Прагляд Поўнай Версіі : Renault modus 1,2 2006 год праблема напружання батарэі
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на гэтую форму, 1,2 бензін гарыць dtc пайду ў дыягностыцы, і я ад напружання батарэі, я праверыў, усе ў электрыку, памяняў генератар, памяняў акумулятар, вароты, памылка пасля дзесяці хвілін, ён заўсёды дае мне тую ж памылку, ён-то нам і давялося што-то падобнае на гэтай машыне..........
Напружанне зарадкі наладзіць? Генератар, які ўсталёўваўся раней быў арыгінал? На сценик таго ж года ўсталяваны генератар тое ж самае, але з дапамогай pin-кода замест двух справаздач аб шпіён і даваў памылку ў дыягназе, нават калі загрузіць нармальна
Напружанне зарадкі наладзіць? Генератар, які ўсталёўваўся раней быў арыгінал? На сценик таго ж года ўсталяваны генератар тое ж самае, але з дапамогай pin-кода замест двух справаздач аб шпіён і даваў памылку ў дыягназе, нават калі загрузіць нармальна
прывітанне, генератар і арыгінал рэгуляваць напружанне, што я заўважыў, калі машына халодная і не робіць, дэфект робіць, калі награваецца машына...
даруй todos але акрамя dtc ўзнікае нейкая праблема?тып акумулятар, які не зараджаецца
Як я сказаў раней, новы акумулятар новы генератар праверыў, усе ў завод зарад выдатна....але я схаджу з розуму....
вы спрабавалі зацяжку ўсіх правадоў масы?
я ўсё праверыў, заўтра паспрабую памяняць блок кіравання рухавіка, каб зняць некаторыя сумняваюцца.....
Вы спрабавалі, каб убачыць, калі напружанне закон усе блокі кіравання роўная?
Абнаўленне не можа быць?
напружанне на ўсе блокі кіравання, усё роўна 12,70 вольт і пры зарадцы з генератара і 14,40 вольт ў перспектыве напружанасць і добрая...
Ёсць і іншыя памылкі ў эбу? Індыкатар, у рамках ўключаецца, так? Ты ў курсе, калі ёсць абнаўленне?
Хлопцы, я вывеў машыну на дапамогу Renault, калі правёў увесь дзень і ў рэшце рэшт мне год сказалі, што не год нічога не зразумеў, чаму выходзіць гэтая памылка....
Выдатны Todos! Ці павінен быў ўлоў?
Я растлумачу, праблема была ў датчыку біцця пры награванні або трохі карацей, прыгожая была, што ў дыягназе мне не давала, як памылка, я даваў толькі напружанне батарэі, словы бедныя і 5 вольт эбу апускаліся....
Нічога сабе вы ніколі не спыняйце вучыцца!упэўнены, што ў капітана абсурдныя рэчы...дзякуй за абмен Todos!