КПК

Прагляд Поўнай Версіі : EDC15C3....гэта невядома

Errecinque
Прывітанне ўсім, я хацеў бы крыху дапамагчы, каб інтэрпрэтаваць карты гэтага эбу усталяваны на Opel Movano EDC15C3.
Спасылкі на файл Крычы на базе

У тым сэнсе, што, адкрыўшы яго з ecm, і знойдзеныя драйвера, прыкладаю скрын

адкрыўшы першы INIEZ ПАРЗ (3 сумежных) я лічу, што ў 2d карта абмежавальнік крутоўнага моманту непасрэдна перад атакаваны без ВР. Або лепш да абмежавальніка я 1 bp кошт 19 у мяне 19 ачкоў, якія паказваюць, абаротаў і 19 кропак восі Z. Пасля гэтага ен неадкладна пачынае першую карту ўпырску parzializzato (лічачы, што гэта 16x16), але без указанняў. І тут я не ведаю інтэрпрэтаваць восі Z, што значэння ставіцца не маюць спасылак для X і Y.

па словах кіроўцы PREX RAIL сумневаў, але нават тут я не знаходжу з спасылкі з ВР (есць спасылка на 8, але гэта 16x16)

трэці і чацверты INIEZ ПАРЗ MAP 1 І 2 МІН Х BOOST карты 16x20 павінны быць tinj з восямі prex rail, і, магчыма, iq (нават калі на драйвера ставіць RPM ??)

пятая ФАЗА ЎПЫРСКУ.....Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? калі гэта так, мяне не цікавіць адключаю ад біт

шосты ЎЗБАГАЧЭННЯ Ў АКК няма сумневу, карту педаль з восі Z IQ у ММ3 ????

PREX TURBO ОК

ЧАС OVERBOOST 2 карты вельмі розныя паміж сабой, чаму ?

LIM ПАРА OK значэнняў у мм3, як карту педаль ?

LIM ПАРА № 1 (4 сумежных) 3 вельмі падобныя, і адзін факт, у камандзе з высокіх значэнняў. Карты 15x1 са значэннямі ў мм3, як і вышэй, але хто ведае, калі ўмяшацца і, калі трэба moddarli.

тое, што я адчуў, што я сказаў....хто-то, хто ведае больш бачыў, што ў сеткі можна знайсці вельмі мала інфармацыі на гэтыя карты, і я не damos можа даць мне 2 прамыя, каб зрабіць крок трохі больш, я ў фургоне?

Дзякуй

overbooster
ін'екцыі парз= карту дыму, але, здаецца, есць абмежавальнік прыкладаецца, вр 1000 мг х 4250 абаротаў у хвіліну (06E26C-06E2B2) вось Z= мм3

prex rail= а то я зразумеў, я таксама на bp

tinj= pres rail x iq (75mm3)

закон і абмяжоўвае у мм3, а затым педаль і абмежавальнікі крутоўнага значэння ў мм3,
гэта тое, што я зразумеў, я ад неафіта х гэты ecu....
ад врі зрабіў log x, каб убачыць, як імкнецца, ціск турбо і колькасць впрыснутого?

Errecinque
ін'екцыі парз= карту дыму, але, здаецца, есць абмежавальнік прыкладаецца, вр 1000 мг х 4250 абаротаў у хвіліну (06E26C-06E2B2) вось Z= мм3

prex rail= а то я зразумеў, я таксама на bp

tinj= pres rail x iq (75mm3)

закон і абмяжоўвае у мм3, а затым педаль і абмежавальнікі крутоўнага значэння ў мм3,
гэта тое, што я зразумеў, я ад неафіта х гэты ecu....
ад врі зрабіў log x, каб убачыць, як імкнецца, ціск турбо і колькасць впрыснутого?
Дзякуй за ваш адказ, па меншай меры, ты мне пацвердзілі некалькі ўпэўненасці, што ў мяне было. Цяпер мы спадзяемся, што ў аперацыі нейкі эксперт, адукуеце нас, нават для функцыі lim пара, прымацаванай да ін'екцыі парз і дзіўныя Bp prex rail. Затым мы пяройдзем да з драйвера.

