Перегляд Повної Версії : Зчеплення Smart cdi 2007 33kw
ви пробували maualmente на привід??'
ви повинні побачити, якщо з діагнозом вдається налаштувати точку включення
Карло, в сенсі вручну на привід?
Щоб перевірити, якщо проблеми на гонці зчеплення?
З діагнозом я спробував я спробував зробити навчання зчеплення, проте, автомобіль трохи покращився, майже нуль!
Випробування механічно перемістити групу самокат зчеплення на сходинку назад...
як ти сказав карло abarth і todos привід зчеплення регулюється також механічно впливаючи на гвинти фіксатором
Ви Todos завтра постараюся я бачив на фотографіях, що має регулювань на кріпильні отвори!
Я також бачив, що багато хто намагалися відгодувати самокат приводу зчеплення правильно це зробити?
ви зроблені, щоб добре всі докази,перш ніж перейти до заміна комплекту зчеплення
Привіт, звичайно, ми будемо зчеплення зношений, тому що з цих кілометрів вже тривала довго, але в будь-якому випадку ці автомобілі в обмін передач об'єктив навіть з зчеплення новий, ви помітите, ця "проблема", що врешті-решт так і не можеш нічого зробити ,то привід зчеплення не повинен бути занадто вперед, ви повинні покласти його центр ,якщо ви бачили двері регулювання
Так, я бачив, регулювання.
У минулому я вже мав якийсь Смарт попередньої моделі на цю, але більш новий і з меншим км, але на моїй пам'яті не міняв так!Це відривається саме відстій,звичайно має тенденцію до зростання до оборотів, а потім від'єднати всі!
Друзі, я замінив зчеплення, і коли я зняв старий побачив, що вона не була спалена, як я очікував.
Автомобіль покращився багато, але в обмін марсі зчеплення сходить повільно.
спробуйте розібрати виконавче дивіться, якщо ви захопили або спробуйте інший
Його розібрали й вол але дефект зберігається, навіть якщо трохи
після зробив адаптацію коробки передач /адаптації пробуксовки зчеплення, якщо ще не йде, потрібно міняти привід .
Я б спочатку спробувати з приводу, автомобіль, який не має цього дефекту, тому що це коштує стільки, і я б не хотів збільшити зайвих витрат для клієнта.
Я хотів би спробувати інший Смарт, щоб побачити, як він веде себе, щоб почути, якщо він такий же, змінилася марсі.