Прагляд Поўнай Версіі : Fiat 500 1.3 mjd 08
прывітанне сябры ў гэтым аўто і ў сваю ўласнасць, 1.3 mjd код рухавіка 169 1000 і выкарыстання ў кампаніі, як ласкава аўтамабіляў!
Учора я пачаў аўто ў холаду, і мне гарыць індыкатар рухавік, аднак, было добра,вечарам майстар мой брат, і выявіў, што аўтамабіль не сліной абаротаў.
Сення раніцай я зрабіў дыягностыку і мне выйшлі гэтыя 2 памылкі p2135 p0704,то на счапленне гэта памылка, якая вядзе за жыцце, але тое, што педаль акселератара не выходзіць.Я скіну памылкі і зрабіў пробную паездку, і на самай справе аўтамабіль часам солі добра абароты, а часам няма, і праз некалькі км была ўключана кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка.
і што вы пасля скіду l памылка???
Ен заўседы дае мне памылку p2135 і аўтамабіль не разганяецца больш 3000 аб.Я праверыў параметры і становішча педалі акселератара падымаецца да 100%,то есць таксама і іншыя параметры 2 становішча педалі акселератара 1/з 2 да/,іх, аднак, вымярэння і вольт, і, як мінімум, 1ad/c азначае 0,7495 і 2ad/c 1,0124.
калі ласка, праверце злучэння на педаль, puliscile і доказы, калі вы вернецеся, каб зрабіць памылку, змяняецца педаль, я ўжо бачыў падобныя праблемы.
Вы мне таксама, толькі на мінулым тыдні, дыягназ працавала добра, але потым выдаліў і спрабаваў з тестеров сапраўды даваў якой-то невялікі розніцы ў супраціве, памяняў і пакуль усе ок
Вы змянілі менавіта педаль?Проста ў мяне есць час, я хацеў бы праверыць, ці злучэнняў, таму што ўчора ўвечары, напрыклад, цяпер аўтамабіль ідзе добра,але не зрабіў нічога, толькі скід з дыягназам.
Вы змянілі менавіта педаль?Проста ў мяне есць час, я хацеў бы праверыць, ці злучэнняў, таму што ўчора ўвечары, напрыклад, цяпер аўтамабіль ідзе добра,але не зрабіў нічога, толькі скід з дыягназам.
Вы ў педалі есць потенциометр
Вы, аднак, здаецца, больш, чым праблема злучэння, таму што цяпер ен пачаў рабіць гэта час ад часу..
Мне таксама гэта здарылася, змянілася, педаль і яна вырашана..да мяжы, вы можаце спачатку паспрабаваць скласці драты на раз'ем і паставіць перамычку, як вы назад пад сядзенне, каб падушка бяспекі святло, так сказаць..калі яна выкліканая немагчымасць злучэння з-за вібрацыі не павінны больш гэта рабіць
Змяняецца педаль акселератара і дадайце выключальнік счаплення
Сябры я памяняў раз'ем на педалі газу, і машына на сенняшні дзень не ўяўляе ніякай праблемы.