КПК

Перегляд Повної Версії : Ktag a fw 6.070, 0, код клієнта порожній

Fabiuz
Привіт всім,
я сподіваюся, що хтось вийшов з цієї халепи.
Я заявляю, що проблеми я вже був успішним, і я вирішив переписати SD 6.070 та переробити оновлення протоколів.
Але тепер він не хоче + знати.
Ktag зробив 3 авто, ніколи не онлайн.
всі раптом закрили Ksuite 2.13 і відкрити, коли все сіро і fw 0.
Я також спробував змінити в 2 рази SD.
Кожен раз, коли кладу SD в КОМП'ЮТЕР корупції.
Якщо взяти SD карту, а з іншого Кв 6.070, щоб скопіювати його, ПК, виявляється, зіпсовані SD.
Хтось був благословенний файл SD 6.070. Бачив, що в інтернеті ходить легенда, що існують файлів SD виправлена помилка і помилка eeeface.
Дякую

Fabiuz
Один раз замість цього він дав мені fw 6.070 та код клієнта і підписка порожні.
Я поклав файл CFG L14xxxx в папці C:\Ksuite\update і розбивається.
Проблема є з допомогою ktag з ksuite, де ви використовуєте kess, з update не порожній в сенсі..

ugoboss
але в папці update повинен бути порожнім, ви не можете використовувати його з протоколами про kess всередині нападаючи ktag ви мессінг вгору для сили..

Fabiuz
Це я зрозумів, насправді питання народився звідти.
Тепер, як я виходжу?
Якщо взяти SD карту, а з іншого Кв 6.070, щоб скопіювати його в пк з'являється корупції. тому не можу скопіювати.

carlo abarth
sd ставиш новий ????

Fabiuz
Так, я намагався придбати Sandisk Ультра 3 новий 8Gb, поставив на файли SD 6.070 та нічого.
Коли він повертається в ПК пошкоджені
Я також намагався відформатувати повільно спочатку NTFS, а потім FAT32, щоб знищити та відновити MBR, але нічого не.
Зазвичай Ksuite 2.08 Німецький з файлами update to 2.11 для ktag частину, і виходить відразу ж fw 0.
Мені не робить update протоколи.

ugoboss
Це я зрозумів, насправді питання народився звідти.
Тепер, як я виходжу?
Якщо взяти SD карту, а з іншого Кв 6.070, щоб скопіювати його в пк з'являється корупції. тому не можу скопіювати.

я не розумію, ви хочете сказати, що якщо ти береш sd є інструмент, який добре працює, і покласти в ваш комп'ютер, щоб скопіювати тобі каже, що і корупції? у цей момент, здається, проблема з пк, спробуйте використовувати "чистий" комп'ютер.

Fabiuz
Я пробував на 3 різних ПК, або з читання пам'яті SD вбудований в КОМП'ЮТЕР з dvd-SD-зовнішній.
Ви на практиці, якщо поставити SD з ktag 6.070 s працює, що він зробив 1 запис, каже мені, щоб відформатувати карту SD. звичайно, я зробив скасувати і повернути в ква.

todos
я думаю, що тобі варто запитати у постачальника, де ви купили, якесь пояснення я повинна дати.......

пристрасть двигунів
Можливо, ніколи ще в цей момент ти? покладіть microsd на комп'ютер і у властивостях бачите, що має файлову систему raw і відтворено, в будь-якому випадку ваша проблема, ймовірно, є ще одним компонентом, на гв останнє випробування, щоб зробити microsd нову посилку не переробляються макс 4 форматування fat копіювати до папки старої версії, вставте microsd на своє місце, візьми папку update в новій версії і замінити його всередині на свій sw, з'єднує інструмент і запускає sw і подивитися, якщо вирішите так.....

Fabiuz
Я заявляю, що я вже зробив спробуйте покласти файл на SD fw 5.001.
Побачив, що точно така ж проблема fw0 мені довелося один раз, в той час як оновити ktag від 5.001*6.070, і Ksuite 2.08-ДЕ-вирушив одразу, не роблячи оновлення протоколів, і з fw 0 код клієнта і підписка порожні.
І сталося, принаймні, в інших 2 людей, яких я знаю оновити Ktag, або з допомогою Кв на Ksuite, на якій він вистрілив в kess. Принаймні, ми знаємо напевно, чому це відбувається.
У практиці відновлення, потім знову підключіть його до ПК за KSuite 2.15 і 2.22 kess повернувся в 0.
Але раз ви не відновлює +. Навіть намагався підняти фіксатори SD.

В цей свій крок ;
"візьміть папку update в новій версії і замінити його всередині на свій sw, з'єднує інструмент і запускає sw і подивитися, якщо вирішите так..... "
Хочеш почати ksuite 2,08 ДЕ межах update to ktag 2.11 правильно?

