Прагляд Поўнай Версіі : Блок кіравання m.marelli mjd 6f3 сумяшчальны
Блок кіравання, які мантуецца майго Пункту G. і Magneti Marelli MJD 6F3.PB/HW03P/3441 PB66
Цяпер цікава,калі я не знайсці яго роўна існуюць сумяшчальныя мадэлі???
Калі так,вы можаце сказаць мне, як?
Дзякуй.
прывітанне, не скажу на 100 %, але я думаю, што 6F3 яны ўсе сумяшчальныя паміж сабой
Вы павінны бачыць, перш за ўсе, што гэта 6F3 і калі HW аднолькава. У рэшце рэшт, есць некаторыя 6F3, які збірае флэш, не Motorola але Spansion. У рэшце рэшт, заснаваныя для пошуку, эбу 6F3 ў 90 конскіх сіл, які больш ці менш года, што і ваш.
трэба знайсці блок кіравання, які больш ці менш таго ж года, таму што не ўсе яны сумяшчальныя......
Ок,дзякуй усім за парады.
Каб яго можна было паспрабаваць на аўтамабіль,як я павінен дзейнічаць?
Дзякуй усім за інфармацыю.
Яго трэба адкрыць, як мідыі і чытаць eprom, для частковага і flash для агульнага
Яго трэба адкрыць, як мідыі і чытаць eprom, для частковага і flash для агульнага
Ок, я паспрабую!!!
тады мы ўбачым усе астатняе.
Aggiornameto: я паспрабаваў прачытаць яе ў bdm,але я заўседы microchip не прызнаў!!! парады???
Aggiornameto: я паспрабаваў прачытаць яе ў bdm,але я заўседы microchip не прызнаў!!! парады???
Ммм, а што інструмент?
на флэш-памяці для выпадку там напісана espansion?
Ммм, а што інструмент?
на флэш-памяці для выпадку там напісана espansion?
З певень v54 еўропы.
Няма, там напісана, espansion, есць M58b.........
я зразумеў, чаму не працуе,я гляджу, што сувязь грабянцы на ecu, я спыніў двух трас!!!
я зразумеў, чаму не працуе,я гляджу, што сувязь грабянцы на ecu, я спыніў двух трас!!!
Але ў 2016 годзе яшчэ, што акуляры для чытання ў\з BDM??
вы выдалілі супраціў? як вам калегі і з тым, што да друкаванай плаце ecu, што інструмент вы выкарыстоўваеце, ад нейкай інфармацыі больш, і, магчыма, даданне фота, спасылак, што вы робіце.
Але ў 2016 годзе яшчэ, што акуляры для чытання ў\з BDM??
Я ведаю, што паслужыла б дзіма з schedini спружыны,але глядзець я не раблю гэта рамяство,я раблю гэта для чыстай страсці, то памылка, калі зрабіць пэўныя вы ў бюджэце, і мы на месцы.
вы выдалілі супраціў? як вам калегі і з тым, што да друкаванай плаце ecu, што інструмент вы выкарыстоўваеце, ад нейкай інфармацыі больш, і, магчыма, даданне фота, спасылак, што вы робіце.
Прывітанне Іван,супраціў я выдаліў,для падлучэння да друкаванай плаце ecu я прыпаяныя два раздыма, якія знаходзяцца ў ўпакоўцы пеўнік,і два я іх зварныя ў schedino для marelli/siemens (дзякуй, што ў ўпакоўцы іх два marelli, siemens,ідуць добра, абодва?)затым я падключыў плоскі кабель да bdm пеўня адаптар+cmd +яшчэ тэлевізар з плоскім экранам, што ідзе ў schedino marelli,і харчаванне ecu ад грэбня.
На дадзены момант ідзяце, як вы ідзяце я думаў, што я злучыцца з дапамогай зваркі правадоў непасрэдна на друкаванай плаце,я чытаў, што вакол драты, каб чытаць/пісаць гэтыя marelli выкарыстоўваюць іх толькі пяць і не дзесяць, праўда?
Калі б гэта было так, было б вельмі карысна, каб знайсці кіраўніцтва, каб працягнуць спасылкі.
Прывітанне, есць блок кіравання проста, як магніты M. не забывайце, што вы павінны карміць экю ты-кантактны pin 28,50 *12в і кантакт 1-маса..
Я ведаю, што паслужыла б дзіма з schedini спружыны,але глядзець я не раблю гэта рамяство,я раблю гэта для чыстай страсці, то памылка, калі зрабіць пэўныя вы ў бюджэце, і мы на месцы.
Але паглядзіце, што есць тыя, нізкай кошту, якая з некаторымі зменамі і ўвага ідуць выдатна..
У мяне есць у plexi, што я бяру ў падарожжа і пойдзе na казкі за тое, што варта.. я, вядома, не мае нічога агульнага з allu ў прафесійнай, але цягаць 3кг + чамадан + сумка pc... Лепш трымаць яго ў оф..
Але паглядзіце, што есць тыя, нізкай кошту, якая з некаторымі зменамі і ўвага ідуць выдатна..
У мяне есць у plexi, што я бяру ў падарожжа і пойдзе na казкі за тое, што варта.. я, вядома, не мае нічога агульнага з allu ў прафесійнай, але цягаць 3кг + чамадан + сумка pc... Лепш трымаць яго ў оф..
Вы ведаеце, якое гэта,я дазволіў сабе прыняць трохі часу і жаданне паспрабаваць гэта чытаць!!!
вядома, цяпер,азіраючыся назад,і з тым, што варта пагаджуся не раздумваючы.
Ідзе bee,заўтра ў спакоі я спрабую прылітаваць пяць правадоў на блок кіравання,пяць іх баланс на schedino marelli і потым іх звязваю з дапамогай наканечнікаў "тата", "мама", што я ўзяў сення.
Кароткая інфармацыя аб schedini,як ужо казаў вышэй з Уга,у пакаванні пеўнік у мяне есць два marelli, siemens, добрыя абодва?