КПК

Перегляд Повної Версії : Fiat 500 1.3 mjd 08

ciccio84
привіт друзі, в цьому авто і моєї власності 1.3 mjd код двигуна 169 До 1000 і використання в компанії, як авто-косметичними засобами!
Вчора я запуску авто в холоди, і мені горить контрольна лампа двигуна, однак, було добре,ввечері майстер мій брат, і виявив, що автомобіль не слиною обертів.
Сьогодні вранці я зробив діагностику і мені вийшли ці 2 помилки p2135 p0704,то на зчеплення-це помилка, яка бере від життя, але те, що педаль акселератора не вийшов.Я скину помилки і зробив пробну поїздку, і фактично автомобіль іноді сіль добре оборотів, а іноді немає і через кілька км він знову включається контрольна лампа несправності двигуна.

carlo abarth
і що тебе після скидання помилка???

ciccio84
Він завжди дає мені помилку p2135 автомобіль і не розганяється більше 3000 оборотів.Я перевірив по параметрам і положення педалі акселератора піднімається до 100%,тобто також 2 інші параметри положення педалі акселератора 1 к/п та 2 к/к,їх, однак, вимірювання в вольтах, і, як мінімум, 1ad/c знаменує 0,7495 і 2ad/c 1,0124.

ugoboss
перевірте з'єднання на педаль, puliscile і докази, якщо ви повернетеся, щоб зробити помилку, змінюється педаль, я вже бачив подібні проблеми.

leo_sg
Ви мені теж, буквально минулого тижня, в діагностиці працює добре, але потім розібрав і намагався з тестером дійсно давав якийсь невеликої різниці в опорі, він змінився і до цих пір все ок

ciccio84
Ви змінили саме педаль?Тільки у мене є час, я хотів би побачити зв'язок, тому що з учорашнього вечора тепер автомобіль йде добре,але я нічого не робив лише скидання з діагнозом.

leo_sg
Ви змінили саме педаль?Тільки у мене є час, я хотів би побачити зв'язок, тому що з учорашнього вечора тепер автомобіль йде добре,але я нічого не робив лише скидання з діагнозом.
Ви в педалі є потенціометр

ciccio84
Ви, однак, здається, більше проблема підключення, тому що тепер він почав робити це епізодично..

DavideO
Зі мною теж це сталося, поміняв педаль і вона вирішується..до межі, ти можеш спробувати скопіювати проводу на роз'єм і поставити хомут, як ви тому під сидіння, щоб лампочка подушки безпеки, так сказати..якщо це викликано не працює, щоб вібрації не повинні цього робити

Fabiodegliangeli
Змінюється педаль акселератора і додай вимикач зчеплення

ciccio84
Друзі я поміняв роз'єм на педалі газу, і машина на сьогоднішній день не представляє жодної проблеми.