КПК

Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя immo агульнае фіят уліс

robby51039
добры дзень, як вынікае з назвы, я хацеў бы ведаць, калі гэта можна зрабіць immo разам на фіят уліс/lancia phedra з бу boschedc15c2 0281011522. вы працуеце на flsh або на eeprom 95p08? у вас есць правераныя рашэнні або парады?
я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы ....
Робі

cinqueturbo
Вы можаце зрабіць як поўную пакіне свет, вядома..

Часткова на eprom
Усяго на Flash
у раздзеле будзе, безумоўна, галавах
калі не знайсці, пошту файл, які я бачу, вам..

robby51039
Дзякуй, сення ўвечары dissaldo ўспышка, і я бачу Трохі.....калі нічога не знайду бяспечнае месца файл.....калі потым хто-то можа апрацоўваць буду ўдзячны.

robby51039
buogiorno, сення я прачытаў flash, прыкладаю арыгінальны флэш і иммо агульнае, што я знайшоў, хто-небудзь можа праверыць, ці, калі гэта нармальна?
у мяжы, калі можа daemi рашэнне гбц. Дзякуй

cinqueturbo
Трэба паспрабаваць..
трэба вылічыць кантрольную суму перад запісам, я думаю..

аднак, да майго здзіўлення, на EDC15C2 за ўсе вы робіце на eprom стаміўся иммо box etc.

на флэш-EDC15C6 еўра-3, у той

alex68
рашэнне толькі e2p

robby51039
рашэнне толькі e2p
aalora мне cosigli, каб пачытаць, 95p08 і procesare?

cinqueturbo
aalora мне cosigli, каб пачытаць, 95p08 і procesare?

Вы ўсе sw, якія ў мяне есць кажуць, што ў агульнай складанасці на гэтыя EDC15C2 вы робіце на eprom

alex68
ды e2p праверана

egs
Калі гэта edc 15c2 з толькі раз'ем, гэта рашэнне на e2p, замест, калі ен мае 3 раздыма месца, толькі на flash.

cinqueturbo
Калі гэта edc 15c2 з толькі раз'ем, гэта рашэнне на e2p, замест, калі ен мае 3 раздыма месца, толькі на flash.

справа ўскладняецца...
усе мае праграмы кажуць, частковая і поўная, на e2prom для гэтага EDC15C2 3 раз'ем, выняўшы immo box і гэтак далей.
я таксама быў перакананы, што ў агульнай складанасці ён зрабіў на flash, як EDC15C7, але спецыфічныя ўласцівасці EDC15C2-EDC15C6 e2prom 95p08

todos
на некаторых машынах, што збірае edc15c2 вы можаце зрабіць гэта толькі часткова, каб зрабіць агульнае ёсць хочаце, каб эмулятар..