КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту 156 1.9 115 2004 edc15c7 - думкі

Pasticciona0
Добрай раніцы ўсім, пасля некалькіх месяцаў вывучэння я прыйшла да амаль канца мая першая карта. Але ў мяне ёсць некаторыя сумневы, таму што ў цесцю мне не здалося (гэта пачуццё), што машына рэагуе такім чынам, істотна адрозніваецца ад врі, як я спадзяваўся.
Я б хацеў папрасіць меркавання пра вас, больш дасведчаных, чым я на гэтай карце. нагрузкі на врі і mod

cinqueturbo
Вы Творчы.. ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100?
ты не паслядоўная, калі вы робіце карту "напрыклад, турба або ін'екцыі parzializzato MAP1" вы павінны даць такі ж прырост, нават на іншых картах..
часткі занадта рана абаротаў і нагрузкі і прыходзьце няўдачу на высокіх..
карта вырашальнае значэнне не выгляд 075720..
Карты Педаль і дызельнае паліва зафіксаваныя колькасць і хай усяго на ўсе карты, а не "7500 і іншыя ў 11500
Абмежавальнік крутоўнага моманту ? ты бачыў на прататып НАСА?
Ўзбагачэнне пры паскарэнні і ****праца.. і ад gare d'en паскарэнне?
Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты ,абмежавальнікі, яны ў цябе калькулятар з алгебраічнай формулы?
EGR ОК,
зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына,...

Pasticciona0
Вы Творчы.. ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100?
ты не паслядоўная, калі вы робіце карту "напрыклад, турба або ін'екцыі parzializzato MAP1" вы павінны даць такі ж прырост, нават на іншых картах..
часткі занадта рана абаротаў і нагрузкі і прыходзьце няўдачу на высокіх..
карта вырашальнае значэнне не выгляд 075720..
Карты Педаль і дызельнае паліва зафіксаваныя колькасць і хай усяго на ўсе карты, а не "7500 і іншыя ў 11500
Абмежавальнік крутоўнага моманту ? ты бачыў на прататып НАСА?
Ўзбагачэнне пры паскарэнні і ****праца.. і ад gare d'en паскарэнне?
Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты ,абмежавальнікі, яны ў цябе калькулятар з алгебраічнай формулы?
EGR ОК,
зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына,...

tranky
Я мяркую, гэта быў сарказм, каб сказаць.. ду-перайсці да гонцы на ГРАН-co машына?
Табе лепш спачатку выказаць добра, і ясна, што адлюстраванне тыпу вы хочаце стварыць, што ты на машыне, а потым, можа перарабіць мод.

cinqueturbo

Даруй за тое, што з'явіўся З'едлівы не было маім намерам, я пісаў з усмешкай на вуснах і, як кажа наш сябар tranky іроніі лёсу..

як кажа tranky трэба вызначыць, што вы хочаце зрабіць з гэтай машынай, вы можаце выцягнуць шмат ад гэтага рухавіка, але з адрузлай механічныя тып махавік і счаплення і г. д.

frenk85
прывітанне, сонейка!калі я не памыляюся, я, вынікаючы іншы 3d дзе ты,наш карыстальнік, манро,я даваў савет аб тым, як moddare,(самыя выгадныя).
пачнем з што, што менавіта не так,г. зн. узбагачэнне пры паскарэнні, што для пратаколу, - я два,ты скокнула разам з яго "абмежавальнік".
вы стварылі свой iq ў 115mm3 і гэта няправільна па розных прычынах
1:свой помпа высокага ціску арыгінальнай не можа прыбыць у той, на iq.
2:калі вы ўсё яшчэ турбіна арыгінал, па мне, не хапае "паветра" для гэтай дзверы.
гэта няправільна таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, усталёўваецца заўсёды ў 115mm3.
ты прапусціў авансы,карта smoke і іншую карту часу.

Pasticciona0
прывітанне, сонейка!калі я не памыляюся, я, вынікаючы іншы 3d дзе ты,наш карыстальнік, манро,я даваў савет аб тым, як moddare,(самыя выгадныя).
пачнем з што, што менавіта не так,г. зн. узбагачэнне пры паскарэнні, што для пратаколу, - я два,ты скокнула разам з яго "абмежавальнік".

