Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Як змяніць авансы ўпырску

switing63
Я заяўляю, што гэта справа чыста тэарэтычнае, толькі для таго, каб лепш зразумець, як супаставіць матор.
Выкажам здагадку, што наш кліент, г-н Чырвоныя, у нас ёсць аўтамабіль абсталяваны рухавіком, які мае х. Л. с., і я хачу, каб павялічыць на y, якія супадаюць з магутнасць таго ж рухавіка, але з крокам больш прасунутымі, і што гэты рухавік серыі мае некалькі механічных змяненняў, уключаючы помпа высокага ціску, які працуе з 200 бар больш, чым у той мадэлі нашага кліента.
На карце нашага кліента ў рэжыме максімальнай магутнасці (4000 аб) ўводзяць 60mm3 дызельнага паліва з ціскам 1400 бар. Ін'екцыі частка 939 µsec да ВМТ і доўжыцца 851 µsec, а затым сканчаецца, калі поршань знаходзіцца ў 88 µsec ад ВМТ.
У мадэль ператварылася ў нас у 4000 абаротаў, ін'екцыі 70mm3 дызельнага ўпырску ў 1600 бар. Ін'екцыі пачынаецца 811 µsec да ВМТ і доўжыцца 790 µsec, а затым сканчаецца, калі поршань знаходзіцца ў 21 µsec ад ВМТ.
Цяпер відаць, што мы хочам, каб задаволіць запыт, улады нашага кліента ў нашу карту, МОД, таксама мы хочам надаць 70mm3 ў месца 60, але мае больш нізкае ціск, такім чынам, час для таго, каб надаць аб'ём дызельнага паліва патрабуецца больш. Ў карту, КАБ убачыць, што для таго, каб надаць 70mm3 да 1400 бар займае 947 µsec.
Так што калі мы выйдзем у пункт адпраўлення ў 939 µsec впрыски, гэта скончыцца ў -939+947= 8 µsec пасля ВМТ.
І тут узнікае пытанне, г. зн. што вы будзеце рабіць?
У) Датэрміновыя ін'екцыі ў 1035 µsec так што ўмовы заўсёды ў 88 µsec да ВМТ, як у арыгінале, каб мець пырснулі 70mm3
B) Відаць, што ў мадэлі эвалюцыі заканчваецца ў 21 µsec да ВМТ, загадзя заўсёды пачатак ўпырску, але не ў 1035, а ў 968 µsec да ВМТ, такім чынам, што скончыцца ў 21 µsec да ВМТ, як у мадэлі эвалюцыі
C) Пакідаю пачатку ўпырску ў зыходнае значэнне, і хай тэрміны 8 µsec пасля ВМТ.
D) .... Іншага рашэння.

Дзякуй усім тым, хто хацеў бы даць тлумачэнні

valerio85
добры дзень, я ўяўляю вам, я ніколі не пісаў на форуме, пара пачынаць. я даўно зарэгістраваны, але я ніколі не меў шанец.
асабіста, я думаю, што рашэнне будзе найбольш прыдатным;
калі ён вас не задавальняе, паспрабуйце B;
абсалютна НЯМА C ... калі вы не хочаце рызыкаваць, клапаны, турбіны, і г.д.
з павагай

switing63
Па-першае, дзякуй за адказ.
Я хацеў бы спытаць, тэхнічная прычына, якая прымушае вас адчуваць, што рашэнне Ў найбольш прыдатным.

valerio85
прывітанне switing, я думаю, што рашэнне будзе найбольш прыдатны, што тычыцца linearitá дазавання, выконваючы тэрміны eoi (end of injection) фабрыкі, каб гэтая затрымка і, асабліва, допускі выкарыстоўваных матэрыялаў, так, каб не рызыкаваць, каб праверыць непрыемных з'яў, ін'екцыі ў непадыходны час (калі поршань знаходзіцца занадта блізка да пмс).. впрыскивать пазней вы маглі б значна падняць тэмпературу ў камеры згарання.. яна можа разбурыць клапаны, турбіны, і г. д...
па крайняй меры, гэта мае думкі
дзякуй

valerio85
для паўнаты карціны, дадаць, што трэба ведаць, калі дзве мадэлі маюць аднолькавыя поршні, матэрыялы аднолькавыя, турбіны аднолькавыя, разрадка роўна, тое ж стаўленне судакранання, ж, сістэмы змазкі і астуджэнні... але я думаю, што няма, так як рухавікі адрозніваюцца заўсёды ў гэтыя дэталі. я цябе, напрыклад:
возьмем дзве класічныя прыклады
vag 1.9 tdi 130 і 1.9 tdi 150 або 160
або
vag 2.0 tdi 140 і 2.0 tdi 170
у цябе рухавік менш, штурхнуў і штурхнуў ў параўнанні, і, як ты кажаш, ты хочаш напампаваць тое груба штурхнуў. добра ў гэтым выпадку, як і ў большасці выпадкаў, па прычынах, што я пісаў вам раней, я думаю, што гэта паказана прадбачыць ціскам, і гэта ў канчатковым выніку ў той жа кропцы.

valerio85
па крайняй меры, гэта застаецца на мой погляд, па тым, што я меў я вопыт, каб паспрабаваць і даведацца. я не кажу, што ў якасці абсалютнай ісціны, увагу.
я выказваю мае думкі.
калі хто-то мае што-то дадаць, і сапраўды, нават калі б гэта было наадварот, гэта добра, прымае, відавочна, прывітанне

switing63
Вялікі дзякуй за ваш ўклад. Так што, калі я правільна зразумеў, у выпадку, калі вы не ведаеце, механічных адрозненняў паміж двума рухавікамі, здавалася б, падобныя, лепш, каб скончыць усе ін'екцыі ў той час, якое вытворца ўсталяваў у арыгінальнай версіі, а калі ў нас ёсць упэўненасць у тым, што абодва рухавіка маюць аднолькавыя кампаненты таксама рашэнне "B" з'яўляецца жыццяздольным. Затым дакладна напрыклад, і 1.9 jtd 16v €3 ад 140 і 150 Л. с. ідэнтычныя ў частцы адлюстравання, у гэтым выпадку, прызнаўся, што не варта спрабаваць зарабіць толькі 10Cv можна прымяніць раствор Б, заўсёды мяркуючы, што кропка end of injection і па-рознаму (нават, таму што я не правяраў на двух картах).

valerio85
прывітанне switing63,
я думаю, заўсёды лепш прадбачыць впрыски для таго каб ўпырснуць больш, чым у любым выпадку затрымкі, па параўнанні з вз у арыгінале.
гэта добрая рэч, каб так зрабіць, асабліва для таго, каб пазбегнуць, як я казаў раней, непрыемныя з'явы, паліце, і гэтак далей.
я чытаў многія вашыя пасты, і цікавыя, і змястоўныя,...