Прагляд Поўнай Версіі : Счаплення Smart cdi 2007 33kw
вы спрабавалі ўручную на прывад??'
вы павінны ўбачыць, калі дыягназ атрымоўваецца наладзіць кропку пераключэння
- Карла, у якім сэнсе ўручную на прывад?
Каб праверыць, калі праблемы на гонцы счаплення?
З дыягназам я паспрабаваў я паспрабаваў зрабіць навучанне счаплення, хоць аўтамабіль з'яўляецца палепшанай мала, амаль нуль!
Выпрабаванне механічна перамясціць групу прывад счаплення пазу назад...
як вам сказаў карла abarth і todos прывад счаплення рэгулюецца таксама механічна уздзейнічаючы на шрубы
Вы Ўсе заўтра паспрабую, я бачыў з фатаграфій, якія есць рэгулявання на адтуліны мацавання!
Я таксама бачыў, што многія спрабавалі вышмараваць электрарухавік прывада счаплення правільна гэта зрабіць?
вы зробленыя, каб добра ўсе доказы,перш чым перайсці да замены счаплення ў зборы
Прывітанне, вядома, не будзе счаплення зношаны, таму што з гэтых кіламетраў ўжо тэрмін так шмат, але ў любым выпадку гэтыя аўтамабілі ў абмен руху павольныя, нават з счаплення новы, вы заўважыце, гэтая "праблема", што да канца так і не можаш нічога зрабіць ,то прывад счаплення не павінны стаяць занадта далека наперад, вы павінны паставіць яго цэнтр ,калі вы бачылі дзверы рэгуляванне
Так, я бачыў, рэгулявання.
У мінулым я ўжо меў нейкі Смарт папярэдняй мадэлі на гэтую, але больш новы і з меншым км, але на маей памяці не мяняў так!Гэта адрываецца менавіта адстой,вядома, мае тэндэнцыю да росту да абаротаў, а затым адлучыць усе!
Сябры, я замяніў счапленне, і калі я зняў стары ўбачыў, што яна не была спалена, як я чакаў.
Аўтамабіль палепшыўся шмат, але ў абмен марсі счаплення сыходзіць павольна.
паспрабуйце разабраць выканаўчае глядзіце, калі вы захапілі або паспрабуйце іншы
Яго разабралі і вол але дэфект захоўваецца, нават калі ледзь-ледзь
пасля зрабіў адаптацыю скрынкі перадач /адаптацыі прабуксоўкі счаплення, калі яшчэ не ідзе, трэба мяняць прывад .
Я б спачатку паспрабаваць з прывада, аўтамабіль, які не мае гэтага дэфекту, таму што гэта каштуе столькі, і я б не хацеў павялічыць лішніх выдаткаў для кліента.
Я хацеў бы паспрабаваць іншы Смарт, каб убачыць, як ен вядзе сябе, каб пачуць, калі ен такі ж, змянілася марсі.