281011852 ibiza cupra fr 160cv з мяккай 038906019MS SG7000, і пісаць файлы на мой 0281010981 з мяккай 038906019FT SG1577...
не ведаю, як ён змяняецца паміж двума, эстэтычна нават ўнутры фішкі ставяцца на тым жа прыладзе, не ведаю як рэалізаваная сувязь паміж шынай і працэсар... але я магу паспрабаваць... толькі я баюся... хто-небудзь з вас калі-небудзь зрабілі азартныя гульні ў гэтым родзе?
я многія прыёмы ўзятыя ад cupra тып:
турбіна, ic, датчык map, і кулачкі...
я хацеў узяць праграмнае забеспячэнне 0281011852 ibiza cupra fr 160cv з мяккай 038906019MS SG7000, і пісаць файлы на мой 0281010981 з мяккай 038906019FT SG1577...
не ведаю, як ён змяняецца паміж двума, эстэтычна нават ўнутры фішкі ставяцца на тым жа прыладзе, не ведаю як рэалізаваная сувязь паміж шынай і працэсар... але я магу паспрабаваць... толькі я баюся... хто-небудзь з вас калі-небудзь зрабілі азартныя гульні ў гэтым родзе?
Але прабач....у цябе эбу cupra ў наяўнасці? Ці толькі файл?
у мяне ёсць толькі файл ложак ад cupra...
параўнаўшы нумары hw у базе дадзеных bosch, падобна, не сумяшчальныя, то калі месцаў два sw, вы можаце кінуць вочы і ўбачыць розніцу ў кіраванні.
у дадатку я змясціў два sw..., здаецца, крыху па-іншаму паглядзець у 2D
Прывітанне, файлы іншы эбу вы можаце ўвесці праверкі частка Абсталявання, роўна як edc 15 і як edc16, розніца edc 16, вы павінны ўвесці не толькі файл, але і мікра..
я праверыў файлы, і яны вельмі розныя ў кіраванні, у той час як на картах ce невялікая розніца, для мяне калі не ідзе нават на матацыкле, я б не спрабаваў нават, але калі вы хочаце ўзмацніць сваю працу на ваш файл.
заўтра я паспрабую і дам вам ведаць, поспех або правал!!! ці пан ці прапаў!
абнаўленне...
я спрабаваў пісаць у файл, але на 75% ён дае мне памылку time out, так што будзе нейкая розніца нават у ****llo абсталявання, я ўсё-такі ўдалося аднавіць перакадаваць з нуля...
вы таксама можаце паспрабаваць скапіяваць асобныя карты, зрабіць копію і ўставіць, але вядома, некаторыя адрозненні кропак, тыпу мая КНІ з рознай тэмпературай, чым на ібіцы, не адпавядаюць некаторыя значэння, тыпу ў мяне есць сой да 85°, у той час як на маёй назад 80° і 90° (для таго, каб сказаць, але змяняюцца таксама і іншыя шматлікія карты)
я думаю, што адзінае рашэнне гэтай кропкі, калі апрацаваць мой файл, і спакойнай ночы...
Я прашу прабачэння за ўварванне, але калі сабраць іншы блок кіравання заўсёды edc15c7 з файл ўжо scodifica машына-то?!?!
Я прашу прабачэння за ўварванне, але калі сабраць іншы блок кіравання заўсёды edc15c7 з файл ўжо scodifica машына-то?!?!
Калі на той жа нумар апаратнага забеспячэння ecu напісаць свой файл ўжо scodifica варта пачынаць
абнаўленне...
я спрабаваў пісаць у файл, але на 75% ён дае мне памылку time out, так што будзе нейкая розніца нават у ****llo абсталявання, я ўсё-такі ўдалося аднавіць перакадаваць з нуля...
вы таксама можаце паспрабаваць скапіяваць асобныя карты, зрабіць копію і ўставіць, але вядома, некаторыя адрозненні кропак, тыпу мая КНІ з рознай тэмпературай, чым на ібіцы, не адпавядаюць некаторыя значэння, тыпу ў мяне есць сой да 85°, у той час як на маёй назад 80° і 90° (для таго, каб сказаць, але змяняюцца таксама і іншыя шматлікія карты)
я думаю, што адзінае рашэнне гэтай кропкі, калі апрацаваць мой файл, і спакойнай ночы...
Калі розніцы ты толькі ў вр маштабаваць, вы можаце спакойна зрабіць копію і ўставіць.. для кіравання, а не захочаш, а скапіяваць гэтыя карты (нават з вр маштабаваць) і адвезці іх у свой файл ecu, арыгінал, без капіявання і ўстаўкі розных файлаў.
слухай, так як у мяне турбіна ibiza cupra... г. зн. gt1749vb... для таго, каб гэта зрабіць, вы павінны таксама скапіяваць карту n75 ад ібіцы ці я павінен захаваць нязменнай сваю?
слухай, так як у мяне турбіна ibiza cupra... г. зн. gt1749vb... для таго, каб гэта зрабіць, вы павінны таксама скапіяваць карту n75 ад ібіцы ці я павінен захаваць нязменнай сваю?
Я мяркую, што, маючы тую ж магутнасць, і кіраванне ж у карту (я думаю), копія карты з турбонаддувом і абмежавальнікі, падняўшы абмежавальнікі, і вы можаце выкарыстоўваць яго без праблем.
Датчыкі не ведаю, калі апрацоўваюцца xo.. Трэба паспрабаваць r спадзявацца
сказаць па праўдзе, я так і зрабіў, толькі што з значэння n75 на ібіцы, машына зламалася... я растлумачу... калі апускаюся штурхае часам... як быццам...ікае