КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рухавік 1.9 tdi awx 130 stock

valerio85
усім прывітанне, я новы на форуме.
у мяне ёсць некаторыя сумневы, што не магу растлумачыць. я заяўляю, што, на жаль, у мяне няма праграмнага забеспячэння абноўлены, каб працаваць на перапрызначэння. для якой я удовольствуюсь тым, што перадае манастыр.
тады першы пытанне з'яўляецца асноўным упырскам, тое, што ecm называецца ціскам parzializzato. ад таго, што я ведаю, машыны маюць стехиометрическое стаўленне, якое вагаецца ад 17 да 20 частак паветра да 1 паліва (індэкс AFR). quimdi або чапаць гэтыя значэння, вы павялічваеце ўпырску дызельнага паліва і павелічэнні прадукцыйнасці матора. напрыклад, у апошні вр калонкі 100... разлічваецца маса паветра роўная 1000 так што калі ў нас кошт 7500 у edc15p адпавядаюць 75mm3, і рабіць разлік 75 x 0.835 = 62.62 мг дызельнага паліва ; 1000 : 62.62 = 15.96 суадносіны AFR так нізка і машына павінна sfumacchiare трохі. але сумневы мае, на ўсё гэта, ціск турбіны, што роля? гэта значыць, калі падымаем, што адбываецца ў гэта суадносіны AFR? якую ролю адыгрывае ціск турбіны на вылічэнне iq на аснове airflow? я не разумею..
цяпер гэтае пытанне перасьледуе мяне. калі ў мяне праяснілася, перайсці да наступнага!
grazieeee

DavideO
Прывітанне!!!безумоўна, c, хто можа растлумачыць лепш, чым я..ад рухавіка да паспрабуйце зрабіць часопіс, каб убачыць мг паветра на ўпуску, затым падніміце ціск турбо для es 100 балаў і паўтарыць, увайсці ў сістэму і ўбачыць розніцу..у залежнасці ад всасываемого паветра і дызельнага паліва, ўводзіцца ў разлікі, l afr больш паветра вы больш дызельнага паліва, вы можаце паставіць