Прагляд Поўнай Версіі : Запісы sid804
Прывітанне ўсім , я хацеў спытаць, калі вы можаце напісаць на sid 804 файл врі з такім жа hw, а SW-гэта трохі адрозніваецца , аўтамабіль ў пытанне з'яўляецца fusion 1.4 tdci 2005 года 68cv.
Я думаю, што табе спачатку трэба параўнаць у 2d 2 нумары sw некалькі і паглядзець, калі ўсе зоны ідэальна роўныя. Карты кіравання рухавіком таксама могуць адрознівацца ў значэннях, але ўсе астатняе павінна адпавядаць.
Я думаю, што табе спачатку трэба параўнаць у 2d 2 нумары sw некалькі і паглядзець, калі ўсе зоны ідэальна роўныя. Карты кіравання рухавіком таксама могуць адрознівацца ў значэннях, але ўсе астатняе павінна адпавядаць.
Прывітанне, я думаю, што не варта пісаць, каб не рызыкаваць блока эбу....
Я параўнаў карты і яны ідэальна роўныя мяняюцца толькі некалькі карт, якія яны з крокам, трохі адрозніваюцца , але яны ідэальна роўныя.
я таксама, як todos я думаю, што не варта рызыкаваць, каб напісаць гэты файл
Я гэтага ECU не магу знайсці карту, я спрабаваў, але нічога , я ніжэй код.
прабачце, пытанне,але чаму ты шукаеш файл, вы можаце напісаць у гэтай ecu? свой што?
Машына была дастаўленая ў майстэрню з няспраўнасці рухавіка і не перавышае 2000 абаротаў зрабіў увайсці і выйсці з іншых майстэрняў пагаршаецца яшчэ больш сітуацыю і, так як кліента, які стаміўся ад гэтай сітуацыі я вывеў машыну, каб праверыць яе, відавочна, не ведае, што гэта было зроблена , у дыягностыцы мае толькі памылка " датчык хуткасці аўтамабіля" адна з першых рэчаў, якія я зрабіў, спампаваць карту і праверыць яе з ECM, што не прызнае, як крычы, то я па параўнанні з карту fiesta з такім жа hw і SW адрозніваецца і есць прырашчэння дзіўныя за драйвер і многае біт даведзены да нуля, як калі б яны спрабавалі ліквідаваць некаторыя dtc і, па мне, яны стварылі трохі праблем.
вы можаце напісаць тут код вашага файла,я не магу праверыць, ці ўкладанне,дазвольце мне ўбачыць, калі я знаходжу што-то
Я не ПК з мяне , вяртанне ў Панядзелак і напішу , дзякуй.
HW: 5HSCPR01FM15380
SW: 3S120138021A
VIN: WF0UXXGAJU5M88920
Ver.SW:
Запасныя: 5S61-12A650
Гэта ідэнтыфікатар fusion 1.4 tdci 68cv 2005 года
Хлопцы зрабілі , я напісаў файл fiesta з hw роўна і sw розныя, і пайшла ў руху машына ідзе добра і не ідзе ў recovery , дзякуй усім.
Хлопцы зрабілі , я напісаў файл fiesta з hw роўна і sw розныя, і пайшла ў руху машына ідзе добра і не ідзе ў recovery , дзякуй усім.
Але ці магу я ведаць прычыну, чаму ты хацеў напісаць sw адрозніваецца ад арыгінала? Я не быў у сеткі? Паглядзіце, што стрэлы..або ў гэтым родзе, я не думаю, прыходзяць часта....
Карту крычы, я проста не мог яе знайсці, я прагледзела ўсюды, спытаў у калегі, але нічога, у рэшце рэшт, так як у fiesta, што і я, была ідэнтычная частка нязначныя адрозненні ў картах, усе астатняе было выраўноўваецца, але як пісаў раней у гэтай машыне карта была corrota раней, таму што там былі біты зачыненыя, безумоўна, каб адключыць некаторыя dtc затым ўладальнік стаміўся ад сітуацыі, якая доўжылася доўгі час я вывеў машыну, каб паспрабаваць вырашыць праблему.