вы стварылі свой iq ў 115mm3 і гэта няправільна па розных прычынах
1:свой помпа высокага ціску арыгінальнай не можа прыбыць у той, на iq.
2:калі вы ўсё яшчэ турбіна арыгінал, па мне, не хапае "паветра" для гэтай дзверы.
колькі можа трымаць максімальны расход помпы?

гэта няправільна таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, усталёўваецца заўсёды ў 115mm3.

ты прапусціў авансы,карта smoke і іншую карту часу.
авансавыя плацяжы з'яўляюцца свядомага вы, магчыма, прапусцілі (я не маю ні найменшага паняцця, як вы зменіце гэтыя карты, на дадзены момант!)..карта курыш, а мне здаецца, што зменены і зніжаны afr пару ачкоў......і нават карту час мне здавалася, што зменены...
вы можаце дапамагчы мне з больш падрабязнай інфармацыі аб тым, што я быў няправы, і што такое правільны шлях, каб змяніць?

Pasticciona0
Даруй за тое, што з'явіўся З'едлівы не было маім намерам, я пісаў з усмешкай на вуснах і, як кажа наш сябар tranky іроніі лёсу..

як кажа tranky трэба вызначыць, што вы хочаце зрабіць з гэтай машынай, вы можаце выцягнуць шмат ад гэтага рухавіка, але з адрузлай механічныя тып махавік і счаплення і г. д.
Прывітанне cinqueturbo, я проста хацеў мець больш спрынт ад машыны і атрымаць каля 140cv (бачыў, што многія падрыхтоўчыя кажуць, што да 140 л. с. надзейнасць машыны-гэта захаваць і не існуе механічных змяненняў, якія неабходна ўнесці)...я не сказаў, што машына ў гэта 8-затамкавы, і махавік monomassa...так што клопат застаецца для счаплення.

"ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100? што значыць, ты падняў 1 ВР?" аб якой карце ты кажаш? карту педаль? калі вы мне здаецца, што ўздым пачынаецца ад 50% педалі 1500rpm...для таго, каб не мець машыну, занадта нервавалася, як толькі дакранаюся педалі......

cinqueturbo
Карта Sprint без разлікаў і г. д. просты і эфектыўны

Тады забудзь ВР (BreackPoint) і г. д. з-за драйвераў, мы павінны зрабіць 1 карту, каб амаладзіць або ажывіць..

1-я Карта, Фазы ўпырску, ведаеце, што такое і ён зрабіў гэта добра..
2° ўпырску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ты з'ехала занадта рана і нізкай нагрузкі дае каля 7% на ўсю карту.. "прыклад" часткі ад 1300 абаротаў 45% нагрузкі d (10-18 % з дапамогай функцыі інтэрпаляцыі
2° ўпырску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вышэй.. 25-35 %)
3° 075720 толькі карту з драйвера, Карэкцыя Ціску Турба,
калі вы бераце спасылкі з іншых карт, вы зразумееце, дзе 1300giri і нагрузкі.. я б пачаў з 4-га панеттоне і 3 Біт у на d 120 -140 балаў
4° Ціск турбо (map1\1 120-140 ачкоў
5° Ціск турбо f(temp.)2 (map1\1), як вышэй
6° абмежавальнік крутоўнага моманту, запчасткі ад 1500 абаротаў 1500 пунктаў
7° ўпырску parzializzata (map1\1) 1500 абаротаў, 1500 ачкоў
8° абмежавальнік ціску ў рампы #1 1500 абаротаў 1000 ачкоў
9° абмежавальнік ціску ў рампы (map1), як вышэй
10° ціск ў рампы (map1\1) 1500 абаротаў 500 ачкоў

зрабі Крок, што я яго кантралюю..

Pasticciona0
Карта Sprint без разлікаў і г. д. просты і эфектыўны

Тады забудзь ВР (BreackPoint) і г. д. з-за драйвераў, мы павінны зрабіць 1 карту, каб амаладзіць або ажывіць..

