Прагляд Поўнай Версіі : Праблема карту для Alfa Romeo Mito 1.6 jtdm2
Добры дзень!
я прыклаў файл карты, якая мне была даручана час таму. Праблема, што адбываецца паміж 1500 і 2000 абаротаў з дозай дросельнай засланкі нізкі: рэакцыя мець трасяніны аўтамабіля ( каб зразумець адзін аднаго, здаецца, бензінавы рухавік якой быў выключаны адзін цыліндр, тузае), якія знікаюць пры отпускании акселератара або incrementandolo.
Стаміўся ад гэтай сітуацыі, я даў, каб зрабіць, і я чытаў карту з Mpps, і потым працуе з ECM Titanium.
Карты, якія даказваюць змяніліся ў параўнанні з врі з'яўляюцца:
- ін'екцыі parzializzato
- прэс-turbo f(temp)
- абмежавальнік крутоўнага моманту
- абмежавальнік крутоўнага моманту 2
- абмежавальнік крутоўнага моманту 3
Аўтамабіль мае усталяваны фільтр у панэлі Bmc і не больш dpf.
У маім распараджэнні, я праграмы: ECM Titanium 1.61, ECM 2001 6.3 і Mpps 16.1.0.2
Блок кіравання мае HW 0281017514 і SW 1037515044.
Дзякуй тым, хто мяне захоча даць нейкі савет.
P. s. я спадзяюся, што я выкарыстаў правільны раздзел!
Прывітанне , на жаль, я не правы, спампаваць карту, таму я не магу праверыць , але гэтыя strattonamenti іх вы заўседы мелі так, што загружаная карта або з'явіліся і ўсе тут.
Было б цікава даведацца, як даўно быў загружаны ў карту, мод і як даўно ты гэта дэфект.
Сістэмы рэцыркуляцыі ог і была зачыненая, а таксама FAP выдалены з дапамогай нейкай Праграмы..
Але гэтая машына не мае Swirl?
Вобласці карта, акрамя таго, што не зрабіў нічога асаблівага, былі дадзеныя з крокам занадта рана і абаротаў, што % педаль..
Я б пачаў з базы бачна, што коціць, вядома, трохі больш, чым арыгінальны...
Было б цікава даведацца, як даўно быў загружаны ў карту, мод і як даўно ты гэта дэфект.
праблема існуе з тых часоў, калі была загружаная карта
Сістэмы рэцыркуляцыі ог і была зачыненая, а таксама FAP выдалены з дапамогай нейкай Праграмы..
Але гэтая машына не мае Swirl?
Вобласці карта, акрамя таго, што не зрабіў нічога асаблівага, былі дадзеныя з крокам занадта рана і абаротаў, што % педаль..
Я б пачаў з базы бачна, што коціць, вядома, трохі больш, чым арыгінальны...
Таму мы кажам, што пацвярджае маю "інтуіцыя", што карты прадукцыйнасці ліцця і прэс-turbo f(temp) ідуць часопісы?
Затым можна палепшыць яшчэ больш прадукцыйнасці?
Swirl з'яўляюцца клапаны прысутнічаюць у впускной калектар, якія перамяшчаюцца з дапамогай прывада, усе разам.
Няма cinqueturbo 1.6 mjt не мае swirl.Я выдаліў некалькі впускной калектар і я ніколі не знайсці ні на 1.6. Толькі на 1.9 і 2.0 mjt
Racer83 але ты так больш з высокіх перадач на провад газу? Аўтамабіль выглядае так, як калі accellerasse з перапынкамі? Калі так рабіла нават мая дэльта з такімі ж рухавікамі,пасля абнаўлення праграмнага забеспячэння ў дзіда паменшылася вельмі, хоць не з'яўляцца...а калі быў выдалены dpf і egr не зрабіла і думаю, аднесці ў quest апошняя прычына...паспрабуйце з арыгінальнага файла, толькі з сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf выдалены і паглядзець, як ідзе
Не хапае шмат інфармацыі, як апісана да гэтага часу.
Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў eslusa фізічна?
Бачыў, што праблема, ты на нізкіх абарачэннях, я мяркую, што што-то з сістэмы рэцыркуляцыі ог не было зроблена як след.
Затым апісаць анамалію дакладна?
карта без сэнсу, як мяркуюць, мы павінны паставіць на врі і паспрабаваць, тады вы rifa карта зроблена з палітыкай, я controllerei таксама ў двухмассовом махавік.
Я згодны з Ugoboss , калі ўсе партыі пасля загрузкі карты мод неабходна пакласці на врі, ужо асуджаную для defap, калі FAP пусты, і ўбачыць, як яна ідзе.
Прабачце за затрымку з адказам....
Я рушыў услед радзе cinqueturbo, і яны дзялілі з нуля; я разгледзеў карту ўпырску parzializzata ад 45% і 1500 абаротаў у хвіліну і пакідаючы яе пад арыгінал; карта press turbo f(temp), узяўшы прыклад з другога, што я знайшоў.
У момант, здавалася б, праблема вырашана.
Але цяпер мне цікава, калі былі закрануты іншыя карты, якія я не магу ўбачыць??
І потым, як я зрабіў, звярніце ўвагу, cinqueturbo, здаецца карта трохі больш, чым першапачаткова; што яшчэ вы маглі б ісці на навобмацак??
Прыкладаю новыя файлы, якія я стварыў.
Дзякуй
Я згодны з Ugoboss , калі ўсе партыі пасля загрузкі карты мод неабходна пакласці на врі, ужо асуджаную для defap, калі FAP пусты, і ўбачыць, як яна ідзе.
Час.....я спадзяюся, што ты змяніў толькі тыя карты, што ты сказаў, г. зн. 2 тыя, якія вам паведамляюць, драйверы ecm...вы не пайшлі на кантакт defap дакладна? Г. зн., я магу сказаць, на шчасце, што калі вы сказалі, каб не бачыць іншых модов у файле не змянялі ў 2d, так?
Час.....я спадзяюся, што ты змяніў толькі тыя карты, што ты сказаў, г. зн. 2 тыя, якія вам паведамляюць, драйверы ecm...вы не пайшлі на кантакт defap дакладна? Г. зн., я магу сказаць, на шчасце, што калі вы сказалі, каб не бачыць іншых модов у файле не змянялі ў 2d, так?
Не хапае шмат інфармацыі, як апісана да гэтага часу.
Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў eslusa фізічна?
Бачыў, што праблема, ты на нізкіх абарачэннях, я мяркую, што што-то з сістэмы рэцыркуляцыі ог не было зроблена як след.
Затым апісаць анамалію дакладна?
Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў зачынены ад эбу; fap выдалены, эбу і фізічна.
Карты для egr і fap, здаецца, працуюць так, як мне гэта пацвердзіў таксама cinqueturbo.
Ненармальнасць, гэта есць рыўкі паміж 1500 і 2000 абаротаў з дозы паскаральніка нізкай цане; цяпер гэта з'ява я паменшыў яго вельмі з дзве карты, якія я падправіла і што я напісаў пасля.
На жаль, мінімум праблема ўсе яшчэ не ўхіленая.
Я думаў, што вырашаны ўсе праблемы, і замест мінімум яшчэ застаўся....
Лепш было б, як напісаў ugoboss і claudiooreste дзяліць з врі без fap, але не ведаю, як зняць fap ад врі.
Я чытаў на форуме, што ў ecusafe і толькі яны могуць мне дапамагчы.
У вас есць ідэі???
не трэба знайсці крычы, без fap, ты свой ўжо defappato, таму прыкладаю і свой з арыгінальнымі картамі, без fap і без egr, тут вы можаце прыступіць да рэдагавання карты і спытаць савета.
не трэба знайсці крычы, без fap, ты свой ўжо defappato, таму прыкладаю і свой з арыгінальнымі картамі, без fap і без egr, тут вы можаце прыступіць да рэдагавання карты і спытаць савета.
