КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема чытання marelli iaw 4af

manuv
Добры дзень, сёння я хацеў чытаць з ktag marelli iaw 4af sp для таго, каб чытаць eprom і карце, а затым scodificare эбу, але не ідзе ў boot як вы думаеце, што я магу кантраляваць я спрабаваў эбу ў пытанні падключыць да машыны і ўвайсці ў дыягностыку, як адзіная няспраўнасць код, улічваючы, што гэта не яго
Як 2, што для эскудеро ktag я спрабаваў aleggerne іншы падобны заўсёды marelli iaw 4af pw, і гэта адразу ж прачытаць цяпер мне цікава, калі гэта праблема, новая ці бу

todos
я думаю, што і праблема з эбу, на 4 і адзін з тых эбу, якія вы прачыталі, і пішацца лёгка....

manuv
я магу сказаць, што калі я падключаю эбу, каб чытаць у машыне, я як памылак і кодаў, як гэта павінна быць, улічваючы, што гэта блок кіравання, які выкарыстоўваецца, што я хацеў чытаць, каб scodificarla калі я раблю чытанне з kess пакінуць яго падключыць ў аўто чытаецца карту рэгулярна цяпер мне цікава, калі я отпаять eprom 95160 з арыгінальным блокам кіравання і баланс на блок кіравання мантуецца ў аўтамабіль пачнецца, ці я іншыя блокі стартара ў карту дзякуй, калі гэта не магчыма, я паспрабую іншы эбу дзякуй

ugoboss
усё, што вам трэба, гэта ў e2prom, затым отпаять і памяняць e2prom, пераканайцеся, што sw у флэш-памяці роўны ў адваротным выпадку напісаць арыгінал.

manuv
sw flash я магу чытаць, каб праверыць, ці з'яўляецца гэта роўна, што я чытаю флэш

ugoboss
я магу сказаць, што калі я падключаю эбу, каб чытаць у машыне, я як памылак і кодаў, як гэта павінна быць, улічваючы, што гэта блок кіравання, які выкарыстоўваецца, што я хацеў чытаць, каб scodificarla калі я раблю чытанне з kess пакінуць яго падключыць ў аўто чытаецца карту рэгулярна цяпер мне цікава, калі я отпаять eprom 95160 з арыгінальным блокам кіравання і баланс на блок кіравання мантуецца ў аўтамабіль пачнецца, ці я іншыя блокі стартара ў карту дзякуй, калі гэта не магчыма, я паспрабую іншы эбу дзякуй

тут вы кажаце, што вы чыталі карту, значыць, вы файл flash ў рукі, ці я не так зразумеў.

КЛАЎДЫЕ.
калі ў ложку праблемы, гэта не кв , а затым, як кажа ugoboss, калі вы зрабілі чытанне вы таксама патрэбны файл