КПК

Перегляд Повної Версії : Renault modus 1,2 2006 рік проблема напруги батареї

todos
Привіт, хлопці, у мене проблема на цю форму, 1,2 бензин горить dtc піду в діагностиці, і я від напруги батареї, я перевірив, все в електриці, поміняв генератор, поміняв акумулятор, ворота, помилка після десяти хвилин, він завжди дає мені ту ж помилку, він-то нам і довелося щось подібне на цій машині..........

giuseppe89
Напруга зарядки налаштувати? Генератор, який встановлювався раніше був оригінал? На сценік того ж року встановлено генератор те ж саме, але за допомогою pin-коду замість двох звітів про шпигун і давав помилку в діагнозі, навіть якщо завантажити нормально

todos
Напруга зарядки налаштувати? Генератор, який встановлювався раніше був оригінал? На сценік того ж року встановлено генератор те ж саме, але за допомогою pin-коду замість двох звітів про шпигун і давав помилку в діагнозі, навіть якщо завантажити нормально
привіт, генератор і оригінал регулювати напругу, що я помітив, коли машина холодна і не робить, дефект робить, коли нагрівається машина...

todos

mafani
прости todos але крім dtc виникає якась проблема?тип акумулятор, який не заряджається

todos
Як я сказав раніше, новий акумулятор, новий генератор перевірив, все в завод заряд відмінно....але я сходжу з розуму....

сиско
ви пробували затяжку всіх проводів маси?

todos
я все перевірив, завтра спробую поміняти блок управління двигуна, щоб зняти деякі сумніваються.....

todos

leo_sg
Ви пробували, щоб побачити, якщо напруга закон всі блоки управління дорівнює?
Оновлення не може бути?

todos
напруга на всі блоки управління, все одно 12,70 вольт і при зарядці з генератора і 14,40 вольт в перспективі напруженість і гарна...

leo_sg
Є й інші помилки в ебу? Індикатор, в рамках включається, так? Ти в курсі якщо є оновлення?

todos
Хлопці, я вивів машину на допомогу Renault, якщо провів весь день і врешті-решт мені рік сказали, що не рік нічого не зрозумів, чому виходить ця помилка....

todos

giuseppe89
Відмінний Todos! Повинен був улов?

leo_sg
???? що це

todos
Я поясню, проблема була в датчику биття при нагріванні або трохи коротше, гарна була, що в діагнозі мені не давала, як помилка, я давав тільки напруга батареї, слова бідні і 5 вольт ебу опускалися....

giuseppe89
Нічого собі ви ніколи не припиняйте вчитися!впевнений, що у капітана абсурдні речі...спасибі за обмін Todos!