Errecinque
Тое, што тычыцца карты, уводзячы парз map 1 і 2 (аб / мін x boost) добра выглядаць значэнняў ВР бачыў, што я не разумела, чаму апошнія 2 слупка маюць значэння, настолькі высокія, што на апошніх 2 bp восі x мы маем 100 і 150 мм3 iq і, адпаведна, бескарысна іх чапаць або вылічыць іх, калі яны не riscaliamo восяў і decrementiamo ў 7500 і 8000, напрыклад.
Тое, што я хацеў бы выправіць, бачыў, што edc15 не ведаю, калі 3 карты аднадумцаў iniez парз, якія павінны быць абмежавальнікі дыму ў мм3, калі яны ўстаноўлены ў максімум iq што я хачу надаць. Я нешта выпускаю, таму што калі няма, чаму не патэлефанаваць lim iq?

cinqueturbo
Але вы хочаце, каб яе націснуць або хочаце, каб вылічыць ўсе гэта, каб сказаць, ок, тут я ўвяду і г. д.?

Errecinque
Але вы хочаце, каб яе націснуць або хочаце, каб вылічыць ўсе гэта, каб сказаць, ок, тут я ўвяду і г. д.?

Гэта грузавік, таму ен павінен доўжыцца. Трохі здымкі на нізкіх, але не занадта, каб счапленне. Перш за ўсе, запоўніць крыху вышэй, што не падаўжае адным стрэлам. Я маю на ўвазе паміж 3000 і 4000

Errecinque
Прабачце, я не правільна прачыталі....мы не будзем рабіць з часопіса, дакладныя...калі вы дасце мне толькі 2 прамыя, як moddare ste iniez. Парз. (Што я ўжо 2 ўмовы, якія я ненавіджу) , я спрабую зрабіць мод і месца

overbooster
Тое, што тычыцца карты, уводзячы парз map 1 і 2 (аб / мін x boost) добра выглядаць значэнняў ВР бачыў, што я не разумела, чаму апошнія 2 слупка маюць значэння, настолькі высокія, што на апошніх 2 bp восі x мы маем 100 і 150 мм3 iq і, адпаведна, бескарысна іх чапаць або вылічыць іх, калі яны не riscaliamo восяў і decrementiamo ў 7500 і 8000, напрыклад.
Тое, што я хацеў бы выправіць, бачыў, што edc15 не ведаю, калі 3 карты аднадумцаў iniez парз, якія павінны быць абмежавальнікі дыму ў мм3, калі яны ўстаноўлены ў максімум iq што я хачу надаць. Я нешта выпускаю, таму што калі няма, чаму не патэлефанаваць lim iq?

Ад ін'екцыі parzializzato, табе варта вырашыць, l afr. Я таксама думаю, што пасля 75 мм3 адстой 2 bp a 100 і 150 занадта discostanti паміж імі
я далека ад педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту і любыя limitaori iq прывеўшы іх у адпаведнасць выправіць прабелы, што вы знаходзіцеся . ад крычы колькі iq максімальны впрысните?

Errecinque
Ад ін'екцыі parzializzato, табе варта вырашыць, l afr. Я таксама думаю, што пасля 75 мм3 адстой 2 bp a 100 і 150 занадта discostanti паміж імі
я далека ад педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту і любыя limitaori iq прывеўшы іх у адпаведнасць выправіць прабелы, што вы знаходзіцеся . ад крычы колькі iq максімальны впрысните?

Глядзець, шчыра кажучы, фургон, 2003 года і на хлопца не хвалюе мець карту "ad hoc". Хочаце, каб менавіта мець больш, што яшчэ трохі высокія на мяжы магчымага. Таму ў часопіс мы не зрабілі таксама, таму што, калі я чытаў, быў прыпаркаваны без rca. У любым выпадку, я паспрабую знайсці lim iq, каб убачыць, як яны ўстаноўлены, і мы абмяркуем гэта. Таксама я ведаю, што абмежавальнікі паліць павінны разлічыць Afr....есць што nescio, маючы на восі i мг паветра ўлічвае тое, каб абмежаваць мм3 ўводзяць