КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Выраўноўванне cinghi ducati monster S4

albertoS4
сення я замяніў усе рамяні майго ducati monster s4. Я risucito змантаваць рамяні без bloccapulegge і рухавік знаходзіцца ў стадыі.
Я зрабіў некалькі абаротаў на рухавік без свечак запальвання са стартэра і рамяні sonoin этапе.
Мае сумненні ў тым, што на нацяжны ніжні (гарызантальны цыліндр) я бачу, што пояс мае тэндэнцыю да "слізгацення" на шкіў гладкая аздабленне супраць картэр. Гэтага не адбываецца з іншага рэмень (вертыкальны цыліндр). Напружанне роўна ў два рамяня.
Хто-то калі-небудзь? вы ведаеце, што гэта можа быць звязана?

сиско
я заяўляю, што я паняцця не маю, як гэта зроблена, гэта размеркаванне (я ніколі не меў магчымасць убачыць лісу ), але дэфект вы апісалі можа быць падшыпнік tendicingia або што-то ў tendicingia жа, як на знос і па гэтай прычыне ролік, дзе цячэ над cingia прывядзе рэмень ж перайсці да аднаго боку, пытанне, cingia стары чапала картэр яна?

albertoS4
Прывітанне, стары рэмень хадзіў benissomo і я зняла некалькі хвілін таму.
Я быў асцярожны, нават у бок рамянеў. Сення provoa убачыць, калі напружанне можа быць празмернай...
усе нацяжныя выглядаюць ідэальна, не шумна

albertoS4
я сумняваюся, аб кірунку, у якім які рэгулюе, як правіла,... неабходна, пацягніце ў бок галавы або ў бок каленчатага вала?
гэта менавіта, што не памятаю, калі я ў разабраным выглядзе...

сиско
як правіла, натяжители рамянеў бяспекі, вы павінны рухацца ў напрамку, у якім яны прымаюць да рамяні вялікую плошчу (або градусаў) на шестернях валаў (рухавік - вал), калі яны не маюць спружыны, якая штурхае іх у адным кірунку.
вы можаце размяшчаць фатаграфіі падрабязнае, як гэта зроблена, гэта размеркаванне?

albertoS4
месца фатаграфіі...
аднак я думаю, што праблема звязаная з ў бок нацяжэння рамянеў...

albertoS4
ВЫПРАЎЛЕНА: была праблема, да натяжителя рамяня. Што-то дзіўнае на вертыкальны цыліндр, як правіла, добра рэмень і не даў праблемы.
ДЗЯКУЙ Сіска

albertoS4
Таксама на manual на самай справе кажа, што нацягвальнік рамяня, вы, як правіла, супраць гадзінны стрэлкі

сиско
Я рады, што вы вырашылі, вы, верагодна, адзін з натяжителей расцягваецца ў бок дрэннага не застаецца паралельнай і дзверы паясы, каб перамяшчацца з боку ў бок

albertoS4
натяжители рамянеў бяспекі павінны рухацца ў напрамку, у якім яны прымаюць да рамяні вялікую плошчу (або градусаў) на шестернях