КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ecu bosch edc 17 bmw 120d 177cv*****і riprogrammre яшчэ раз бд пасля загрузкі?

raziel77
добры дзень,
звязаны з певень і bootata,калі я павінен зрабіць з modfiche на карту, у іншых выпадках, як я павінен зрабіць, каб атрымаць яе бд ?
павінна быць antituning
або кожны раз я павінен атрымаць яе ў boot ?
дзякуй

leo_sg
Вы павінны разблакаваць antituning

todos
вы можаце сказаць мне, што edc 17 і есць рознае на гэтай machina...

raziel77
не толькі ў мяне блок кіравання ў руцэ, я даю вам дадзеныя.
мяне заўседы стрымлівалі ад мяне зрабіць гэта.
дзякуй

КЛАЎДЫЕ.
у 177 hp mantano ўсіх edc17cp02 таму boot tricor x разблакаваць прывітанне

todos
Ок, гэты блок, як правіла, лепш зрабіць у boot mode-рэзервовы блок кіравання, а затым вы можаце прачытаць яго ў бд, гэты блок не мае antituning.

КЛАЎДЫЕ.
калі з kessv2 табе закон з сям'ей 215 зрабі бд, калі гэта 226 x сілы tricor

Нагнетатель
Прывітанне хлопцы, я новы карыстальнік, я карыстаюся гэтай дыскусіі, каб зрабіць трохі яснасці на анты-цюнінг....Хто-небудзь з вас ведае, растлумачце, у чым заключаецца, у прыватнасці? гэта кавалак, які ідзе выразалі або sw ад baypassare? і, як вы прагрэс? загадзя дзякуй

tranky
Прывітанне хлопцы, я новы карыстальнік, я карыстаюся гэтай дыскусіі, каб зрабіць трохі яснасці на анты-цюнінг....Хто-небудзь з вас ведае, растлумачце, у чым заключаецца, у прыватнасці? гэта кавалак, які ідзе выразалі або sw ад baypassare? і, як вы прагрэс? загадзя дзякуй

прывітанне

Нагнетатель
Дзякуй Tranky!

raziel77
добрага ўсім, даўно я адкрыў гэтую тэму, і пасля вельмі, я вырашыў, і я разабраў ecu з аўтамабіля. я падлучаны па схеме пц02 з пратаколам tricore tc sak 1766 bootmode ў меню boot tool з певень v54 мне ўдалося прачытаць цалкам экю, якая вярнула мяне 3 файла :у агульнай складанасці ,eeprom і ўнутраная flash.
добра,
для таго, каб затым "разблакаваць" экю, і вы можаце зрабіць гэта пазней праз obd, і што мне цяпер рабіць?
ці ўжо так і разблакаваць?

дзякуй

Errecinque
добрага ўсім, даўно я адкрыў гэтую тэму, і пасля вельмі, я вырашыў, і я разабраў ecu з аўтамабіля. я падлучаны па схеме пц02 з пратаколам tricore tc sak 1766 bootmode ў меню boot tool з певень v54 мне ўдалося прачытаць цалкам экю, якая вярнула мяне 3 файла :у агульнай складанасці ,eeprom і ўнутраная flash.
добра,
для таго, каб затым "разблакаваць" экю, і вы можаце зрабіць гэта пазней праз obd, і што мне цяпер рабіць?

дзякуй

У чаканні, што я адкажу, што цікавіць мяне, я хацеў бы спытаць вас, калі вы толькі разабраў эбу і знешняй сувяззю, або калі трэба адкрыць як edc16, каб атрымаць доступ да раз'ем bdm. Дзякуй

raziel77
варта адвінціць вечка і дэкальтэ з phone высокага temp. ,акуратна поддевая .

msport (exil77grande)
добра,

дзякуй

калі чытаеш у школе з ktag афіцыйны, ён жа, калі прысутнічае antituning прашу вас, калі вы хочаце, каб разблакаваць эбу для чытання з бд.

Errecinque
калі чытаеш у школе з ktag афіцыйны, ён жа, калі прысутнічае antituning прашу вас, калі вы хочаце, каб разблакаваць эбу для чытання з бд.
Выбачайце msport ёсць інфармацыя, што я раблю блытаніны (я пакуль яшчэ не зрабіў edc17) .....ты кажаш пра кв, але гэтыя ecu не робіць нават kess у tricore boot? Гэта значыць экю, якія вы можаце зрабіць да школы, як з ktag, што з kess, так?

msport (exil77grande)
вы, вядома, таксама з kessv2, але з модулем tricore і адпаведныя пратаколы з падтрымкай, вядома, я заўсёды кажу аб афіцыйным.

raziel77
добра б ведаць,калі ў вас ёсць клон афіцыйнага.
ktag таму частка транспартных сродкаў,kess іншага боку..яны добра вывучана.