Fabiuz
Таємниця потовщується.
Я спробував поставити SD з KVM працює на це я був не вдалося виконати підключення при запуску Ksuite.
Драйвер Dataloader Alientech присутній.
Я намагався видалити і перевстановити драйвер його.
Як зробити RAW образ SD з ktag здоровий і покласти на це, але нічого.
Переписали EPT, але нічого не

Fabiuz
Зняти поставити драйвера і від **** FW 0 серійний L0000000 і код клієнта підписки 0
Як з SD 6.070, що з 5.001 оновлення протоколів не частина, таким і залишиться.

Fabiuz
Вирішена + нерозумно.
Приніс з флешку папку Ksuite2.08DE з Update from 2.11 кв на ПК windows7 32bit і вуаля update протоколи партійних і версія знову працює.
На карту я поклав файл SD 6.070

Fabiuz
Я забув сказати, що на одному ПК з win7, ДЕ я ніколи не встановили нічого Alintech..

ugoboss
це саме те, що я сказав вам робити, використання пк у чистоті.

teamfox
Привіт всім пробачте мою inioranza, у мене теж кілька днів ktag cn, але в sd на практиці, що дані є? Бажано зробити резервну копію, ж, і, поставивши sd високої якості, що результати виходять, заздалегідь спасибі всім

update маркер with kess v2.8

michele30
Вибачте, щось ktag оновлення прошивки 6.070, що ksuite ви можете використовувати?
Я взяв кв з версії 2.13, але не вважаю, що мій автомобіль bmw 3-series f30, як ніколи, по-вашому?

Fabiuz
І нормально.
KTAG до F-серії bmw ДИЗЕЛЬ не робить, робить тільки бензин.
І робить це тільки на 5 серії F. 3-ї серії F не робить...

michele30
Але потім з прошивкою 6.070, що версію, ви можете використовувати.ksuite, що робить все це. ?

Fabiuz
У Ksuite 2.13. І просто.
Незалежно від версії, Вище, ніж у 2.13 НЕ працює на КВ. Від помилки потрібне Оновлення Обладнання

michele30
Я встановив 2. 10 і вже з 3-ї серії f30, як ніколи не робить то, якщо sibusavfino на 2.13?

teamfox
Привіт всім, у мене 2.13, як ksuite і hw6.070 і я теж не серії f( kt cn)

Fabiuz
ви знаєте, свиня PROTOCOL edc17 bmw під tricore

michele30
Прости Fabiuz я не розумію, що я свиня?
Ви говорите, що серйозні f serie3 не робить, але що робить f-серії від 5 серії, то ви можете читати з таким виглядом, що це все ж ебу.
Не можу знайти в help посилання на цій ecu можеш їх мати?

michele30
Прости Fabiuz я знайшов протоколу я втратив....
Однак 318d серії f30 c сім'єю 666 , так що я думаю в обличчя.
Для проведення ecu ти кажеш, що є в help або де я можу його знайти?

ugoboss
Прости Fabiuz я знайшов протоколу я втратив....
Однак 318d серії f30 c сім'єю 666 , так що я думаю в обличчя.
Для проведення ecu ти кажеш, що є в help або де я можу його знайти?

виберіть протокол, зробити крок вперед, і ми повинні відкрити help в автомат з усіма поясненнями, включаючи посилання, якщо це не відбувається, значить, що не існує у вашому sw.

Fabiuz
У мене немає машини під рукою, а логіка є правильною, як це робить Дельта 2000 Jtdm з протоколом 1600, мають той же bosch EDC16C39.
Так само, як ви робите все BMW F-серії БЕНЗИН, зі МНОЮ чи MEV17.... якщо 1/3/5/7 Серії або серії X-це правильно.. Завжди сім'я 666 є.

Fabiuz

michele30
Я кажу про 318 дизель 143 к. с. .
ви випадково піно навіть цього

Fabiuz
шановний колего, якщо 318D, про яку ти говориш-це серія F пост 2013, не робиш.
Він у пам'яті Bosch EDC17CP50 прерогативою тільки tool офіційні зараз.
Може бути, Я Термінал робить з БД, а також

dragusdrake
Вибачте, щось ktag оновлення прошивки 6.070, що ksuite ви можете використовувати?
Я взяв кв з версії 2.13, але не вважаю, що мій автомобіль bmw 3-series f30, як ніколи, по-вашому?

Fabiuz

michele30
Навколо c є.нова прошивка 7..... ніхто її не знайшов і спробував, це, можливо, навіть bmw f-серії

Fabiuz
ВИ, можливо, навіть з 6.070 потім навколо терморегулятори GPT