КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Renault modus 1,2 2006 год праблема напружання батарэі

todos
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на гэтую форму, 1,2 бензін гарыць dtc пайду ў дыягностыцы, і я ад напружання батарэі, я праверыў, усе ў электрыку, памяняў генератар, памяняў акумулятар, вароты, памылка пасля дзесяці хвілін, ён заўсёды дае мне тую ж памылку, ён-то нам і давялося што-то падобнае на гэтай машыне..........

giuseppe89
Напружанне зарадкі наладзіць? Генератар, які ўсталёўваўся раней быў арыгінал? На сценик таго ж года ўсталяваны генератар тое ж самае, але з дапамогай pin-кода замест двух справаздач аб шпіён і даваў памылку ў дыягназе, нават калі загрузіць нармальна

todos
Напружанне зарадкі наладзіць? Генератар, які ўсталёўваўся раней быў арыгінал? На сценик таго ж года ўсталяваны генератар тое ж самае, але з дапамогай pin-кода замест двух справаздач аб шпіён і даваў памылку ў дыягназе, нават калі загрузіць нармальна
прывітанне, генератар і арыгінал рэгуляваць напружанне, што я заўважыў, калі машына халодная і не робіць, дэфект робіць, калі награваецца машына...

todos

mafani
даруй todos але акрамя dtc ўзнікае нейкая праблема?тып акумулятар, які не зараджаецца

todos
Як я сказаў раней, новы акумулятар новы генератар праверыў, усе ў завод зарад выдатна....але я схаджу з розуму....

сиско
вы спрабавалі зацяжку ўсіх правадоў масы?

todos
я ўсё праверыў, заўтра паспрабую памяняць блок кіравання рухавіка, каб зняць некаторыя сумняваюцца.....

todos

leo_sg
Вы спрабавалі, каб убачыць, калі напружанне закон усе блокі кіравання роўная?
Абнаўленне не можа быць?

todos
напружанне на ўсе блокі кіравання, усё роўна 12,70 вольт і пры зарадцы з генератара і 14,40 вольт ў перспектыве напружанасць і добрая...

leo_sg
Ёсць і іншыя памылкі ў эбу? Індыкатар, у рамках ўключаецца, так? Ты ў курсе, калі ёсць абнаўленне?

todos
Хлопцы, я вывеў машыну на дапамогу Renault, калі правёў увесь дзень і ў рэшце рэшт мне год сказалі, што не год нічога не зразумеў, чаму выходзіць гэтая памылка....

todos

giuseppe89
Выдатны Todos! Ці павінен быў ўлоў?

leo_sg
???? што гэта

todos
Я растлумачу, праблема была ў датчыку біцця пры награванні або трохі карацей, прыгожая была, што ў дыягназе мне не давала, як памылка, я даваў толькі напружанне батарэі, словы бедныя і 5 вольт эбу апускаліся....

giuseppe89
Нічога сабе вы ніколі не спыняйце вучыцца!упэўнены, што ў капітана абсурдныя рэчы...дзякуй за абмен Todos!