КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ford fusion 1.4 tdci не паскарае

claudiooreste
Прывітанне усе , я змагаюся з fusion 1.4 tdci 2005 года машына пераходзіць' у матацыкл, але не паскарае і памылка, што сыходзіць у дыягназ не сувязі з эбу сістэмы ABS і ESP і датчык хуткасці аўтамабіля , памылкі, якія адмяняюць і вяртаюцца адразу пасля таго, усе паказвае на няспраўнасць all ABS , спрабую трапіць на дыягностыку ў " ABS, але нічога не выходзіць. Я зрабіў так дыягностыкі ў камбінацыі прыбораў, SD, выходзяць памылкі, звязаныя all' ABS датчык хуткасці аўтамабіля і дзіўная справа лічыльнік одометр няспраўны на самай справе, гледзячы на дысплей замест кіламетраў з'яўляюцца кропкі і зрэдку надпісам D. AF9 , мой пытанне, ці можа быць, што вы з ладу панэль прыбораў? Загадзя дзякую.

DavideO
Прывітанне!паспрабуйце праверыць, ці, калі вы добры акумулятар, і калі яны робяць добры кантакт палюсоў мной адбылося нешта падобнае і было..

claudiooreste
Ужо факт, і гэта нармальна , я праверыў усе масы, дададзеная батарэя, стаўлю на матацыкл разганяецца за 3 секунды, а затым выразаць патэнцыя, знікаюць км ад карціны , індыкатары працягваюць гарэць тыя, аўтара ' ABS не выходзіць на дыягностыку , я ўжо спрабаваў глядзіце, калі прыходзіць напружанне на блок кіравання ABS можа быць няспраўнасць? І па гэтай прычыне ECU рэжа магутнасць галачку памылка ў ECU няма сувязі з блокам кіравання ABS.

DavideO
Не ведаю..мне ўжо здаралася, аднак яе змяніць на fusion, і мне даваў толькі памылка і не хадзіў l abs, але машына пайшла нармальна..паспрабуйце атакаваць яго з другога дыягназ

claudiooreste
Я паспрабаваў з дапамогай texa , delphi і kts , але нічога не выходзіць на дыягностыку ABS і ў мяне памылкі з ecu, ABS і кіламетраў рамкі не адлюстроўваюцца , прыводзячы ў рух рухавіком разганяецца за 3 сек і затым застаецца мінімум.

claudiooreste
Можа быць у панэлі прыбораў, няспраўнасць ўбачыў, што на дыягностыцы памылку з км і на дысплеі нічога не адлюстроўваецца.

leo_sg
Але на панэлі прыбораў пераходзіць у дыягназ?
Вы спрабавалі, каб убачыць, калі ў эбу АБС прыходзіць харчаванне і маса?

claudiooreste
Блок кіравання ABS сілкуецца правільна, але не выходзіць на дыягностыку , у вытворчасць ўступае ў дыягностыцы і, як пастаянныя памылкі памылкі параметраў бізнесу і памылка одометра і вы не верыце < прарастання працяжнік і часам выходзіць код d.A69. Праблема ўсе тая ж пакладзеце ў рух, і не паскарае.

і здарылася са мной, пасяліўся з замена блока кіравання abs. пасля прывядзення аўтамабіля ў дылерскіх alliniamento прывітанне.

claudiooreste
Ок, дзякуй , увечары буду аднаўляць блок кіравання ABS ў autodemolitore.