1-я Карта, Фазы ўпырску, ведаеце, што такое і ён зрабіў гэта добра..
2° ўпырску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ты з'ехала занадта рана і нізкай нагрузкі дае каля 7% на ўсю карту.. "прыклад" часткі ад 1300 абаротаў 45% нагрузкі d (10-18 % з дапамогай функцыі інтэрпаляцыі
2° ўпырску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вышэй.. 25-35 %)
3° 075720 толькі карту з драйвера, Карэкцыя Ціску Турба,
калі вы бераце спасылкі з іншых карт, вы зразумееце, дзе 1300giri і нагрузкі.. я б пачаў з 4-га панеттоне і 3 Біт у на d 120 -140 балаў
4° Ціск турбо (map1\1 120-140 ачкоў
5° Ціск турбо f(temp.)2 (map1\1), як вышэй
6° абмежавальнік крутоўнага моманту, запчасткі ад 1500 абаротаў 1500 пунктаў
7° ўпырску parzializzata (map1\1) 1500 абаротаў, 1500 ачкоў
8° абмежавальнік ціску ў рампы #1 1500 абаротаў 1000 ачкоў
9° абмежавальнік ціску ў рампы (map1), як вышэй
10° ціск ў рампы (map1\1) 1500 абаротаў 500 ачкоў

зрабі Крок, што я яго кантралюю..

Pasticciona0

cinqueturbo

Калі вы робіце файл тэна разумееш, прарэзы..

Pasticciona0
Калі вы робіце файл тэна разумееш, прарэзы..

Файл, які я зрабіў з вашага напрамкі-гэта правільна? Як ніколі не вы зрабілі, націсніце карту педаль?

tranky
Файл, які я зрабіў з вашага напрамкі-гэта правільна? Як ніколі не вы зрабілі, націсніце карту педаль?

калі вы карыстаецеся час inj, педаль з запытамі не вышэй, чым тыя, вам не трэба чапаць

cinqueturbo
Веруй..

Пакладзеце на месца Ін'екцыі parzializzato (1) ты з'ехала занадта рана, нагрузкі ад часткі 44-50%

Ін'екцыі parzializzato Boost 1&2 не маюць жа крокам, пакладзеце на месца (10-18 %
25-35 %)

cinqueturbo

але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..

frenk85
я не разумею, факт не чапаць карту педаль,iq, як вы?толькі праз час?
з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
для "хроніка" іншай карце, педалі:78200 і limit.78272

cinqueturbo
з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.

Менавіта годны ўраджай..
хто-небудзь у вобласці з невялікім вопытам скажа вам, што карта падмануў коціць больш інфармацыі карта

Pasticciona0

але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..

Такім чынам, я зразумела цяпер, што я не бачыў ўсіх пунктаў, што ты напісаў (глядзець з тэлефона робіць рэчы крыху збіваюць з панталыку)... Так што сёння ў другой палове дня зраблю добра....хоць я ведаю, што ёсць што-то ў маім выкарыстанні інтэрпаляцыі, што не так...дык вось : ёсць 4 скрынкі...я знак мінімальнае значэнне ў абодвух палях, злева і самы высокі ў абодвух справа....гэта правільна ці гэта няправільна?....затым, што тычыцца інфармавання або падмануць ecu хто-то кажа, што на edc15 ёсць вынікі, больш эфектыўныя, інфармуючы ecu....аднак я хачу вучыцца ў абодвух напрамках ;D

Pasticciona0

Pasticciona0
У любым выпадку errecinque я не магу загрузіць ўкладанні (таму, скрыншоты, што вы робіце, я не магу іх бачыць)...і я нават не ведаю, калі прыйшла да 80 паведамленняў будзе ўключана....я зрабіў сёе-тое, добрасумленна, у лютым, і я быў забанен, але яшчэ на сённяшні дзень абмежаваныя вынікі... я нават Не магу звязацца з адміністратарам з-за гэтага абмежавання....мы кажам, што для таго, каб дапамагчы іншым, я пашкоджаны я, але добра.. Ўжо зроблена...

cinqueturbo
Чаму б не паспрабаваць зрабіць карту, як я растлумачу? Бу

Pasticciona0

Pasticciona0

frenk85
Cinqueturbo зразумеў, калі я хачу паставіць пад сумнеў ваша сцвярджэнне, або ў іншых спецыялістаў!
Мне не ясна паняцце і калі ты можаш мне гэта растлумачыць, я была бы стане, калі няма-нічога не робіць!!
Pastic.нічога!

cinqueturbo
Pasticciona0 не праблема, я пераблытала нік..
У мяне не было лёсу, выпадак, што ты не ўключаны ў з экран і гэтак далей.
яшчэ больш цяжка выказаць толькі з клавіятуры.. ты правільна апошні файл, як я табе паказвала?

