Прагляд Поўнай Версіі : Карту 156 1.9 115 2004 edc15c7 - думкі
Добрай раніцы ўсім, пасля некалькіх месяцаў вывучэння я прыйшла да амаль канца мая першая карта. Але ў мяне ёсць некаторыя сумневы, таму што ў цесцю мне не здалося (гэта пачуццё), што машына рэагуе такім чынам, істотна адрозніваецца ад врі, як я спадзяваўся.
Я б хацеў папрасіць меркавання пра вас, больш дасведчаных, чым я на гэтай карце. нагрузкі на врі і mod
Вы Творчы.. ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100?
ты не паслядоўная, калі вы робіце карту "напрыклад, турба або ін'екцыі parzializzato MAP1" вы павінны даць такі ж прырост, нават на іншых картах..
часткі занадта рана абаротаў і нагрузкі і прыходзьце няўдачу на высокіх..
карта вырашальнае значэнне не выгляд 075720..
Карты Педаль і дызельнае паліва зафіксаваныя колькасць і хай усяго на ўсе карты, а не "7500 і іншыя ў 11500
Абмежавальнік крутоўнага моманту ? ты бачыў на прататып НАСА?
Ўзбагачэнне пры паскарэнні і ****праца.. і ад gare d'en паскарэнне?
Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты ,абмежавальнікі, яны ў цябе калькулятар з алгебраічнай формулы?
EGR ОК,
зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына,...
Вы Творчы.. ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100?
ты не паслядоўная, калі вы робіце карту "напрыклад, турба або ін'екцыі parzializzato MAP1" вы павінны даць такі ж прырост, нават на іншых картах..
часткі занадта рана абаротаў і нагрузкі і прыходзьце няўдачу на высокіх..
карта вырашальнае значэнне не выгляд 075720..
Карты Педаль і дызельнае паліва зафіксаваныя колькасць і хай усяго на ўсе карты, а не "7500 і іншыя ў 11500
Абмежавальнік крутоўнага моманту ? ты бачыў на прататып НАСА?
Ўзбагачэнне пры паскарэнні і ****праца.. і ад gare d'en паскарэнне?
Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты ,абмежавальнікі, яны ў цябе калькулятар з алгебраічнай формулы?
EGR ОК,
зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына,...
Я мяркую, гэта быў сарказм, каб сказаць.. ду-перайсці да гонцы на ГРАН-co машына?
Табе лепш спачатку выказаць добра, і ясна, што адлюстраванне тыпу вы хочаце стварыць, што ты на машыне, а потым, можа перарабіць мод.
Даруй за тое, што з'явіўся З'едлівы не было маім намерам, я пісаў з усмешкай на вуснах і, як кажа наш сябар tranky іроніі лёсу..
як кажа tranky трэба вызначыць, што вы хочаце зрабіць з гэтай машынай, вы можаце выцягнуць шмат ад гэтага рухавіка, але з адрузлай механічныя тып махавік і счаплення і г. д.
прывітанне, сонейка!калі я не памыляюся, я, вынікаючы іншы 3d дзе ты,наш карыстальнік, манро,я даваў савет аб тым, як moddare,(самыя выгадныя).
пачнем з што, што менавіта не так,г. зн. узбагачэнне пры паскарэнні, што для пратаколу, - я два,ты скокнула разам з яго "абмежавальнік".
вы стварылі свой iq ў 115mm3 і гэта няправільна па розных прычынах
1:свой помпа высокага ціску арыгінальнай не можа прыбыць у той, на iq.
2:калі вы ўсё яшчэ турбіна арыгінал, па мне, не хапае "паветра" для гэтай дзверы.
гэта няправільна таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, усталёўваецца заўсёды ў 115mm3.
ты прапусціў авансы,карта smoke і іншую карту часу.
прывітанне, сонейка!калі я не памыляюся, я, вынікаючы іншы 3d дзе ты,наш карыстальнік, манро,я даваў савет аб тым, як moddare,(самыя выгадныя).
пачнем з што, што менавіта не так,г. зн. узбагачэнне пры паскарэнні, што для пратаколу, - я два,ты скокнула разам з яго "абмежавальнік".
