Прагляд Поўнай Версіі : шукаю упа
прывітанне ўсім, шукаю upa арыгінал дзякуй
Прывітанне, проста пісаць адзін і той жа пытанне ў пошукавых сістэмах.
Прывітанне, проста пісаць адзін і той жа пытанне ў пошукавых сістэмах.
я спрабую выкарыстоўваецца, на рухавік я знаходжу іх клоны
прывітанне, чаму вы шукаеце арыгінальны?
я клон: працуе цуд, варта мала, і знаходзіцца ўсюды!
глядзіце, што клон не і нічога не баліць!!!
хоць бы таму, што, калі я правільна памятаю, упа-гэта віртуальны паслядоўны з мікра, які эмулюе розныя пратаколы. Пратаколы, якія эмулюе з'яўляюцца мікра вельмі старыя і добра правераныя.
Я лічу, што менавіта на упа не павінны spederci грошы, каб узяць яго на арыгінальны...
можа быць, атрымаць прыгожы камплект кракадзілаў і pinzettine, каб дзяўбці pin мікра-і eeprom, гэта вельмі карысны матэрыял
прывітанне, чаму вы шукаеце арыгінальны?
я клон: працуе цуд, варта мала, і знаходзіцца ўсюды!
можа быць, атрымаць прыгожы камплект кракадзілаў і pinzettine, каб дзяўбці pin мікра-і eeprom, гэта вельмі карысны матэрыял
у італіі 160 поўны я лічу....з менш (у гэтым і заключаецца праблема надзейнасці)
што параіце дзякуй
у італіі 160 поўны я лічу....з менш (у гэтым і заключаецца праблема надзейнасці)
я скажу вам, што лепш-крычы ж флэш-клон чытаў няпоўнай і некалькі разоў пусты, з врі заўседы ўсе ок, а потым вы спампоўваеце абнаўлення з вэб-сайта, і вы заўседы ок
арыгінал, без schedini каштуе 200 еўра....правільна?
я думаю, што залежыць таксама і ад адаптараў, якія вы хочаце купіць....
я думаю, што залежыць таксама і ад адаптараў, якія вы хочаце купіць....
варта 185 плюс дастаўка без адаптараў арыгінал....я не ведаю, калі ен знаходзіцца менш,
Azzzzz...калі яны робяць гэта добра плаціць...
але тое, што праблемы ў вас дакладна? можа быць, нам атрымаецца абыйсці... можа быць, не я, што я не эксперт, але, можа быць, мы спрабуем зразумець і знайсці альтэрнатыўнае рашэнне
але тое, што праблемы ў вас дакладна? можа быць, нам атрымаецца абыйсці... можа быць, не я, што я не эксперт, але, можа быць, мы спрабуем зразумець і знайсці альтэрнатыўнае рашэнне
мне трэба, каб у ezs mercedes, каб кланаваць яго....
з тым, не арыгінал ў вас узніклі праблемы пры чытанні файла, файл пусты або з недостающими часткамі?
што абрэвіятура мае чып, што трэба чытаць? калі, як у мяне, я стараюся з маей УПА
з тым, не арыгінал ў вас узніклі праблемы пры чытанні файла, файл пусты або з недостающими часткамі?
што абрэвіятура мае чып, што трэба чытаць? калі, як у мяне, я стараюся з маей УПА
не ў мяне клон ne першапачаткова, я хацеў зразумець, што купіць
чып motorola mc68hc908 2j74y.....su іншыя версіі апошніх мантуе замест mc68hc912 або s912
у 912 там я чытаў і пісаў спакойна + раз
у 908-гэта заўседы NXP (ex freescale, motorola ex) 8 біт... ен чытае мяне, напэўна, спакойна
магчыма, вам прыйдзецца зрабіць увагу на падлучэння, зрабіць, магчыма, трэба падняць які-то pin-код (не ўпэўнены) але, я не думаю, вы будзеце мець праблемы з гэтым тыпам uC
у 908-гэта заўседы NXP (ex freescale, motorola ex) 8 біт... ен чытае мяне, напэўна, спакойна
іншыя, больш агульныя scodifiche вы робіце спакойна? поўная версія з schedini варта ў любым выпадку, не eralsoft
я выкарыстоўваецца на' hc912, каб кланаваць EEprom, я не rpovato усе мікра -, што упа падтрымлівае выразна....
у сувязі з schedini, як я ўжо казаў у нейкі папярэдні пост, вы павінны attrezzarti прыгожы камплект кракадзілаў/ pinzettine лавіць пальцы ад мікра.
я звычайна аддаю перавагу выкарыстоўваць кракадзілы і зварыць кабель мяккай на розных pin dell мікра, каб дабрацца да кракадзілаў
я я добра, а... таксама таму, што часта памылкі чытання таксама звязана кантакты не зусім дасканалыя паміж упа і мікра
я выкарыстоўваецца на' hc912, каб кланаваць EEprom, я не rpovato усе мікра -, што упа падтрымлівае выразна....
то, відавочна,....можа быць, вы выпадкова што-то, што не назад
вам трэба, каб што-то адно, ці вы часта працуеце з гэтым абсталяваннем?
мне не давялося нічога! працуе да гэтага часу з упа, я чытаў, ATMEL, MICRICHIP PIC і EEPROM standalone
калі не хадзіў, ці cìè было зняць пін-код ад смол пк, ці я падлучаны няправільна я
вам трэба, каб што-то адно, ці вы часта працуеце з гэтым абсталяваннем?
цяпер толькі адзін раз....
больш прычын не сказаць грошы.. па мне
больш прычын не сказаць грошы.. па мне
ніхто не існуе, што сістэма....цяпер я здымаю з камплект ecu з іншай машыны, але калі я прадам мне не ідзе, што не такарныя станкі vin....на самай справе я выдаткаваў 200 з нічога, так і не ўдалося выправіць.... але pinzettine бярэ ножкі ў мікра ?
так, есць мікра-пинцетов, якія яны паспелі ўзяць кантакты мікра без кароткі з іншымі ножкамі
я след freescale automotive яны дастаткова шырокія, і ножкі доўгія... боб зрабіць вялікім цяжкасцю, нават у saldarci вышэй
я след freescale automotive яны дастаткова шырокія, і ножкі доўгія... боб зрабіць вялікім цяжкасцю, нават у saldarci вышэй
для saldarci наканечнік 0,5 мм , для сажалкі, як гэта павінна быць? я хацеў, каб atten
наканечнік-долата заўседы (0.5-гэта вельмі добра), сажалка лепш, калі вы знойдзеце 40/60 у адваротным выпадку добра, нават сажалка, аднак, нізкая ступень абароны