Перегляд Повної Версії : Renault modus 1,2 2006 рік проблема напруги батареї
Привіт, хлопці, у мене проблема на цю форму, 1,2 бензин горить dtc піду в діагностиці, і я від напруги батареї, я перевірив, все в електриці, поміняв генератор, поміняв акумулятор, ворота, помилка після десяти хвилин, він завжди дає мені ту ж помилку, він-то нам і довелося щось подібне на цій машині..........
Напруга зарядки налаштувати? Генератор, який встановлювався раніше був оригінал? На сценік того ж року встановлено генератор те ж саме, але за допомогою pin-коду замість двох звітів про шпигун і давав помилку в діагнозі, навіть якщо завантажити нормально
Напруга зарядки налаштувати? Генератор, який встановлювався раніше був оригінал? На сценік того ж року встановлено генератор те ж саме, але за допомогою pin-коду замість двох звітів про шпигун і давав помилку в діагнозі, навіть якщо завантажити нормально
привіт, генератор і оригінал регулювати напругу, що я помітив, коли машина холодна і не робить, дефект робить, коли нагрівається машина...
прости todos але крім dtc виникає якась проблема?тип акумулятор, який не заряджається
Як я сказав раніше, новий акумулятор, новий генератор перевірив, все в завод заряд відмінно....але я сходжу з розуму....
ви пробували затяжку всіх проводів маси?
я все перевірив, завтра спробую поміняти блок управління двигуна, щоб зняти деякі сумніваються.....
Ви пробували, щоб побачити, якщо напруга закон всі блоки управління дорівнює?
Оновлення не може бути?
напруга на всі блоки управління, все одно 12,70 вольт і при зарядці з генератора і 14,40 вольт в перспективі напруженість і гарна...
Є й інші помилки в ебу? Індикатор, в рамках включається, так? Ти в курсі якщо є оновлення?
Хлопці, я вивів машину на допомогу Renault, якщо провів весь день і врешті-решт мені рік сказали, що не рік нічого не зрозумів, чому виходить ця помилка....
Відмінний Todos! Повинен був улов?
Я поясню, проблема була в датчику биття при нагріванні або трохи коротше, гарна була, що в діагнозі мені не давала, як помилка, я давав тільки напруга батареї, слова бідні і 5 вольт ебу опускалися....
Нічого собі ви ніколи не припиняйте вчитися!впевнений, що у капітана абсурдні речі...спасибі за обмін Todos!