КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Афіцыйнае абнаўленне ford fiesta 1.4 tdci sid804

Errecinque
Як вынікае з назвы шукаю, калі існуе абнаўленне врі Ford гэтай ecu sid 804 5WS4 0632A-T
Прымацаваны файл ori-ложак з Kess з яго id ecu

Errecinque

Прабачце ....ўкладанне....

carlo abarth
чаму вы хочаце зрабіць гэта абнаўленне аўтамабіль ідзе ў трох, як мінімум, на??'

mafani
чаму вы хочаце зрабіць гэта абнаўленне аўтамабіль ідзе ў трох, як мінімум, на??'

мяне і не са мной асабіста, што-то падобнае,можа быць, што вы хочаце зрабіць гэта абнаўленне ў выпадку, калі былі паляпшэння аўтамабіля

Errecinque
Дакладна. Я чытаў у іншых абмеркаваннях, што на гэтых Fiesta існавалі абнаўлення ufficlali Ford палепшылася трохі прадукцыйнасці і прадастаўлення бачыў, што робіць ок..re. тады перад rimapparla я хацеў параўнаць, якое абнаўленне з таго, што я чытаў ад ecu, каб убачыць, куды ісці, каб павялічыць. І таму, што, шчыра кажучы, я бачыў крыху карты гэтай ecu, але я не магу decifrarne значэння па восях (я не знайшоў на розныя фактары пераўтварэння). І мне не падабаецца, павялічыць выпадкова, не ведаючы, што дотык

mafani
вы маеце рацыю, што тычыцца таго, каб дакрануцца да чаму-то, што вы не ведаеце, як гэта працуе,але на афіцыйнае абнаўленне не верыць, што там можна знайсці адрозненні,я спрабаваў яшчэ адзін у курсе, але не sid 804, але 206 і я павінен сказаць вам, што вы павінны былі зрабіць нас справы добра, каб знайсці некаторы адрозненне

mmracing
асабіста я абнавіў мой fiesta з sid804 праз VCMII некаторыя паляпшэння ёсць, але не чакай, хто ведае, што...

baiosso
добры дзень, я праграміст 35 гадоў, што ён працаваў нават у якой-то дылерскі цэнтр і рэдакцыя , у мяне fiesta 1.4 tdci 2008 г. ... ( серыя 2006-2008) што спажываецца, як адзін міг лівійскага пераследвалі f-18 амерыканскіх... нягледзячы на твар, купоны кожныя 8000 км і дайце мне 0 памылак.. ад forscan і крутоўны момант чытаю, што мой блок кіравання-гэта
7s61-12a650-ea, хто-небудзь з вас ведае, калі ласка, дайце навіны аб магчымым абнаўленні майго эбу?? магчыма, вырашыць праблемы, без патраціў занадта шмат... на экране ў дадатак да кода блока кіравання версія праграмнага забеспячэння : 2001-10-13

цяпер дзякуй усім, хто ведае, даць мне навіны аб

cinqueturbo
Ты спытаў, ці да якой-то "рамонт Аўтамабіляў" з вашай боку ў дачыненні да гэтага спажывання? Што яны табе сказалі?
Аўтамабіль робіць добра, як прадукцыйнасць? паскарэнне і так далей.
Абнаўлення робяць іх дома маці, часам вырашаюць праблемы, але ствараюць іншыя і гэтак далей.
ідзе ад выпадку да нагоды..
Вы павінны зразумець розныя параметры, Ціск Турбо,Масы Паветра,і г.д.

baiosso
забудзь , я ўжо кінуў mondeo 2.0 tdci па гэтай нагоды ...г. зн. за межамі рухавікоў fiat з майго боку не ведаюць, рамонт трубы.. ужо для праверкі фарсунак у той час без падыходнага інструмента мяне паслалі за межамі ўчастка, вярну праз 2 месяцы. а ад таго, што вядома, не пачуць біццё анамальныя , здымка добрая , і збірае castrol 5w30 a1 b1 a5-b5 арыгінальны з лагатыпам ford кожны купон , мяне здзіўляе толькі той факт, што еўра-4, 2008 года ёсць прашыўка 2001 года.. хто-небудзь ведае што-то аб гэтым? знішчае, робіць мяне ў сярэднім 12 за літр у дзяржаўнай

baiosso
няма нікога, хто можа прасьвятліць??дзякуй

cinqueturbo
забудзь , я ўжо кінуў mondeo 2.0 tdci па гэтай нагоды ...г. зн. за межамі рухавікоў fiat з майго боку не ведаюць, рамонт трубы.. ужо для праверкі фарсунак у той час без падыходнага інструмента мяне паслалі за межамі ўчастка, вярну праз 2 месяцы. а ад таго, што вядома, не пачуць біццё анамальныя , здымка добрая , і збірае castrol 5w30 a1 b1 a5-b5 арыгінальны з лагатыпам ford кожны купон , мяне здзіўляе толькі той факт, што еўра-4, 2008 года ёсць прашыўка 2001 года.. хто-небудзь ведае што-то аб гэтым? знішчае, робіць мяне ў сярэднім 12 за літр у дзяржаўнай

Не не ён прашыўка 2001 года і свой інструмент, што ён адыграў дрэнна, нейкі код..
калі аўтамабіль не мае праблем звычайна няма, то расход паліва і выкліканая з DPF, што і ў пастаяннай рэгенерацыі..
я ўстаў і ****ll алей?

baiosso
не, не dsg, або што-то падобнае, гэта мадэль еўра-4 без dpf адзінае, што я заўважыў, што калі я прыеду ў 3000 абаротаў у хвіліну, адчуваю сябе "татамі" ці "тры" у правай частцы, што не вырашыць, нават не разгортванне новай і вадзяной помпа.. ну..у гэтыя дні я праверыць прывад перепускного клапана турбіны, што з абцугамі мне не перамясціць у см ... можа, у гэтым і праблема

carlo abarth
татамі і шкіў каленчатага вала або galloppino...здымі рэмень id паслугі і фауны вакол, бачыш, што больш не робіць!!!

baiosso
ах, дзякуй, праверу з механікам твае ўказанні , і паскакаў, што гэта такое канкрэтна? у свеце магілай мяняў шкіў рухавіка кожныя 6 месяцаў , затым я зрабіў змены ад мяне і не зрабіў за 200 000 км, пакуль на звалку. выдатак пакуль вырас да 6.5 л /100 КМ.