Racer83 якога года ваш аўтамабіль? Вы ніколі не рабілі абнаўлення праграмнага забеспячэння ў гарантыі?
вы маеце рацыю, я не зрабіў выпадку, у вас есць вашы паведамленні.
Racer83 якога года ваш аўтамабіль? Вы ніколі не рабілі абнаўлення праграмнага забеспячэння ў гарантыі?
2012 года, але абнаўлення не маюць нічога агульнага, перш чым супаставіць, было добра.
Цяпер, маючы закранула тых двух карт, ужо палепшылася.
вы маеце рацыю, я не зрабіў выпадку, у вас есць вашы паведамленні.
Я павінен прыдумляць што-то.
ugoboss але калі б адрасы, каб закрыць fap і egr, пачынаючы ад залатых, што я, выкарыстоўваючы 2d я магу атрымаць файл, што ты выклаў ты??
вядома, але не унікальны адрас, спецыяльна для fap некалькі кропак, ад дотыку, гэта не проста растлумачыць.
Прывітанне racer83 , гэта добра, паспрабаваць зразумець, як рэчы працуюць-гэта найлепшы метад , каб вучыцца, але загорнутыя не маюць сродкаў для гэтага, такім чынам, калі заставацца і тады вы павінны атрымаць дапамогу і, магчыма, у вашым выпадку - зрабіць файл з сэрвіс, цюнінг, форум і паспрабаваць знайсці файл крычы, і затым вы можаце распрацаваць карту. Гэта мае думкі.
вядома, але не унікальны адрас, спецыяльна для fap некалькі кропак, ад дотыку, гэта не проста растлумачыць.
Прывітанне racer83 , гэта добра, паспрабаваць зразумець, як рэчы працуюць-гэта найлепшы метад , каб вучыцца, але загорнутыя не маюць сродкаў для гэтага, такім чынам, калі заставацца і тады вы павінны атрымаць дапамогу і, магчыма, у вашым выпадку - зрабіць файл з сэрвіс, цюнінг, форум і паспрабаваць знайсці файл крычы, і затым вы можаце распрацаваць карту. Гэта мае думкі.
Я б хацеў пакінуць службы цюнінг як апошні сродак, калі проста не магу ніякім чынам справіцца з сітуацыяй, таму што ўсе роўна мае кошт ( не ведаю, колькі) і так як я ўжо заплаціў, каб прымусіць мяне зрабіць гэтую карту я хацеў бы паспрабаваць не сутыкнуцца з іншай выдаткі.
На шчасце, я ўжо знайшоў файл врі, па меншай меры, тое.
біты для адключэння egr не прызнаюцца ecm, так што з картай, што табе не будзе табе нічога, калі хочаце савет-знайдзіце sw раз на зэб і паспрабуйце выкарыстоўваць тое, што не з'яўляецца дасканалым, але дае ўяўленне аб тым, як змяняюцца файлы для egroff і fapoff.
Калі уга пацвярджае, што ўсе змены за межамі карты, якая распазнае драйвера і г. д. маюць права на абезгаловілі і egr проста, што пераносіцца на ўсіх картах зменены, што знойдзеце ў драйвера, і тут іх, што ў вас з defap і egr. Вядома, калі ёсць біт больш або менш, каб змяніць, калі вы не можаце спампаваць файл іван, табе становіцца цяжэй, і хацеў бы таксама сказаць, што ў цябе няма на файл defappato добра.
біты для адключэння egr не прызнаюцца ecm, так што з картай, што табе не будзе табе нічога, калі хочаце савет-знайдзіце sw раз на зэб і паспрабуйце выкарыстоўваць тое, што не з'яўляецца дасканалым, але дае ўяўленне аб тым, як змяняюцца файлы для egroff і fapoff.
