Прагляд Поўнай Версіі : чытанне alfa 147 jdtm 120cv edc16c39
Прывітанне, я павінен прачытаць edc16c39 есць альфа 147 1.9 jdtm, з fgtech мяне завісае на 2%, мяне дадзеныя, і не іншае, я не давяраю гэта. mpps 5 не робіць edc16c39.
у мяне bdm 100 з дзімам, вы можаце прачытаць у bdm?
я хацеў бы ўзяць яе з 120cv у 150cv, вы можаце толькі адлюстраванне без зменаў?
я ведаю, што там і версія 150 л. с. але я не ведаю, калі адрозніваецца-то ў рухавіку.
дзякуй
150 коней-гэта 16v, а гэта 120 8в,акрамя гэтага вы можаце вывесці нас на добрыя канькі, што тычыцца чытання ў bdm з дзімам, з'яўляецца найбольш бяспечным і рэкамендуецца..., вядома, зрабіць поўнае чытанне, як рэзервовага капіявання, так што вы можаце аднавіць, калі што-то пойдзе не так у запісе
затым у bdm 100 кітай з наступных абнаўленняў чытаецца?
каб атрымаць што-то ад 120 да 145-150 я павінен зрабіць некаторыя змены механікі або проста карту?
я хацеў бы пакінуць egr і сажевый, калі гэта магчыма.
затым у bdm 100 кітай з наступных абнаўленняў чытаецца?
каб атрымаць што-то ад 120 да 145-150 я павінен зрабіць некаторыя змены механікі або проста карту?
я хацеў бы пакінуць egr і сажевый, калі гэта магчыма.
З сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf думаю, што гэта цяжка прыняць іх. Што добрае адлюстраванне дарожнага руху не павінен ўлічваць толькі рэзюмэ макс, калі вы не спецыяліст па гэтым ecu бачыў, што вы павінны націсніце карты "скрытыя ", каб даць яму дызельнае паліва, вы павінны прачытаць файл врі з bdm, а затым спадзявацца на інтэрнэт-форуме для добрай карце. Затым паўтарыць, і вы прымацаваныя.
Прывітанне, я павінен прачытаць edc16c39 есць альфа 147 1.9 jdtm, з fgtech мяне завісае на 2%, мяне дадзеныя, і не іншае, я не давяраю гэта. mpps 5 не робіць edc16c39.
у мяне bdm 100 з дзімам, вы можаце прачытаць у bdm?
я хацеў бы ўзяць яе з 120cv у 150cv, вы можаце толькі адлюстраванне без зменаў?
я ведаю, што там і версія 150 л. с. але я не ведаю, калі адрозніваецца-то ў рухавіку.
прывітанне, мне здаецца дзіўным, што fgtech і mpps вы не чыталі гэтую ecu,у любым выпадку, як ужо параілі сябрам перайсці bdm, і вы больш камфортна
Выдаліў dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог і нанесеныя на карту, што вы думаеце?
аднак mpps чытае і піша спакойна ....у мінулым я зрабіў,трэба было толькі выбраць edc16c39 любы аўтамабіль fiat alfa lancia
Пацвярджаю, mpps чытае спакойна
Пацвярджаю, я таксама, як mpps v16, што певень з адаптарам чытаюць і пішуць... вы можаце выбраць пратакол ад 150 калі няма 120 шмат экю з'яўляецца... рухавік, на жаль, няма...
прывітанне, я пацвярджаю, mpps v16 закон таксама піша, певень ecu Kline EDC16+ калі цябе не працуе, у вас праблемы злучэння з раздыма obd ecu, праверыць, падлучыўшы стабілізатар на батарэі, у гэтым выпадку, вы можаце зрабіць pin-out ад стэнд для праверкі працы вашых інструментаў на гэтай ecu, у любым выпадку згаджаюся з усім чытання дадзеных рэзервовага капіявання, bdm заўседы ў бяспецы. Прывітанне.
добры вечар, я ці чытаў 159 120cv bosch edc16c39
з galletto v54 ...без праблем чытаецца і пішацца
пацвярджаю, і яшчэ, я MPPS чытае - піша, я зрабіў некаторы час таму
Вы ідзяце ціха, з bdm. Робячы так, вы таксама рэзервовае капіяванне за ўсё ecu