Прагляд Поўнай Версіі : Dpf punto evo 1.3 mjt 75cv ecu marelli mjdf2 еўра 5
добры дзень, у мяне праблема, я не магу defappare аўтамабіль я апрацоўкі файла з раз, але я ведаю, што ён не ў тым, што ён спрабуе зрабіць рэгенерацыю пасля таго, як праехаў каля 700 км без уключэння індыкатар зонд
прывітанне, ты ўстанавіў параметры Dpf, перш чым ўставіць файл?
вы з wow 5.08 я зрабіў замены dpf з прымусовай рэгенерацыі, і пасля таго як я напісаў ecu з fgtechv53
Вы таксама замена датчыка перападу?
Вы таксама замена датчыка перападу?
так, але гэта не тое ,што раз не працуе на гэтых ecu
вы можаце праверыць гэты файл, калі ўсё зроблена правільна
добры дзень, паспрабуйце гэты
прывітанне andrew64 вы спрабавалі файл
прывітанне andrew64, я думаю, для таго, каб не адказваць, ён вырашаецца........
svusatemi, калі я спазніўся, але ўсё выпраўлена
svusatemi, калі я спазніўся, але ўсё выпраўлена
З файл размясціў riccardo59 або з іншымі рашэннямі?
я думаю, што ж у першым выпадку не праблема, файла!!!
з файлам, які адправіў мяне
мы можам зразумець, што гэта было???
І 2 файл сумяшчальны з датчык адключаны
Добры дзень, у мяне праблема на тым жа рухавіку,...fiat 500 1.3 Mjet 75 л. з., hw/sw 559/595
Механік выключыў, dpf, і з гэтага моманту feizione сані.
Добры дзень, у мяне праблема на тым жа рухавіку,...fiat 500 1.3 Mjet 75 л. з., hw/sw 559/595
Механік выключыў, dpf, і з гэтага моманту feizione сані.
Прабачце за пытанне, але гэта не тое, што "механік" загрузіў нейкі рост больш dpf?
Я думаю, што ён займаўся на крывых ціску турбіны няма чым, я знайшоў пікаў анамальных...P. s счапленне новы(10000 км)
Прабач, мы не бярэм у тур, нават калі ён тузацца, калі счапленне і добрае не павінна ссоўваць мы гаворым пра 500 75 hp...
счапленне шкада.... таму што адлюстроўваць у доўг нават на ціск турбо аўтамабіль не сані толькі з турба плюс мне сані !!!
Я сур'ёзна...на жаль, не ва файла .і таму я працую на гэтыя змены...апусціўшы некаторыя пікі ціску турба здаецца, што едзе лепш, але холадна ў трэцяй сані яшчэ...хто-то правярае, ці калі файл крычы на форуме ёсць сумяшчальны?