Калі уга пацвярджае, што ўсе змены за межамі карты, якая распазнае драйвера і г. д. маюць права на абезгаловілі і egr проста, што пераносіцца на ўсіх картах зменены, што знойдзеце ў драйвера, і тут іх, што ў вас з defap і egr. Вядома, калі ёсць біт больш або менш, каб змяніць, калі вы не можаце спампаваць файл іван, табе становіцца цяжэй, і хацеў бы таксама сказаць, што ў цябе няма на файл defappato добра.
на самай справе ад 2d я бачыў, што есць карты, драйверы і г. д. не прызнае, і таму я не ведаю, калі яны маюць рацыю, і, асабліва, не ведаю, якія egr і defap, так што не ведаю, калі дакрануцца.
Калі б я мог узяць файл, зроблены ў уга я б параўнала з маім супастаўляецца і, я б зняў ўсе тое, што адрозніваецца ад то і проста.
Гэта файл врі з egr зачынены.
Для цікаўнасці, але тады драйвер EGR, які мне і г. Д. не трэба нічога???
Сёння вечарам я паспрабую зрабіць defap!
Для цікаўнасці, але тады драйвер EGR, які мне і г. Д. не трэба нічога???
Сёння вечарам я паспрабую зрабіць defap!
на гэтых ECU часта вы нават пад "абмежавальнік" частка EGR.. не даць дакладна назва карты, які вентылююць ecm.
на гэтых ECU часта вы нават пад "абмежавальнік" частка EGR.. не даць дакладна назва карты, які вентылююць ecm.
Гэта прымушае мяне думаць, што іншыя карты могуць ставіцца да хто ведае, што... такім чынам, вы ідзяце трохі ў беспарадку! як я разумею, да чаго ставяцца і што яны робяць?? прызнаць з 2d??
Гэта прымушае мяне думаць, што іншыя карты могуць ставіцца да хто ведае, што... такім чынам, вы ідзяце трохі ў беспарадку! як я разумею, да чаго ставяцца і што яны робяць?? прызнаць з 2d??
Дакладна!
У якасці альтэрнатывы з Damos для WinOLS вы можаце мець зваротную сувязь ўплыву характарыстык карты.
Дакладна!
У якасці альтэрнатывы з Damos для WinOLS вы можаце мець зваротную сувязь ўплыву характарыстык карты.
з winols я знаходжу яшчэ менш...
Гэта крычы, без fap. Гэта таксама я спадзяюся, што ўсе ок.
Як я магу зразумець, калі ў мяне праблемы з dtc, як я чытаў, што вакол? калі ёсць хто-то...
гэта не тое, што карту egr, што дае і г. д. не мае нічога агульнага, скажам, што для таго, каб выключыць яе, трэба ўмяшацца, у адрозненне ад гэтай карце, практычна на яго каманды.
Зразумеў.
Гэта, без fap замест ок??
На карце мод я знайшоў адрасы ў 2d, што я не ведаю што гэта, але што яны былі змененыя....
1B2B18
1E493C (з крывых, якія паўтараюцца)
1E6F24
вы ведаеце, што гэта?
дзякуй
Абнаўленне:
я спрабаваў загрузіць файл, створаны Толькі без egr і fap, але ён даў мне адразу праверыць матор і start & stop не даступны.
Я вярнуўся да папярэдніх крокам.
Вы не зрабілі дыягностыку, каб убачыць, што памылка не дала табе?паштовы файл, які быў апрацаваны з раз, давайце паглядзім
Калі я не памыляюся, гэты аўтамабіль з'яўляецца 5, і раз не робіць.. вы Павінны націснуць толькі трохі засмечвання, пакласці на -4 і зняць dtc для defap. Націснуўшы біт камплектацыі вам эксклюзіўныя функцыі, такія як start&stop.
Egr выключае, як усе edc16 (я не бачыў файл, але я мяркую, што ты edc16c39 яшчэ і не edc17).
Вы не зрабілі дыягностыку, каб убачыць, што памылка не дала табе?паштовы файл, які быў апрацаваны з раз, давайце паглядзім
Да жаль, на дадзены момант у мяне няма інструментаў для таго, каб зрабіць дыягназ.
