КПК

Перегляд Повної Версії : Dpf punto evo 1.3 mjt 75cv ecu marelli mjdf2 євро 5

andrew64
доброго дня в мене проблема я не можу defappare автомобіль я обробки файлу раз але я знаю, що він не в тому, що він намагається зробити, регенерації, пройшовши близько 700 км без включення індикатор зонда

todos
привіт, ти встановив параметри Dpf, перш ніж вставити файл?

andrew64
ви з wow 5.08 я зробив заміни dpf з примусовою регенерації і після того як я написав ecu з fgtechv53

todos
Ти зробив також заміна датчика перепаду?

andrew64
ні, це не я зробив

mafani
Ти зробив також заміна датчика перепаду?

так, але це не те ,раз не працює на цих ecu

andrew64
ви можете контролювати цей файл, якщо зроблено добре

riccardo59
здрастуйте, спробуйте цей

riccardo59
привіт andrew64 ви пробували файл

todos
привіт andrew64, я думаю, щоб не відповідати вирішив........

andrew64
svusatemi, якщо я запізнився, але все виправлено

Errecinque
svusatemi, якщо я запізнився, але все виправлено

Файл з розмістив riccardo59 або з іншими рішеннями?

carlo abarth
я думаю, що в першому випадку не проблема, файлу!!!

andrew64
з файлом, який відправив мене

carlo abarth
ми можемо зрозуміти, що це було???

andrew64
І 2 файл сумісний з датчик відключений

Danielecarlomagno
Здрастуйте, у мене проблема на тому ж двигуні,...fiat 500 1.3 Mjet 75 л. с., hw/sw 559/595
Механік виключив, dpf, і з цього моменту feizione сани.

todos
Здрастуйте, у мене проблема на тому ж двигуні,...fiat 500 1.3 Mjet 75 л. с., hw/sw 559/595

tranky
Механік виключив, dpf, і з цього моменту feizione сани.

Вибачте за питання, але це не те, що "механік" завантажив якесь зростання більш dpf?

Danielecarlomagno
Я думаю, що він займався на кривих тиску турбіни нічим, я знайшов піків аномальних...P. s зчеплення новий(10000 км)

todos
Пробач, ми не беремо в тур, навіть якщо він смикатися, якщо зчеплення і добре не повинно зміщувати ми говоримо про 500 75 hp...

carlo abarth
зчеплення шкода.... тому що відображати в борг навіть на тиск турбо автомобіль не сани тільки з турбо плюс мені сани !!!

Danielecarlomagno
Я серйозно...на жаль, не в файлу .і тому я працюю на ці зміни...опустивши деякі піки тиску турбо здається, що їде краще, але холодно в третій сани ще...хтось перевіряє, якщо файл орі на форумі є сумісний?