Перегляд Повної Версії : інформація immo загальне фіат уліс
привіт, як випливає з назви, я хотів би знати, якщо це можна зробити іммо разом на фіат уліс/lancia phedra з бу boschedc15c2 0281011522. ви працюєте на flsh або на eeprom 95p08? у вас є перевірені рішення або поради?
я сподіваюся, що хтось може мені допомогти ....
Роббі
Ви можете зробити як повну залишить світло, звичайно..
Частково на eprom
Разом на Flash
у розділі буде, безумовно, узголів'я
якщо не знайти, пошту файл, який я бачу, вам..
Дякую, сьогодні ввечері dissaldo спалах, і я бачу Трохи.....якщо нічого не знайду безпечне місце файл.....якщо потім хтось може обробляти буду вдячний.
buogiorno, сьогодні я прочитав flash, додаю оригінальний флеш і іммо загальне, що я знайшов, хтось може побачити, якщо це нормально?
у межі, коли може daemi рішення гбц. Дякую
Треба спробувати..
потрібно розрахувати контрольну суму перед записом, я думаю..
однак, на мій подив, на EDC15C2 всього ви робите на eprom втомився іммо box etc.
на флеш-EDC15C6 євро-3,
рішення тільки e2p
aalora мені cosigli, щоб почитати, 95p08 і procesare?
aalora мені cosigli, щоб почитати, 95p08 і procesare?
Ви всі sw, які у мене є, кажуть, що в цілому на ці EDC15C2 ви робите на eprom
Якщо це edc 15c2 з тільки роз'єм, це рішення на e2p, замість, якщо він має 3 роз'єми місце, тільки на flash.
Якщо це edc 15c2 з тільки роз'єм, це рішення на e2p, замість, якщо він має 3 роз'єми місце, тільки на flash.
справа ускладнюється...
всі мої програми кажуть, часткова і повна, e2prom для цього EDC15C2 3 роз'єм, вийнявши immo box і так далі.
я теж був переконаний, що в цілому він зробив на flash, як EDC15C7, але специфічні властивості EDC15C2-EDC15C6 e2prom 95p08
на деяких машинах, що збирає edc15c2 ви можете зробити це тільки частково, щоб зробити загальне є бажаєте, щоб емулятор..