Я прыклаў файл, без egr і fap зрабіў на раз.
Калі я не памыляюся, гэты аўтамабіль з'яўляецца €5, і раз не робіць.. вы Павінны націснуць толькі трохі засмечвання, пакласці на -4 і зняць dtc для defap. Націснуўшы біт камплектацыі вам эксклюзіўныя функцыі, такія як start&stop.
Egr выключае, як усе edc16 (я не бачыў файл, але я мяркую, што ты edc16c39 яшчэ і не edc17).
Вы ў мяне гэта еўра-5 і еўра эбу edc16c39. На самай справе, я даваў start&stop не даступны.
Дзякуй, але я не ведаю адрасы, каб рабіць тое, што кажа.
Дзякуй!
Tranky прабачце, калі я вас папраўляю, але раз робіць еўра-5, я зрабіў больш, чым у тым ліку і мая (delta 1.6 mjt edc16c39 5) адзіны недахоп гэта тое, што вам габлюе dtc, але проста вярнуць на врі зона ўласцівыя dtc і ўсё спакойна працуе...swich off, што я ведаю, вы маглі б зрабіць толькі на 4.затым файл для яго апрацоўкі павінна быць правільна
Дадам, што і рэкамендуецца зрабіць замену або абнуленне параметраў фап з дыягназам, перш чым пісаць файл мод..
Tranky прабачце, калі я вас папраўляю, але раз робіць еўра-5, я зрабіў больш, чым у тым ліку і мая (delta 1.6 mjt edc16c39 €5) адзіны недахоп гэта тое, што вам габлюе dtc, але проста вярнуць на врі зона ўласцівыя dtc і ўсё спакойна працуе...swich off, што я ведаю, вы маглі б зрабіць толькі на €4.затым файл для яго апрацоўкі павінна быць правільна
Нагадаем, гэты файл, які генеруецца толькі павінен працаваць з рэдагаваннем, як ты і прапанавала? аднак, якая гэтая частка пакласці??
Дадам, што і рэкамендуецца зрабіць замену або абнуленне параметраў фап з дыягназам, перш чым пісаць файл мод..
Калі я паклаў карту ў папярэднім Mpps напісаў, што ён правільны і чысты 12 памылак... гэта будзе??
Racer83 не выкарыстоўваю mpps, і я не ведаю, як "памылкі" ён правільна ў гэтым файле,але я сумняваюся, што гэта параметры dpf,для гэтага вам трэба самодіагностікі. Што тычыцца часткі, каб замяніць на зменныя з файла ў файл,накладваючы файл врі і mod, варта адзначыць, што частка паставіў у нуль. Калі месца файл врі і mod, заўтра, я даю яму паглядзець
Multiecuscan можа быць добра, каб зрабіць самодіагностікі???
Я прыклаў файлы, як ты прасіў мяне
Прабачце, але я быў заняты.
Пытанне Толькі, што brasa занадта шмат рэчаў і джульета €5 у мяне не атрымалася, засмечаных, заўсёды з'яўляўся як памылка p2002.
Вы таксама павінны мець пацверджанне, але, наколькі я зразумеў, гэтыя ecu не ідуць з біт камплектацыі, але толькі з трохі засмечвання пакласці ў -4 пасля добрай прайшло з multiecuscan і скід параметраў пылу, потым піша-файл не павінен мець больш праблем.
Але я не рэкамендую выкарыстанне mpps на гэта €5, лепш v54 і elm327 з multiecuscan перайсці спакойна, што на альфа-ідэальна!
Дайце нам ведаць вынікі
паспрабуйце так, я змяніў трохі засмечвання, што ў цябе -6 і давеў да -4, як мне параілі.
Зрабі працэдуру з multiecuscan вярнуўшы файл КРЫЧЫ, скідае парашкі, зарадкі мод і, калі ласка, што гэта нармальна.
На жаль, не правяраецца і, вядома, вам нейкі dtc паставіць off, але пачнеце рабіць гэтую працэдуру, і мы бачым вынік.