вы стварылі свой iq ў 115mm3 і гэта няправільна па розных прычынах
1:свой помпа высокага ціску арыгінальнай не можа прыбыць у той, на iq.
2:калі вы ўсё яшчэ турбіна арыгінал, па мне, не хапае "паветра" для гэтай дзверы.
колькі можа трымаць максімальны расход помпы?
гэта няправільна таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, усталёўваецца заўсёды ў 115mm3.
ты прапусціў авансы,карта smoke і іншую карту часу.
авансавыя плацяжы з'яўляюцца свядомага вы, магчыма, прапусцілі (я не маю ні найменшага паняцця, як вы зменіце гэтыя карты, на дадзены момант!)..карта курыш, а мне здаецца, што зменены і зніжаны afr пару ачкоў......і нават карту час мне здавалася, што зменены...
вы можаце дапамагчы мне з больш падрабязнай інфармацыі аб тым, што я быў няправы, і што такое правільны шлях, каб змяніць?
Даруй за тое, што з'явіўся З'едлівы не было маім намерам, я пісаў з усмешкай на вуснах і, як кажа наш сябар tranky іроніі лёсу..
як кажа tranky трэба вызначыць, што вы хочаце зрабіць з гэтай машынай, вы можаце выцягнуць шмат ад гэтага рухавіка, але з адрузлай механічныя тып махавік і счаплення і г. д.
Прывітанне cinqueturbo, я проста хацеў мець больш спрынт ад машыны і атрымаць каля 140cv (бачыў, што многія падрыхтоўчыя кажуць, што да 140 л. с. надзейнасць машыны-гэта захаваць і не існуе механічных змяненняў, якія неабходна ўнесці)...я не сказаў, што машына ў гэта 8-затамкавы, і махавік monomassa...так што клопат застаецца для счаплення.
"ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100? што значыць, ты падняў 1 ВР?" аб якой карце ты кажаш? карту педаль? калі вы мне здаецца, што ўздым пачынаецца ад 50% педалі 1500rpm...для таго, каб не мець машыну, занадта нервавалася, як толькі дакранаюся педалі......
Карта Sprint без разлікаў і г. д. просты і эфектыўны
Тады забудзь ВР (BreackPoint) і г. д. з-за драйвераў, мы павінны зрабіць 1 карту, каб амаладзіць або ажывіць..
1-я Карта, Фазы ўпырску, ведаеце, што такое і ён зрабіў гэта добра..
2° ўпырску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ты з'ехала занадта рана і нізкай нагрузкі дае каля 7% на ўсю карту.. "прыклад" часткі ад 1300 абаротаў 45% нагрузкі d (10-18 % з дапамогай функцыі інтэрпаляцыі
2° ўпырску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вышэй.. 25-35 %)
3° 075720 толькі карту з драйвера, Карэкцыя Ціску Турба,
калі вы бераце спасылкі з іншых карт, вы зразумееце, дзе 1300giri і нагрузкі.. я б пачаў з 4-га панеттоне і 3 Біт у на d 120 -140 балаў
4° Ціск турбо (map1\1 120-140 ачкоў
5° Ціск турбо f(temp.)2 (map1\1), як вышэй
6° абмежавальнік крутоўнага моманту, запчасткі ад 1500 абаротаў 1500 пунктаў
7° ўпырску parzializzata (map1\1) 1500 абаротаў, 1500 ачкоў
8° абмежавальнік ціску ў рампы #1 1500 абаротаў 1000 ачкоў
9° абмежавальнік ціску ў рампы (map1), як вышэй
10° ціск ў рампы (map1\1) 1500 абаротаў 500 ачкоў
зрабі Крок, што я яго кантралюю..
Карта Sprint без разлікаў і г. д. просты і эфектыўны
Тады забудзь ВР (BreackPoint) і г. д. з-за драйвераў, мы павінны зрабіць 1 карту, каб амаладзіць або ажывіць..
1-я Карта, Фазы ўпырску, ведаеце, што такое і ён зрабіў гэта добра..