frenk85
Растлумачыць, якое паняцце прабачэння?
хочаш ведаць розніцу паміж картай падманулі і інфармацыі?
карты, паведамляеце мне вельмі падабаюцца, але кожны раз, калі я прапаную кліенту патрабаваў больш..

cinqueturbo
Такім чынам, я зразумела цяпер, што я не бачыў ўсіх пунктаў, што ты напісаў (глядзець з тэлефона робіць рэчы крыху збіваюць з панталыку)... Так што сёння ў другой палове дня зраблю добра....хоць я ведаю, што ёсць што-то ў маім выкарыстанні інтэрпаляцыі, што не так...дык вось : ёсць 4 скрынкі...я знак мінімальнае значэнне ў абодвух палях, злева і самы высокі ў абодвух справа....гэта правільна ці гэта няправільна?....затым, што тычыцца інфармавання або падмануць ecu хто-то кажа, што на edc15 ёсць вынікі, больш эфектыўныя, інфармуючы ecu....аднак я хачу вучыцца ў абодвух напрамках ;D

неабходна выбраць паверхню крывыя

для радкоў ці слупкоў змяняецца мала

Pasticciona0
неабходна выбраць паверхню крывыя

для радкоў ці слупкоў змяняецца мала
Такім чынам, я яшчэ не адрэдагаваныя..як толькі я вярнуся дадому, я зраблю гэта...потым я яго дотыку, як я раблю інтэрпаляцыю, таму што я не змагла добра зразумець... што тычыцца абмежаванні майго акаўнта я павінен паспрабаваць знайсці спосаб звязацца з ім і спытаць яго, калі ён мяне рэабілітуе, прайшло 2 месяцы і я думаю, што я зразумеў ўрок!

cinqueturbo
У таблічнай форме націсніце на крокам, затым P, % выберыце 44-50% нагрузкі, 1500 абаротаў кнопкай мышы інтэрпаляцыі паверхні крывых радкоў ці слупкоў..

Удачы з адмін..

Pasticciona0
У таблічнай форме націсніце на крокам, затым P, % выберыце 44-50% нагрузкі, 1500 абаротаў кнопкай мышы інтэрпаляцыі паверхні крывых радкоў ці слупкоў..

Удачы з адмін..

ін'екцыі parzializzato 1 і 2 (boost x RPM) ты сказаў, што не я паставіў тым жа крокам,...я паставіў у 1 10%-18%, а па 2-25%-35%, як ты напісаў....гэта дакладна?

cinqueturbo
Ты здзекуешся?

RPM

Pasticciona0
Ты здзекуешся?

RPM

frenk85

DavideO

Pasticciona0

DavideO

cinqueturbo

Pasticciona0

Errecinque

Errecinque

cinqueturbo

Pasticciona0

Pasticciona0

tranky

cinqueturbo

Pasticciona0

DavideO

Pasticciona0

cinqueturbo

cinqueturbo

Pasticciona0

Errecinque

Pasticciona0

Errecinque

frenk85

Pasticciona0

Pasticciona0

cinqueturbo

Pasticciona0

cinqueturbo
Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..

Pasticciona0
Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..

Pasticciona0

вось і я..нарэшце-то я змагла! загрузіць файл часопіса, і я спадзяюся, што зрабіла ўсё правільна....залішне казаць, што я паняцця не маю, як вы прачытайце, я загрузіў яго на сканер і бачу толькі графікі, але як іх інтэрпрэтаваць я не маю ні найменшага паняцця...вывучаць... чакаю вашых саветаў/вучэнні

Pasticciona0

Прывітанне ўсім, хто гэта ўдалося зірнуць на часопіс? Дрэнна зрабіў правільна?

cinqueturbo
Прывітанне ўсім, хто гэта ўдалося зірнуць на часопіс? Дрэнна зрабіў правільна?

Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..

так што..

07240E
0726DE
07872E
078A20

Pasticciona0
Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..

так што..

07240E
0726DE
07872E
078A20

глядзіце, калі тое, што я апусціў, добра гэта ці не...

cinqueturbo

глядзіце, калі тое, што я апусціў, добра гэта ці не...

Праверка пікі ціску і дымнасць...

robert02500
good suportt