Перегляд Повної Версії : шукаю упа
привіт всім шукаю upa оригінал спасибі
Привіт, просто писати один і той же питання в пошукових системах.
Привіт, просто писати один і той же питання в пошукових системах.
я намагаюся використовується, на двигун я знаходжу їх клони
привіт, чому ви шукаєте оригінальний?
я клон: працює диво, коштує мало, і знаходиться скрізь!
дивіться, що не клон і нічого не болить!!!
хоча б тому, що, якщо я правильно пам'ятаю, упа-це віртуальний послідовний з мікро, який емулює різні протоколи. Протоколи, які емулює є мікро дуже старі і добре перевірені.
Я вважаю, що саме на упа не повинні spederci гроші, щоб взяти його на оригінальний...
може бути, отримати гарний комплект крокодилів і pinzettine, щоб клювати pin мікро-і eeprom, це дуже корисний матеріал
привіт, чому ви шукаєте оригінальний?
я клон: працює диво, коштує мало, і знаходиться скрізь!
може бути, отримати гарний комплект крокодилів і pinzettine, щоб клювати pin мікро-і eeprom, це дуже корисний матеріал
в італії 160 повний я вважаю....з менше (в цьому і полягає проблема надійності)
що порадите спасибі
в італії 160 повний я вважаю....з менше (в цьому і полягає проблема надійності)
я скажу вам, що краще-кричи ж флеш-клон читав неповної і кілька разів порожній, з орі завжди все ок, а потім ви завантажуєте оновлення з веб-сайту, і ви завжди ок
оригінал, без schedini коштує 200 євро....правильно?
я думаю, що залежить також і від адаптерів, який ви хочете купити....
я думаю, що залежить також і від адаптерів, який ви хочете купити....
варто 185 плюс доставка без адаптерів оригінал....я не знаю, якщо він становить менш
Azzzzz...якщо вони добре платять...
але те, що проблеми у вас точно? можливо, нам вдасться обійти... може бути, не я, що я не експерт, але, може бути, ми намагаємося зрозуміти і знайти альтернативне рішення
але те, що проблеми у вас точно? можливо, нам вдасться обійти... може бути, не я, що я не експерт, але, може бути, ми намагаємося зрозуміти і знайти альтернативне рішення
мені потрібно, щоб у ezs mercedes, щоб клонувати його,....
з чим не оригінал у вас виникли проблеми при читанні файлу, файл порожній або з відсутніми частинами?
що абревіатура має чіп, що потрібно читати? якщо, як у мене, я намагаюся з мого УПА
з чим не оригінал у вас виникли проблеми при читанні файлу, файл порожній або з відсутніми частинами?
що абревіатура має чіп, що потрібно читати? якщо, як у мене, я намагаюся з мого УПА
не у мене клон ne спочатку, я хотів зрозуміти, що купити
чіп motorola mc68hc908 2j74y.....su інших більш пізніх версій монтує замість mc68hc912 або s912
у 912 там я читав і писав спокійно + разів
в 908-завжди NXP (ex freescale, колишня motorola) 8 біт... він читає мене, напевно спокійно
можливо, вам доведеться зробити послуги в з'єднання робити, можливо, треба підняти якийсь пін (не впевнений) але, не думаю, що у вас є проблеми з цим типом uC
в 908-завжди NXP (ex freescale, колишня motorola) 8 біт... він читає мене, напевно спокійно
інші найбільш поширені scodifiche роблять спокійно? повна версія з schedini варто в будь-якому випадку, не eralsoft
я використовував на hc912, щоб клонувати EEprom, я не rpovato всі мікро -, що упа підтримує чітко....
щодо schedini, як я вже говорив в якийсь попередній пост, ви повинні attrezzarti красивий комплект крокодилів/ pinzettine ловити пальці від мікро.
я звичайно віддаю перевагу використовувати крокодилів і припаяти кабель м'який, на різних pin dell мікро, щоб дістатися до крокодилів
я я добре, а... також тому, що часто помилки читання також пов'язано контактів не зовсім досконалі між упа і мікро
я використовував на hc912, щоб клонувати EEprom, я не rpovato всі мікро -, що упа підтримує чітко....
то, очевидно,....може бути, ви випадково щось, що не робить
вам потрібно, щоб щось одне, або ви часто працюєте з цим обладнанням?
мені не довелося нічого! працює до цих пір з упа, я читав, ATMEL, MICRICHIP PIC і EEPROM standalone
коли не було або cìè було зняти пін-код з майданчика пк або я неправильно підключено я
вам потрібно, щоб щось одне, або ви часто працюєте з цим обладнанням?
зараз тільки один раз....
більше причин не сказати гроші.. мені
більше причин не сказати гроші.. мені
немає нікого, що система....зараз я знімаю з комплекту ecu з іншої машини, але якщо продам мені не йде, що не повернетеся vin....насправді я витратив 200 нічого не змогли виправити.... але pinzettine бере ніжки в мікро ?
так, є мікро-пінцет, який в змозі прийняти жоден з мікро, не роблячи короткий, з іншими ніжками
я слід freescale automotive досить широкі, і ніжки довгі... боб робите велику втоми навіть saldarci вище
я слід freescale automotive досить широкі, і ніжки довгі... боб робите велику втоми навіть saldarci вище
для saldarci наконечник 0,5 мм , ставок, як повинно бути? я хотів, щоб atten
наконечник-зубило завжди (0.5-це дуже добре), ставок краще, якщо ви знайдете 40/60 в іншому випадку добре ставку, проте, за низькими флюсу