2° ўпырску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ты з'ехала занадта рана і нізкай нагрузкі дае каля 7% на ўсю карту.. "прыклад" часткі ад 1300 абаротаў 45% нагрузкі d (10-18 % з дапамогай функцыі інтэрпаляцыі
2° ўпырску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вышэй.. 25-35 %)
3° 075720 толькі карту з драйвера, Карэкцыя Ціску Турба,
калі вы бераце спасылкі з іншых карт, вы зразумееце, дзе 1300giri і нагрузкі.. я б пачаў з 4-га панеттоне і 3 Біт у на d 120 -140 балаў
4° Ціск турбо (map1\1 120-140 ачкоў
5° Ціск турбо f(temp.)2 (map1\1), як вышэй
6° абмежавальнік крутоўнага моманту, запчасткі ад 1500 абаротаў 1500 пунктаў
7° ўпырску parzializzata (map1\1) 1500 абаротаў, 1500 ачкоў
8° абмежавальнік ціску ў рампы #1 1500 абаротаў 1000 ачкоў
9° абмежавальнік ціску ў рампы (map1), як вышэй
10° ціск ў рампы (map1\1) 1500 абаротаў 500 ачкоў
зрабі Крок, што я яго кантралюю..
Калі вы робіце файл тэна разумееш, прарэзы..
Калі вы робіце файл тэна разумееш, прарэзы..
Файл, які я зрабіў з вашага напрамкі-гэта правільна? Як ніколі не вы зрабілі, націсніце карту педаль?
Файл, які я зрабіў з вашага напрамкі-гэта правільна? Як ніколі не вы зрабілі, націсніце карту педаль?
калі вы карыстаецеся час inj, педаль з запытамі не вышэй, чым тыя, вам не трэба чапаць
Веруй..
Пакладзеце на месца Ін'екцыі parzializzato (1) ты з'ехала занадта рана, нагрузкі ад часткі 44-50%
Ін'екцыі parzializzato Boost 1&2 не маюць жа крокам, пакладзеце на месца (10-18 %
25-35 %)
але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..
я не разумею, факт не чапаць карту педаль,iq, як вы?толькі праз час?
з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
для "хроніка" іншай карце, педалі:78200 і limit.78272
з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
Менавіта годны ўраджай..
хто-небудзь у вобласці з невялікім вопытам скажа вам, што карта падмануў коціць больш інфармацыі карта
але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..
Такім чынам, я зразумела цяпер, што я не бачыў ўсіх пунктаў, што ты напісаў (глядзець з тэлефона робіць рэчы крыху збіваюць з панталыку)... Так што сёння ў другой палове дня зраблю добра....хоць я ведаю, што ёсць што-то ў маім выкарыстанні інтэрпаляцыі, што не так...дык вось : ёсць 4 скрынкі...я знак мінімальнае значэнне ў абодвух палях, злева і самы высокі ў абодвух справа....гэта правільна ці гэта няправільна?....затым, што тычыцца інфармавання або падмануць ecu хто-то кажа, што на edc15 ёсць вынікі, больш эфектыўныя, інфармуючы ecu....аднак я хачу вучыцца ў абодвух напрамках ;D
У любым выпадку errecinque я не магу загрузіць ўкладанні (таму, скрыншоты, што вы робіце, я не магу іх бачыць)...і я нават не ведаю, калі прыйшла да 80 паведамленняў будзе ўключана....я зрабіў сёе-тое, добрасумленна, у лютым, і я быў забанен, але яшчэ на сённяшні дзень абмежаваныя вынікі... я нават Не магу звязацца з адміністратарам з-за гэтага абмежавання....мы кажам, што для таго, каб дапамагчы іншым, я пашкоджаны я, але добра.. Ўжо зроблена...
Чаму б не паспрабаваць зрабіць карту, як я растлумачу? Бу
Cinqueturbo зразумеў, калі я хачу паставіць пад сумнеў ваша сцвярджэнне, або ў іншых спецыялістаў!
Мне не ясна паняцце і калі ты можаш мне гэта растлумачыць, я была бы стане, калі няма-нічога не робіць!!
Pastic.нічога!
Pasticciona0 не праблема, я пераблытала нік..
У мяне не было лёсу, выпадак, што ты не ўключаны ў з экран і гэтак далей.
яшчэ больш цяжка выказаць толькі з клавіятуры.. ты правільна апошні файл, як я табе паказвала?
frenk85
Растлумачыць, якое паняцце прабачэння?
хочаш ведаць розніцу паміж картай падманулі і інфармацыі?