Супадзенне фактычнага атрымаеш з часам убачыў, што скід з multiecuscan fap аднаўляе пасля Х < ..
Дайце нам ведаць,
прывітанне гоншчык, я даў, паглядзіце на свой файл і раз на ваш файл не выключаны dtc, як гэта робіць з іншымі так, каб тое, што вы прымацаваныя,калі вас цікавяць dtc знайсці іх вы можаце па адрасе 1BC3FF ў далейшым. Я потым спрабаваў апрацаваць свой у з раз, і я заўважыў, што адрозніваецца ад цябе адрас адзін 1FDBFC ў 1FDBFF. Ты робіш гэта ў рэжыме 16-бітны motorola пакладзеце біт па адрасе 1FDBFC, дзесятковы значэнне 51380,000 (ваш павінен быць 51825,000), наступны біт значэнне 20391,000( ваш павінен быць 2182,000) зрабіў гэты файл павінен быць правільна...відавочна, што, як мяркуюць ciqueturbo, перш чым пісаць ecu ты з самодіагностікі і скід параметраў dpf,замена dpf датчык дыферэнцыяльнага ціску і ўсё, што мае справу з dpf. Дайце нам ведаць, як ідзе!
паспрабуйце так, я змяніў трохі засмечвання, што ў цябе -6 і давеў да -4, як мне параілі.
Зрабі працэдуру з multiecuscan вярнуўшы файл КРЫЧЫ, скідае парашкі, зарадкі мод і, калі ласка, што гэта нармальна.
На жаль, не правяраецца і, вядома, вам нейкі dtc паставіць off, але пачнеце рабіць гэтую працэдуру, і мы бачым вынік.
Супадзенне фактычнага атрымаеш з часам убачыў, што скід з multiecuscan fap аднаўляе пасля Х < ..
Дайце нам ведаць,
tranky я не бачыў, што ты ўжо ўмяшалася ты,я ўжо адказваю, а ты мне авансам...гоншчык, аднак, не можа спампаваць яшчэ файлы дадзеных на некалькі паведамленняў, я хацеў спытаць, калі ты заўважыў, цябе таксама гэтыя два біта не зменены ў сваім файле,шчыра кажучы, не ведаю адкуль у цябе такія веды, але цяпер, раз не даў мне праблемы з гэтай ecu, і думаю, можа паспрабаваць з гэтай сістэмай, ты так не думаеш?
Дзякуй, хлопцы!!
Вы на самой справе я ўсе яшчэ не магу спампаваць файлы. Пасля я пастараюся зрабіць, як сказаў Язэп, што тычыцца рэдагавання файла. Multiecuscan тады я павінен атрымаць разам з elm327...
Дзякуй, хлопцы!!
Вы на самой справе я ўсе яшчэ не магу спампаваць файлы. Пасля я пастараюся зрабіць, як сказаў Язэп, што тычыцца рэдагавання файла. Multiecuscan тады я павінен атрымаць разам з elm327...
Калі цябе не падвесці, ідзі спакойна, я выкарыстоўваю яго, я таксама на 147 €4, але спрабуем на джульета паслаў мяне ў прыхільнікі**і гэта нават не шоў id.
для гэтага. на аўто новага пакалення, але калі працуе, няма праблем.
Іосіф не хвалюйцеся, калі мы скрестим казаць, проста хай вырашае праблему!
Трохі засмечвання павінна быць на id 1ebd36 паставіць на -4
Паспрабуйце і дайце ведаць
прашу ва ўсіх прабачэння за адсутнасць, я нават не бачыў, пытанне... у любым выпадку, у рэшце рэшт мне прыйшлося звярнуцца да іншага спецыяліста, што ён павінен перарабіць усе **** (здавалася, парушаная таксама частка, якая, па яго словах, не ідзе не чапаў), таму што маё абсталяванне не здымаў усё як файл і, такім чынам, не мог убачыць іншых магчымых памылак, скажам так.