карты, паведамляеце мне вельмі падабаюцца, але кожны раз, калі я прапаную кліенту патрабаваў больш..
Такім чынам, я зразумела цяпер, што я не бачыў ўсіх пунктаў, што ты напісаў (глядзець з тэлефона робіць рэчы крыху збіваюць з панталыку)... Так што сёння ў другой палове дня зраблю добра....хоць я ведаю, што ёсць што-то ў маім выкарыстанні інтэрпаляцыі, што не так...дык вось : ёсць 4 скрынкі...я знак мінімальнае значэнне ў абодвух палях, злева і самы высокі ў абодвух справа....гэта правільна ці гэта няправільна?....затым, што тычыцца інфармавання або падмануць ecu хто-то кажа, што на edc15 ёсць вынікі, больш эфектыўныя, інфармуючы ecu....аднак я хачу вучыцца ў абодвух напрамках ;D
неабходна выбраць паверхню крывыя
для радкоў ці слупкоў змяняецца мала
неабходна выбраць паверхню крывыя
для радкоў ці слупкоў змяняецца мала
Такім чынам, я яшчэ не адрэдагаваныя..як толькі я вярнуся дадому, я зраблю гэта...потым я яго дотыку, як я раблю інтэрпаляцыю, таму што я не змагла добра зразумець... што тычыцца абмежаванні майго акаўнта я павінен паспрабаваць знайсці спосаб звязацца з ім і спытаць яго, калі ён мяне рэабілітуе, прайшло 2 месяцы і я думаю, што я зразумеў ўрок!
У таблічнай форме націсніце на крокам, затым P, % выберыце 44-50% нагрузкі, 1500 абаротаў кнопкай мышы інтэрпаляцыі паверхні крывых радкоў ці слупкоў..
Удачы з адмін..
У таблічнай форме націсніце на крокам, затым P, % выберыце 44-50% нагрузкі, 1500 абаротаў кнопкай мышы інтэрпаляцыі паверхні крывых радкоў ці слупкоў..
Удачы з адмін..
ін'екцыі parzializzato 1 і 2 (boost x RPM) ты сказаў, што не я паставіў тым жа крокам,...я паставіў у 1 10%-18%, а па 2-25%-35%, як ты напісаў....гэта дакладна?
Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..
Вы parafar ў завод? калі б не ты, я б больш кіравання для сістэмы астуджэння і тэрмастат і трубкі вам вяртанне, што гэтыя бедныя аўтамабіляў без анты-карозіі, засмечваюцца заўсёды..
затым вы можаце выбраць, каб знізіць крокам у гэтым дыяпазоне бачыў, што паліць занадта шмат, і калі мы загружаем далей паветра падымаецца яшчэ больш тэмпература, але я заўсёды чакаю гэтага часопіса..
вось і я..нарэшце-то я змагла! загрузіць файл часопіса, і я спадзяюся, што зрабіла ўсё правільна....залішне казаць, што я паняцця не маю, як вы прачытайце, я загрузіў яго на сканер і бачу толькі графікі, але як іх інтэрпрэтаваць я не маю ні найменшага паняцця...вывучаць... чакаю вашых саветаў/вучэнні
Прывітанне ўсім, хто гэта ўдалося зірнуць на часопіс? Дрэнна зрабіў правільна?
Прывітанне ўсім, хто гэта ўдалося зірнуць на часопіс? Дрэнна зрабіў правільна?
Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..
так што..
07240E
0726DE
07872E
078A20
Вы, я паглядзела на не і для топ-блізкасць графік..
у любым выпадку вы к чорту з турбо.. ёсць значныя пікі я не зразумеў, у якіх умовах абаротаў і гэтак далей.
З аўтамабіль ўдалося паправіць, але на адлегласці мне вельмі складана..
варта modart карту overboost, але ў вашым выпадку я б сказаў, знізіць дызельнага паліва ў гэты знакаміты 2000 Абаротаў, 100% Педалі, што мяне згадалі..
так што..
07240E
0726DE
07872E
078A20
глядзіце, калі тое, што я апусціў, добра гэта ці не...
глядзіце, калі тое, што я апусціў, добра гэта ці не...
Праверка пікі ціску і дымнасць...